Alexander Gustafsson Nyheter

Exklusivt: Alexander Gustafsson har INTE avbrutit samarbetet med Alliance MMA

Under gårdagen intervjuades den svenske UFC-fightern Alexander Gustafsson av Aftonbladet där det framkom att Alex var sugen på att ha sina kommande träningsläger i Sverige. Detta uttalande ledde till att flera sidor spekulerade att samarbetet mellan Alex (och Allstars Gym) och Alliance MMA hade avslutats. Det spekulerades även att skälet bakom ”uppbrottet” skulle ha varit att en match mellan Alex och Phil Davis var i görningen.

Alla dessa rykten dementeras dock av Alex huvudtränare Andreas Michael, som i en exklusiv intervju med Kimura.se berättar att media bara har tagit Alex kommentarer och tolkat det fel i syfte för att ”sälja” nyheten. Andreas berättar att samarbetet mellan Alliance och Alex/Allstar Gym att man kommer fortsätta med samarbetet en lång tid framöver. Tankar på att avsluta den fina relation som de två klubbarna har sinsemellan finns inte och har aldrig funnits.

Ryktena om en match mellan Davis och Alex stämmer inte heller berättar Andreas, utan det är enbart något media skapat ut ur tomma intet. Alex och Davis kommer enbart att mötas i en eventuell titelmatch eller om båda får miljonbelopp i lön för en match mot varandra, berättar Andreas.

Intervjun med Andreas Michael kommer i sin helheht publiceras på Kimura.se under fredagskvällen.

Registrera dig hos Unibet via Kimura.se och få 120% bonus

Se Jyckens match LIVE i Manchester. Boka din resa här

Föregående artikel

Ben Askren har ingen plan på att pensionera sig

Nästa artikel

”Ben Askren funderar på att pensionera sig”

Skriven av

Jaser Davari

Relaterade Artiklar

Sök