ACB 78: Andreas Ståhl redo att skina – tror på knockout mot hemmafavoriten

Andreas Stahl 2

Den forne UFC-fightern Andreas Ståhl är hel och frisk igen, med andra ord, ‘fit for fight’. I helgen går han sin 15:e professionella MMA-match när han ställs mot hemmafavoriten, Usman Bisultanov. Ståhl har haft en minst sagt otursförföljd karriär, både i och utanför UFC. Flera tråkiga skador har satt käppar i hjulen för honom men genom Kimura.se kunde Umeå-fightern berätta att kroppen är på topp och helt återställd.

Formen känns bra, jag har haft match på gång ett tag nu så jag har legat på bra med träningen och känner mig i redo. Jo precis dom 2 senaste är förluster mot tufft motstånd och dessvärre två skador som har satt stopp för mig. Det är så tråkigt att skada sig under en match så man inte kan gå fullt ut. Men så ser sporten ut och det är väldigt små marginaler och det är inget man kan påverka. Men nu är jag hel och ser fram emot att få fightas.

Ståhl fightas mot hemmafavoriten Bisultanov, men det är inget han lägger större vikt vid, för Umeå-fightern är det viktigast att bara träna och ligga i för att uppnå den bästa versionen av sig själv. Kort sagt, det är ett jobb, och jobbet skall utföras vare sig det är på hemmaplan eller bortaplan.

Nej jag känner faktiskt en liknande press ifrån mig själv när jag fightas på hemma- eller bortaplan , det är exakt samma jobb som jag ska gå ut och leverera. Jag vet inte särskilt mycket om min motståndare mer än att han är en typ av kontringsfighter. Jag har inte tränat på något specifikt i den här matchen, jag har tränat på som vanligt och jobbat på att bli bättre version av mig.

Känslan ligger rätt hos Ståhl som hoppas kunna skina under ACB 78 nu i helgen, han kommer att sätta hög press från det att ringklockan ljuder till det att domaren bryter matchen. För Umeås MMA-stjärna spelar det ingen roll hur han vinner, men magkänslan säger vinst genom teknisk knockout i rond två.

Jag kommer att stå som vinnare och för mig spelar det ingen roll hur jag tar hem vinsten, jag får en känsla av att jag kommer att vinna på tko i andra ronden.
I den här matchen kommer det att bli ett högt tempo där jag sätter tempot och kommer att bjuda på en underhållande match!

ACB 78 går av stapeln på lördag 14:00 i Grozny, Tjetjenien. Livestream till galan hittar ni här.

Vi på Kimura önskar Andreas Ståhl ett stort lycka till.

Registrera dig på Unibet och få 200% och 50 free spins
Det här inlägget postades i Nyheter och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.
 • tojo77

  Bortaplan i Tjetjenien. Fy fan, låter svårt.

  • Styrbjörn

   …Ursäkta? Vad är det du antyder? Sitter du på fullt all-… sitter du här och påstår att domarna i ett annat land skulle vara partiska mot en av sina landsmän?
   I hederliga östeuropa av alla ställen, skäms!

   ATT
   DU
   KAN
   MED!

   • Chingate Wey

    Mänskliga rättigheter och rättvisa domare. Det är vad de är mest kända för!

    • Hanin Lundgren

     ta dig tid att se bra filmer med bästa kvalitet ……
     —>>> SVENSKAFILMERHD.BLOGSPOT.SE <<<—
     njut av

   • tojo77

    Hähö! Tänkte mest på att han nog blir skjuten om han mot förmodan vinner. Svårt läge. Får hoppas han bara blir skjuten i foten.

    PS. Superior Challenge är väl annars känt som den mest korrupta arrangören utanför Zimbabwe?

 • Kimura guest

  Kom igen Andreas du tar den här!

 • Toks1

  Andreas rullar in mot en motståndare som har all press, blir kanon det här!

 • Brocowich

  Hade glömt av honom

 • Josef Kartonen

  Kör hårt Andreas, sjukaste brottaren jag kört med någonsin. Visa honom hur en riktig svensk brottare gör det

 • Tjackman Bülow

  Känner hans kusin Pål Stål och han är inte alls en skön snubbe! Han är frisör och en gång försökte han blåsa mig på 400 spänn för en enkel standardklippning. Riktig jävla rövare alltså. Befinner ni er i Umeå så gå aldrig och trimma barret hos Pål Stål på salong Teneriffa Caliente.

  • Champagne

   Då vet vi var du kommer ifrån din lilla råtta. Att lacka och snacka skit om någon för 400 spänn säger allt om dej. Jävla nolla!

   • Tjackman Bülow

    Du måste lära dig att inte tro på allt du läser på internet. Det är därför du blir lurad hela tiden. Du är inte bara tjock och flintskallig, du är dum i huvudet också.

    • Champagne

     Hahaha! Varken tjock eller flintskallig och ja undrar vem som är dum i huvudet som fortsätter djupare och djupare ner i avgrunden och är det stående skämtet på byn. Även kallad pillekillen! En enkel standardklippning!? Hahahaha. Han ville säkert ha 400 och du ville bara betala max 200. Det betyder att du tycker han försökte blåsa dej på 400? Där har du det själv. Din iq är lika stor som din pillesnopp

     • Tjackman Bülow

      Du fattar väl att det inte finns någon Pål Ståhl? Har ni frigång på gruppboendet eller vad fan är det frågan om?

     • Champagne

      Jag fattar att du vill ha en standardklippning. Ja vad fan är det frågan om lillpillen?

     • Tjackman Bülow

      Du tog det inlägget som en sanning vilket säger ganska mycket om din intelligens. Vill du smaka på tjackballen? Kan till och med ge dig en liten slant så slipper du gå omkring i jeans från ullared och käka kassler Hawaii till middag. Det är solidaritet.

     • Champagne

      Hahaha! Finns fortfarande inget som tar bort faktumet att du sitter och kissar. Du vet lika väl som alla du dragit ner brallorna framför att det inte finns ett uns intresse från någon gällande din lilla insjunkna tjackballe. Den får du fortsätta dra i själv. Alla 4,5 cm! Att du ens säger kassler Hawaii måste betyda något.

     • Tjackman Bülow

      Den är stor när den blir arg.

     • Champagne

      Inte vad jag hört. Men i din önskedröm kanske den blir mer än sina rättmätiga 4,5cm. Verkligheten är ju dock fortfarande bara vad den är. Dvs 4,5 och sittandes kissandes.

     • Tjackman Bülow

      Sorry, det biter inte på en Tjackman men du försökte iaf och gjorde nog så gott du kunde utifrån dina något begränsade förutsättningar.

     • Champagne

      Bättre fly än illa fäkta. Just ja du har ju inte mycke att fäkta med. Glöm inte att torka av undersidan av sittningen när du kissat. Lustigt att ni med små förutsättningar alltid skall nämna andras. Intressant fenomen! Projicering hette det ja.

Fler Nyheter: