Ali Taleb vinner UAE Warriors-bältet

Ali Taleb erövrar bältet spektakulärt! knockar mästaren i tredje ronden!

Daniel Schälander

Malmös Ali Taleb blir kvällens stora svenska vinnare efter att ha knockat mästaren Vinicius De Oliveira i den tredje ronden.

Ali Taleb erövrar bältet på UAE Warriors 30

Ali Taleb (7-0) briljerade i sitt femte framträdande hos UAE Warriors. Svensken höll sitt fläckfria record vid liv när han knockade mästaren Vinicius De Oliveira (17-3) i den tredje ronden efter en explosiv och underhållande match som svängde fram och tillbaka. Se matchrapporten nedan.

Rond 1

Oliveira tar mitten och hans längdövertag känns påtaglig när de två möts i buren. Ali är en explosiv fighter men Oliveira hittar målet med en rak höger flera gånger under ronden. Det känns som att Ali har lite problem att känna av distansen men när han väl träffar så känns det.

Mot slutet av den första ronden hamnar de i en explosiv slagväxling och Ali träffar tungt, Oliveiras ben viker sig och han slänger sig in för en nedtagning för att hålla sig kvar i matchen. Ali jagar avslutet men Oliveira håller sig levande och överlever ronden.

Ali Taleb stjäl ronden enligt undertecknad.

Rond 2

Ali inleder aggressivt men Oliveria har hänmtat sig och sätter själv en 1-2 kombo som skickar Taleb i mattan, Oliveira flyger på och försöker avsluta men Ali är tillräckligt med i matchen för att försvara och lugna ner läget. Men nu har Oliveira vittrat blod och han pressar på hårt med grappling och nedtagningar.

Rond 2 går till Oliveira enligt undertecknad.

Rond 3

Oliveira inleder starkt och börjar finta och håna Taleb. Han känns ledig i vilka slag han skickar iväg och det känns som att han tappat respekten för Alis striking. Oliveira pressar framåt och letar efter öppningar. Men Ali svarar med en explosiv kombo som träffar klockrent. Oliveira går ner i mattan och Ali går för avslut. Oliveira är skadad och Ali går in med en avslutande attack som släcker lyset på Oliveira. Vi har en svensk mästare i UAE Warriors!

Ali Taleb vinner via knockout i rond 3

+4
Dana Sad
Dana Happy
dominick cruz
UFC on ESPN 41: Fullständiga resultat från nattens gala
kimura
Hett
Marlon Vera
Marlon Vera ett steg närmare en titelmatch
kimura
Hett
Rory MacDonald
PFL 8 – resultat: Rory MacDonald avslutad i matchens första rond
kimura
Hett
Sadibou Sy vinner
PFL 8 – Sadibou Sy är en seger ifrån turneringsvinsten och 1 miljon dollar
kimura
Hett
Christian Stigenberg
PFL 8 – Christian Stigenbergs match går till domslut
kimura
Hett