Martin Svensson blogg: Levande kaka

Här har ni ett nytt härligt recept. Det är nyttigheter med onyttigheter.

YouTube Preview Image

Ni har hela receptet på min facebook:

http://www.facebook.com/pages/Martin-Svensson-Frontier-MMA-Academy/105002576245278?ref=hl

Sen får nu följa mig på Twitter med:

@M_Svensson_MMA

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.
  • Marcus Nielsen

    Har du något tips för nybörjare som vill testa på en vecka raw food? Hur ser matschemat ut?

    /MVH

  • Adam

    vafalls!! Lever maten?? =)

    Inte var dag man får matlagningstips av en mästerkock/mmastjärna

    en fråga: intressant att använda avocado som bas till ”chokladpudding” men hur smakar det?

  • martin svensson

    Jag har ingen aning om hur en veckas rawfood matschema ser ut, mycket råa grönsaker antar jag.

    Testa att googla det Internet är fullt med information.

    Chokladsavocadopudding lär vara sjukt gott.

    Avocado=gott
    kakao=gott

    Tillsammans är det antagligen ännu godare.

  • mrt

    Tjena Martin, jävla kul med dina recept! Har tänkt att börja själv med nyttig bakning eftersom jag har en djävulsk ”söt tand” så att säga!

    Undrar vilka tillverkare/fabrikat som är att föredra på stevia. Hade en kompis som gjorde chokladbollar med stevia o dom smakade tydligen r*vhål eftersom stevian gav en äcklig eftersmak. Tror det var Ica som gjorde den…

  • martin svensson

    Jag tycker icas stevia funkar bäst men man måste vänja sig vid smaken.

  • martin svensson

    Jag vet inte om Kung Markatta har någon Stevia men har de det borde du prova deras. Markatta brukar ha bra produkter.

Fler :