Nyheter

Aljamain Sterling hånar Petr Yan med syrlig video

Av

Hugo Lindström

05/04/2022
Aljamain Sterling och Petr Yan

Aljamain Sterling (20-3) hånar rivalen Petr Yan (16-2) med ”MMA Rulebook for Dummies”. Detta i referens till de otillåtna knä som diskade Yan första gången de två möttes.

Aljamain Sterling hånar Petr Yan på Twitter

Aljamain Sterling och Petr Yan har minst sagt en infekterad relation till varandra. De två möttes för över ett år sedan, en match som slutade med att Sterling fick bältet. Detta då Petr Yan blev diskvalificerad efter att ha skickat ett otillåtet knä mot Sterling som då inte kunde fortsätta matchen. Sedan dess har de två ständigt bråkat på sociala medier. Nu när returmötet närmar sig lade Aljamain Sterling upp ett inlägg på Twitter hållandes en bok med titeln ”MMA Rulebook for Dummies”, en omarbetning av en klassisk titel ofta satt på böcker för nybörjare och okunniga.

Sterling återskapar första matchen

Sterling fortsatte med skämtet och laddade upp ett videoklipp där han och hans klubbkamrater återskapade händelsen från första matchen mot Yan. I klippet, hållandes boken, instruerar Sterling fighters på temat ”vad får man göra mot en motståndare som befinner sig på marken?”. Se klippet nedanför:

 

Skribentens kontakt

Relaterade Artiklar

Din önskelista

[nsm_wishlist_content_shortcode]

Sök