UFC

Abu Azaitar förlorade under UFC 294 – luggade motståndaren

abu-azaitar-ufc-presskonferens

Under lördagskvällens UFC 294 klev Abu Azaitar in i buren för en match mot Sedriques Dumas i Abi Dhabi. Kolla in resultatet i artikeln nedan.

Abu Azaitar ställdes mot Sedriques Dumas

Azaitar klev hade gått 1-1 i UFC inför kvällens match och det hade även motståndaren Dumas.

Rond 1

Azaitar träffade med en benspark tidigt och följde upp med slag som fick motståndaren att falla till kanvasen. Dumas tog sig upp och sekunder senare var det istället Azaitar som befann sig med ryggen mot kanvasen. Azaitar kunde förhindra Dumas offensiv till viss del, men hade även svårt att ta sig upp eller åstadkomma någonting offensivt för egen del.

Rond 2

Alla ronder börjar som bekant stående och då kunde Azaitar visa upp sina färdigheter. Azaitar skickade iväg tunga svar och Dumas hade svårt att svara med någonting effektivt. Underligt nog verkade Dumas inte heller arbeta för en nedtagning. Azaitar fick in en knockdown och följde upp med ground and pound. Dumas kunde ta sig upp och fick äta ett par bensparkar innan rondens slut

Rond 3

Även i den tredje ronden fick vi se prov på mycket striking. Azaitar luggade sin motståndare i ett fult tilltag. Drabbningens pausades ett tag och när den sattes igång fick vi se Dumas skaka om Azaitar med en jabb. Dumas tryckte aldrig riktigt på när han väl fick in några slag. Azaitar hade mer kraft bakom sin striking. Azaitar försökte imponera genom att gå på offensiven i slutsekunderna, men fick äta en huvud spark.

Resultat

Sedriques Dumas besegrade Abu Azaitar via enhälligt domslut (29-28, 29-28, 29-28)

 

Föregående artikel

UFC 294: Muhammad Mokaev mot Tim Elliot slutar med submission!

Nästa artikel

Khamzat Chimaev om en framtida titelmatch

Skriven av

Alexander Clausson

Chefredaktör på Kimura och historielärare. Är en MMA-fantast som täcker sporten ur ett fan-perspektiv. Sitter i rankingpanelen för UFC, Bellator MMA och BKFC.

Relaterade Artiklar

Sök