Analysen: Alexander Gustafsson vs. Jan Blachowicz och Ilir Latifi vs. Ryan Bader

Analysen UFC Hamburg

I denna upplaga av Analysen har vi valt att fokusera och bryta ned två svenska matcher, Alexander Gustafssons match mot Jan Blachowicz och Ilir Latifis match mot Ryan Bader. Lars Enblom leder programmet och med hjälp av MMA-experten Nadim Carlman och Kimura-skribenten Tommy Eriksson bryter vi ned svenskarnas matcher.

Ni ser hela avsnittet i videoklippet nedan.

Det här inlägget postades i Kimura rekommenderar, Nyheter, Videor och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.
  • Boltukaev

    Nadim har som vanligt ingen aning om vad han snackar om, Ilirs meriter inom brottningen är minst lika tunga om inte tyngre, flera junior sm, NM etc, Hade extremt hård konkurrens i form av bröderna Lidberg, Ara Abrahamian, Theo Thonosidis etc om landslagsplatserna, Bader har bara brottats i hs och college, ingenting på den nationella eller internationella scenen.

    • Lynx

      Absolut, men du verkar inte heller ha koll på att det är skillnad i typen av brottning de utfört. Ilir körde grekisk romersk och Bader fristil, vilket brukar ses som bättre lämpad för MMA. Bader var också ett tag rankad som fyra i landet och har vunnit större titlar än SM om du tittar populationsmässigt.

Fler Kimura rekommenderar:

5

Söndagskrönikan: Slåss som en kvinna

Veckans söndagskrönika handlar dels om svårigheterna att som tjej slå sig fram i fightbusiness, men även om ljuspunkter i form av de möjligheter som kvinnliga fighters ges i mma:n

7

Söndagskrönikan: Aloha to the Max

Veckans söndagskrönika handlar om hur ett gäng fightande hawaiianer, med fjäderviktsmästaren Max Holloway i fronten, ivrigt försöker att locka UFC ända ut till ögruppen i Stilla Havet