Nyheter

Anderson Silva är officiellt släppt utav UFC

Anderson Silva gick sin senaste fight under UFC Vegas förra månaden där han förlorade mot Uriah Hall genom TKO i den fjärde ronden i galans huvudmatch. Det var mycket fokus på fighten då det pratades om att det var Silvas sista fight. Silva som är en utav sportens störa legender efter sin tid som dominant mästare i mellanviktsdivisionen med tio titelförsvar och flertalet segrar i lätt tungvikt.

Efter Silvas förlust så gick UFC:s president Dana White ut med att Silva gjort sin sista fight för organisationen även fast han har en fight kvar på kontraktet. Silva själv uttryckte att det var hans sista fight i UFC men att han inte vill stänga dörren helt för att fightas igen.

Släppts från sitt kontrakt

MMAFighting gick under gårdagen ut med att flera källor meddelat dom att Silva nu släppts från sitt kontrakt med UFC.

Senare under dagen gick Dana White ut i en intervju med TMZ att Silva fortfarande är under kontrakt men för att senare under dagen bekräfta att Silva blivit släppt utav organisationen.

Föregående artikel

Khabib Nurmagomedov svarar på Dana Whites påstående om att han kommer fightas igen

Nästa artikel

Jones Jones visar upp den ökade muskelmassan – Mår riktigt bra

Simon Tingberg
Skriven av

Simon Tingberg

Simon Tingberg en riktig mångsysslare. Livscoach, PT, entreprenör men framförallt en kampsportsentusiast. Syns ofta på svenska MMA-galor som reporter för Kimura.

Relaterade Artiklar

Sök