Alexander Gustafsson endast intresserad av titelmatch

Kampsport, UFC, Titelmatch Gustafsson - Cormier

Efter att Daniel Cormier påstod att hans fans helst vill se ett möte mellan honom och Volkan Oezdemir bryter nu Alexander Gustafsson tystnaden. I en intervju med Viaplay Fight Week säger han att han, i likhet med många andra, inte tror på Cormiers påstående.

Det första jag tänker på är att det är helt omöjligt att Volkan vunnit.

Det kändes som att det var något fuffens [med omröstningen], för jag läste också många av kommentarerna och det var mycket jag – folk vill se en rematch.

Gustafsson sa också att han bara har tränat och njutit av att vara med familjen den senaste tiden och att han endast är intresserad av en titelfight. Han är säker på att han kommer att få möta vinnaren mellan Cormier och Oezdemir om den fighten blir av.

Registrera dig på Unibet och få 200% och 50 free spins

 

Det här inlägget postades i Alexander Gustafsson, Nyheter och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.
 • Olof Eriksson

  Bra där.

 • Berko

  Kan vara bra om Alex kunde vara mer aktiv på de sociala medier. Att säga vad man tycker för viaplay (sverige) säger inte mycket och ärligt talat så tror jag inte att infon når så många

 • Styrbjörn

  Vad fan gör hans management undrar jag egentligen? Kan den gamle elektrikern få tummen ur och styra upp Alex på sociala medier lite? Han har grymma plattformar men han använder de knappt alltså.

  • Olof Eriksson

   Nä det är väldigt konstigt. Men dom kanske är nöjda och glada med allt?

   • Styrbjörn

    Ja, antingen har han blivit slagen av någon sorts pappapassivitet eller så har hungern ändrat form så att han hellre vill försöka vänta på bältet. Jag vill ju givetvis att han går match om bältet men om det håller på att falla mellan fingrarna får man ju göra något och inte bara stå och se på. Blir aningen frustrerande när man ser ens idoler som inte tar vara på möjligheterna. Iofs kanske han tänker att ”divisionen är så tunn så jag kan nog möta vinnaren av DC vs Volkan”.

 • The Sweet Science

  Sex matcher på fem år. Ta en match nu!

 • Marsman

  Enligt ryktena så går han med barnvagn och hund i Haninge kommun med sin Amazon kvinna, Heja AllStars!

  • Xavi

   Vore inte så konstigt? Rätt normalt för en pappa att göra exakt det, din efterblivna jävel

   • Berko

    Jääävlar,

   • Marsman

    Eller så får man andra prioriteringar i livet – Han har väl rätt många nuthuggers i sin omgivning; Heja AllStars!

    Funderar ibland på hur det skulle sett ut för Alexanders karriär utan ett par individer, eller om samma personer hade varit Zlatans management, hade Zlatan varit där han är idag? Heja AllStars!
    Han hade en spikrak karriär innan han valde att gå till AllStars, men det var ju för Alexanders bästa.. Alla vet ju hans bästa, Heja AllStars!!

    Ilirs karriär pekar uppåt, kan väl inte direkt tacka hans gamla klubb; Heja AllStars!

    Definitionen av en nuthugger;

    ” you have lost your sense of ability to produce an analytical thought
    process due to the fact you are ridding on someone’s nuts so bad your
    damn near suckling/hugging them with your lips. ”

  • Marsman

   Tydligen är ”Amazon kvinna” ett nedvärderande ord?

   Jag som trodde det betydde att personen har en bra genpool, man lär sig mycket av moderering.. Eller utbildning, kommer aldrig ihåg vilket..

 • CL

  Börja ta fler fighter eller avsluta din karriär Alex tror du verkligen att bara för att du knockade Glover att du har förtjänat ännu en titelfight du har fått 2 chanser och har förlorat båda 2 du borde ha tagit fighten med Volkan han utmanade dig ju efter den hade du garanterat fått en chans på titeln men nu får du skylla dig själv

 • Metallica

  Men vafan ta en cashfight innan det….
  Det kan ta över 7 månader innan du får möta DC!

 • berimbolo

  Volkan har 3 matcher under 2017, 2 KO’s och en split dec. så det är väl självklart att folk klickar på hans namn över Alex när Alex gått match 1 gång om året de senaste åren?
  Plus att han bara kört på en(!!!) gala under US tidszon sen 2013, så ingen på andra sidan atlanten har väl kanske brytt sig så supermycket längre.
  Jones vs Gus va 2013 och mycket har hänt under dom 4 åren, tyvärr är minnet kort nu hos många mmafans (framförallt då i UFC) och idag kan du inte längre leva på gamla meriter.
  Missförstå mig rätt, jag älskar vad Alex gjort för svensk mma, och då framförallt normaliseringen här hemma, men idag spelar det där med nr1 contender ingen roll ifall man inte håller sig aktiv och går hem hos den breda massan.
  Sluta att bara köra EU FightNight korten för att de är bekvämast att ta sig till, i alla fall ifall ambitionen är att få en till titelmatch.

  • Styrbjörn

   Dock hade Alex fått rematchen mot Jones pga den meriten. Han vann ju tydligen en UFC-röstning om vem som skulle möta Jones. Folk minns allt. Men däremot ser de hellre Volkan mot DC eftersom Alex match mot DC var inte lika märkvärdig.

  • tojo77

   Alex har kört två matcher på bästa amerikansk sändingstid, mot Rumble och mot Cormier 2015. Men håller med dig och andra om att Alex skulle kunna vara mycket mer aktiv, både i kommunikation och i antal fighter.

 • Ithinkyoureallfuckedinthehead

  Alltid gillat Alex som fighter men det känns bara oerhört frustrerande att se honom och hans management kasta bort vad som kunde ha varit en fantastisk karriär med sånt här bajs rent ut sagt. Matchen folk verkligen ville ha var Gustafsson – Jones. Nu blev det inte så men det kan inte vara så förbaskat svårt för Alex att tänka sig att fansen är sugna på att se Cormier mot en fräsch utmanare först och främst.

  Det hela är väldigt enkelt faktiskt; ta en match och cementera status som nästa utmanare till bältet eller ta ett break igen för femtioelfte gången i karriären och se aktierna dala hos Den Skallige än en gång.

 • https://www.youtube.com/watch?v=ScjdwjXzL2w leosutthiprapa

  Börja figthas oftare, tiden går fort!

 • krang

  Jag förstår Alex. Det är inte så stor konkurrens i LHW, och han blev snuvad på en titelmatch mot Jones pga Jones oförmåga att tänka innan man agerar.

  Alex är trots allt rankad #1 contender, men Alex har 2 raka vinster och Volkan har 3.

  Jag hade gärna sett Gustafsson vs OSP, men Ilir den gubbtjyven hann före. En match mot en duktig brottare hade varit en perfekt uppvärmning för Alex inför en returmatch mot DC.

  Synd att han inte vill hålla sig aktiv dock, särskilt då hans ego lär ha medvind efter den episka matchen mot Texiera.

 • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

  Jag tycker att Alex bara ska vänta på fighten om bältet om han inte får den fighten direkt. Han har inget behov av att möta någon annan och ärligt talat så finns det ingen annan att möta än vinnaren mellan Volkan vs Cormier. Så chilla med familjen och träna bara King Alex

Fler Alexander Gustafsson: