Okategoriserad

Amir Albazi totalsågar nattens UFC-match

Amir Albazi UFC

Bredängssonen Amir Albazi är inte imponerad efter UFC-toppkonkurrenternas huvudmatch inatt.

Amir Albazi inte imponerad av Brandon Royval

Den 30-årige flugviktaren Amir Albazi var tänkt att från början möta den forne UFC-mästaren Brandon Moreno i UFC Mexikos huvudmatch. Det var en stor möjlighet för Albazi som kunde kvalificerat sig för sin första titelchans i UFC mot flugviktsmästaren Alexandre Pantoja med en seger.

Det var dock inte menat att ske denna gång då Albazi tvingades hoppa av efter en nackskada. Detta ledde till att Brandon Royval hoppade in på kort varsel i huvudmatchen mot Moreno.

Royval gick även segrande ur möjligheten och blev återigen aktuell för titeln genom att besegra Moreno via delat domslut efter ett böljande krig.

Albazi var dock inte imponerad och var tydlig med detta på Twitter:

They both looked horrible. I see you guys soon.

Irakfödde Albazi har i nuläget 5-0 i record i UFC. Han tog senast en kontroversiell seger via delat domslut i juni mot Kai Kara-France.

Pantoja förväntas att göra sitt nästa titelförsvar den 4 maj vid UFC 301 i Rio de Janeiro i Brasilien. Den näste att utmana om flugviktsbältet har ännu inte annonserats.

Det återstår även att se vad som väntar Albazi, som håller till i Storbritanninen, härnäst i jakten på titelchansen.

Föregående artikel

Bellators mästare krossade PFL:s turneringsvinnare

Nästa artikel

Tobias Harila har fått en motståndare för den stora jubileumsgalan

Skriven av

Ralph Nordahl

Ralph Nordahl, musiker och kuriosamaskin, gillar att grotta ner sig i nya saker. Har jobbat inom spridda branscher. Gillar helst att skriva, läsa och sjunga. MMA-fan sedan 2017. Har skrivit närmare 4800 artiklar om MMA sedan dess.

Din önskelista

My wishlist

    Din önskelista är för närvarande tom. Lägg till något och kom tillbaka igen.

Sök