Okategoriserad

Amerikanska toppgymmets vädjan till Drake – ”Gör det inte!”

Dustin Poirier Paige VanZandt Drake

Den välkände rapparen Drake har oavsiktligt skapat sig ett rykte som en ständig förlorare när det kommer till spel på idrottsevenemang.

Världsartisten Drake har många spel som inte gått in

Drake har påstås satsat miljoner på sportevenemang de senaste åren. Hans otur med vadslagning har blivit en dyr vana, inklusive en förlust på cirksa 4 158 000 SEK när han satsade på att Jake Paul skulle besegra Tommy Fury i februari. Han åkte även på en förlust på cirka 19 411 000 SEK, när han felbedömde att Israel Adesanya skulle besegras av Alex Pereira förra året.

Under den gångna helgen satsade han cirka 5 546 000 SEK på att Adesanya skulle besegra Sean Strickland genom knockout, men underdogen Strickland vann som bekant via en enhällig domslutsvinst.

American Top Team skickade en vädjan till hiphopstjärnan

Detta fenomen har blivit känt som ”Drake-förbannelsen”, och det har fått gymmet American Top Team i Florida, där bland annat Paige VanZant, Dustin Poirier och Jorge Masvidal tränar, att vädja till Drake. Meddelandet var vänligt men bestämt. Via American Top Teams X-konto (Tidigare Twitter).

Dear Mr. Drake. Please don’t bet on any of our fighters. Respectfully. #AmericanTopTeam #JustSayNo #GodsPlan #UFC”

Drakes otur med vadslagning sträcker sig även utanför boxning och MMA. Det bör dock tilläggas att media inte är lika snabba med att rapportera om världsartistens vinnande spel.

Föregående artikel

Exklusiv intervju med Josefine Modig – ”Får slå henne i ansiktet”

Nästa artikel

John Makdessis skattemardröm: UFC 293-inkomster avslöjade

Skriven av

Alexander Clausson

Chefredaktör på Kimura och historielärare. Är en MMA-fantast som täcker sporten ur ett fan-perspektiv. Sitter i rankingpanelen för UFC, Bellator MMA och BKFC.

Din önskelista

My wishlist

    Din önskelista är för närvarande tom. Lägg till något och kom tillbaka igen.

Sök