15 June, 2024
Nyheter

Allt inför Ryan Garcia vs. Devin Haney: Matchkort och Tider

Av

Ralph Nordahl

18/04/2024
Ryan Garcia boxning

Ryan Garcia kommer för första gången ha chansen att bli världsmästare i boxning. Detta när han kliver in i ringen mot WBC:s junior welterviktsmästare Devin Haney denna lördag. Galan kommer äga rum i Barclays Center i Brooklyn, USA.

Ryan Garcia utmanar Devin Haney om titeln

Devin Haney kommer senast från en dominant seger över Regis Prograis och erövrade då bältet i sin första match i viktklassen. Innan han gick upp en viktklass var han den obestridde lättviktsmästaren och han har cementerat sin position som en av de främsta i sporten.

Garcia tog en stor risk när han i april förra året mötte Gervonta Davis i en mycket hajpad mellan två av de främsta unga stjärnorna inom boxning. Även om Garcia förlorade via avslut efter ett kroppslag så tar han nu två fighter senare ännu en stor risk mot ännu en ung superstjärna. Sist såg vi Garcia knocka Oscar Duarte i december.

Båda herrarna är snabba i nävarna vilket bäddar för en underhållande match. Enligt Unibet är Haney dock storfavorit med oddsen 1.13 medan en seger för Garcia ligger på 6.40.

I den övriga galan kommer vi endast få se en annan titelmatch i form av John Ramirez och David Jimenez om WBA:s interimtitel i flugvikt.

Galan startar klockan 03:00 svensk tid och kommer att streamas som PPV på DAZN.

Nedan ser ni matchkortet för galan:

Skribentens kontakt

Relaterade Artiklar

Här kan du söka!

Sök