Ohmbet Stipe

Anderson Silva om gay-ryktet: ”Det kanske visar sig i framtiden att jag är”

Anderson Silva glad

I UFC finns ett par atleter som öppet pratar om sin sexuella läggning, bland annat Liz Carmouche. Något Anderson Silva, till skillnad från hans klubbkamrat Antonio Rodrigo Nogueira, inte tycker är konstigt alls. Silva ställde upp på en intervju för den brasilianska tidningen, Trip. Silva skulle inte ha några som helst problem med att träna med någon som var öppet homosexuell och finner det märkligt att en del skulle ha problem med det.

don’t think there’s prejudice, but there’s a lot of homosexuals in mixed martial arts. There are a lot of them who haven’t yet come out. [If they were to come out,] nowadays it’s so silly to not express your feelings. As long as you respect people’s spaces, and respect their limits. You have to live your life in peace and no one has anything to do with that. I would train with a gay man. As long as he respected me, it’s all right. I don’t think much of it. The fact that guy is gay doesn’t mean he’s going to accost you. He can be gay, have a relationship, live among guys who aren’t gay. He can do whatever he wants with his private life

Silva kunde skämtsamt säga att han blivit retad av sina klubbkamrater om sin egen sexualitet varpå Silva hade följande att säga.

They tease me. Sometimes people think I’m gay. A lot of people have asked me if I’m gay. I answer, ‘Look, not to my knowledge. But, I’m still young, it could be that in the future I’ll find out that I’m gay.’ I take good care of my things, I put everything in a bag, I use soap, I put on a cream after training. People think it’s capricious. To each his own. Doesn’t mean you’re more man or less man, more gay or less gay.

Den tidigare mellanviktsmästaren och argumenterbart den bästa genom tiderna, Anderson Silva, gick sin senaste match mot Derek brunson. En match Silva vann genom ett enhälligt domslut i februari.
Registrera dig på Unibet och få 200% och 50 free spins

Det här inlägget postades i Nyheter och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.
 • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

  Hahahaha sen kan man lägga till hans nästan feminina och mjuka röst som gör det misstänksamt.

  Varför inte bara skita i och sköta sitt eget liv egentligen. Varför blir jag så äcklad och hatisk mot dom? Jag vet inte egentligen. För i slutändan så leder svaret mig till samma linje och det är sköt ditt så sköter han sitt. Men jag kan inte hjälpa det, jag hatar det och blir äcklad av det fast jag egentligen bara vill skita i och önska alla ett stort lycka till bara.

  Men jag kan kanske förstå att man blir lite äcklad av att grappla med en homosexuell då det är väldigt nära närkontakt med tighta kläder och jag menar visst man kanske inte har tid att tänka eller agera upphetsande i de situationerna men jag vet inte om det finns garantier för det. Så jag skulle inte vilja grappla och köra bjj med dom, brottning är as far as I go men stand up sparring då är det bara att köra. Så känner jag för tillfället iaf.

  • Andreas Gustafsson

   Så då antar jag att du avstår från att grappla med tjejer, eftersom det inte finns några garantier för att du skulle kunna bli upphetsad :)

  • Kenny Starfighter

   Ska tjejer tänka likadant när de kommer till att grapplas med heterosexuella män?

   Har grapplats med tjejer hela mitt liv och aldrig haft någon som helst sexuell upphetsning ut av det, även om jag kan tycka att tjejerna jag grapplas med är snygga. Det finns liksom inte, precis som du skriver, utrymme för det om man är seriös med att grapplas.
   Har förmodligen också grapplats med någon homosexuell kille i mitt liv med tanke på att jag har tränat grappling i över 20 år & skulle inte över huvud taget ha någon som helst problem med att göra det om jag även visste om det.

   • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

    Har inte tänkt på det vad gäller första frågan och har faktiskt inget svar på det och hur tjejer ska tänka för jag kan inte riktigt sätta mig in i deras situation. Sen tror jag att det andra du nämner är väldigt mycket individuellt dvs från person till person.

   • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

    Oj läste lite för snabbt jag trodde det stod när tjejer grapplas med homosexuella män. Ja jag tycker faktiskt att tjejer ska iaf ägna en tanke åt det och även mannen som grapplas med henne. Men jag har ingen vidare erfarenhet av grapling så jag vet Inte, mycket av svaret är utifrån vad jag tror.

   • vattenn

    tjejer ska bara få grapplas med homosexuella och straight med straight, och tjejer med tjejer men inte lesbisk

  • HighFour

   Låter som att du har lite issues att hantera på ditt eget håll.

   • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

    Mycket möjligt. Men hur menar du?

    • HighFour

     Att du hatar det (homosexualitet). Varför bry sig det minsta om vem någon annan älskar eller attraheras av?

     • SGE

      Potentiellt undertryckt homosexualitet.

     • Marsman

      Bara för att du älskar (homosexualitet), och knatar runt i pride paraden, så betyder det inte per automatik att alla måste det.

     • HighFour

      Full på en måndagseftermiddag? Skärpning.

     • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

      Nja, inte så att jag tänker på det varje dag. Men när jag tänker på det då blir jag äcklad och hatat det helhjärtat.

  • CalleCarlos

   Vem bryr sig om någon är attraherad av en eller inte — oavsett könet. Har du inga intentioner gentemot den personen så påverkas du liksom inte.

   • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

    Nu vet jag inte varför du ställde denna fråga, men attraktioner kan ju leda till intentioner som sedan leder till olämpligt agerande. Så man vill ju sätta stopp redan vid första punkten.

    • Styrbjörn

     Menar du att du inte kan behärska dig eller? Låter som om du borde träffa någon och jobba igenom lite saker.

     • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

      Hur kom du fram till att jag inte kan behärska mig? Vad i det jag skrev fick du fram att jag inte kan behärska mig?

     • Styrbjörn

      ”men attraktioner kan ju leda till intentioner som sedan leder till olämpligt agerande. Så man vill ju sätta stopp redan vid första punkten.”

      Om vi sätter ditt resonemang här i ett scenario, säg att du grapplas med en brud: Ni träffas på klubben, blir parade ihop och ska börja grapplas, du tycker hon är attraktiv, efter några veckor leder detta till ”intentioner” som i sin tur kan då enligt dig leda till olämpligt agerande. Vad händer då? Klämmer du henne på patten eller sniffar du hennes bajlåda när ni hamnar i North-South eller?

      Förstår du nu? Du beskriver ett (för dig) logiskt resonemang till hur ett händelseförlopp kan se ut vid ett sådant fall. Och om du resonerar att ”det är möjligt att det här händer” så antar jag du själv fungerar så? Att du vet med dig att om du grapplades med en brud så KANSKE dina attraktioner leder till intentioner och olämpligt agerande till följd av detta. Således menar du att du vid rätt scenario inte kan behärska dig?

     • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

      Nej jag menar bara att jag ser det från många olika synpunkter och möjligheter. Jag sätter mig in i olika situationer och tankesätt. Behöver absolut inte nödvändigtvist vara hur jag tänker och känner. Sen har jag nästintill noll erfarenhet av grapling så jag kan inte riktigt uttala mig till fullt. Därför försöker jag att se på det på flera olika sätt.

    • CalleCarlos

     Jag svarade för att du skrev att attraktion kan uppstå mellan en homosexuell och dig. Saken är ju den att om du inte visar något intresse så kommer inte heller något att hända. Det är inte direkt så att någon skulle få för sig att switcha till North-South och hala ut den under ett grapplingpass.

     • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

      Nja hur många gånger är det inte som män fortsätter att limma på en brud även fast hon inte visar intresse? Så det där är ingen garanti att den homosexuelle kan behärska sig.

     • Anozeph

      brukar ni ragga på era klubb medlemmar? lär ju bli dålig stämning ganska snabbt tänker jag ifall hon inte har intresse och pratar med tränaren eller någon annan deltagare om ditt dåliga beteende, lär ju bli utkastad ganska snabbt. är ju inga friskis gym direkt man tränar på

     • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

      Tycker att många av er hamnar utanför ämnet.

     • Styrbjörn

      Sväng förbi Gretas om du har vägarna förbi götet någon gång när du har tagit körkortet. Tror du blir positivt överraskad faktiskt =)

     • Erik

      VISSTE väl att du också hängde i Göteborg :-) nu går jag inte ut så ofta längre (läs: aldrig) men när jag gjorde det så var Gretas helt klart ett av de bättre ställena. Jag antar att det är för att de värsta machoidioterna håller sig därifrån.

     • Styrbjörn

      Bor i en närliggande stad så ibland när det blir utgång så drar man till gbg för att det är roligare. Jag är inte mycket av en nattklubbskille men jävlar vilken härlig atmosfär det var därinne. Ett av de bästa ställena jag har varit på. Och inte en jävel som gick över gränsen.

     • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

      Gretas?

     • Styrbjörn

      En härlig nattklubb, du skulle nog gilla den, Fotis! Ska vi ta en svängom?

     • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

      Jasså det säger du ?

     • Styrbjörn

      Jovars, känns som att du är en jävel på dansgolvet. Och en kall bira i näven är aldrig fel. Eller du kanske är en ciderkille?

     • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

      Hahahaha jag är faktiskt inte mycket till rytm. Den känslan saknar jag.

  • Styrbjörn

   Vad fan har hans ”nästan feminina och mjuka röst” med homosexualitet att göra? Jag kan tala om för dig att homosexuella män kommer i alla olika former och sätt, rösten har inget med det att göra. Så du kan väl ta dina stenåldersfördomar och dra ut i den verkliga världen?

   Att inte kunna grapplas med någon för att de är gay känns rätt gay faktiskt. För i så fall är ju du den som tänker i sexuella banor, som inte fokuserar på grapplingen, medan en gaykille kanske faktiskt är fokuserad på grapplingen. Så du kanske ska tänka över din läggning lite? Det är okej, Fotis. Du kan komma ut till oss, vi dömer dig inte.

   • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

    Hahahahaha nu va du dock lite ologisk. Det första jag skrev va ju lite ett skämt med glimten i ögat. Men sen är många homosexuella väldigt feminina av sig.

    Vad gäller det andra du skrev så va det totalt ologiskt. Jag snackar ju om att det faktiskt är ett faktum att tänka på och att man faktiskt ska kunna förstå den som känner obehag av att grappla med en homosexuell. Samma sak om en kvinna känner obehag av att grappla med en heterosexuell. Jag säger inte vägra men jag säger ha förståelse för den som känner obehag.

    Nej tack behöver inte komma ut. Men tack för omtanken.

    • Styrbjörn

     Ologisk? Det lät inte alls som ett skämt iaf, visst kan det ha varit det, inte lätt att förmedla skämt via text ibland, och ännu svårare att läsa och förstå. Det kan också vara en perfekt ursäkt när man blir ställd mot väggen. Har du träffat många homosexuella? Jag tror du skulle bli förvånad, det är inte så många som är flamboyanta flamingobögar med mjuk feminim stämma och överdrivet beteende. Sanningen är att de är faktiskt väldigt få, problemet är att det är de som syns mest (pride bland annat) och därför tas som den stereotypiska bögen. Dessa personer är inte sällan hatobjekt i gaycommunityn, därför att de anses ge dåligt rykte till resten av gänget, samtidigt som det är ett ganska irriterande beteende. Jag slår vad om att du inte skulle märka de flesta bögar om du så stod och tjötade med dem i flera timmar.

     Och vad det gällde ditt andra stycke så förstod ju du uppenbarligen inte vad jag skrev. Jag förstod mycket väl din poäng, men jag hävdar att den är skit för att vara helt ärlig. Eftersom att visa förståelse för en sådan ologisk tanke är kontraproduktivt. Genom att försöka ha empati för dessa personer i dessa situationer främjar du bara sån idioti. Eftersom obehaget i sig behöver inte finnas där från första början egentligen. Det är ologiskt, och mer gay än att faktiskt vara gay.

     • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

      Jag måste säga att du är väldigt väldigt ensidig enligt mitt tycke och jag känner nästan att du är det för att du anser det vara viktigare att få fram din poäng som du anser vara rätt utan att vilja komma fram till en poäng där man ser saker och ting på olika sätt från flera synvinklar. Du har missat poängen med att förstå olika synvinklar och syn på saker. Sen har du för bråttom med att komma fram till slutsatser som har ingen substans alls. Som att något ska vara mer gay än att vara gay. Ta det lugnt och börja försöka se saker på flera sätt.

      Nej jag har faktiskt inte någon större koll på homosexuella och hur procentantalet ser ut bland dom. Jag har väl träffat en 5-6 st och pratat med dom men aldrig gått in i djupet på dessa frågor. Alla dom jag träffade tyckte jag mig se ett litet konstigt feminint beteende hos. Utgör inte så mycket men det är min erfarenhet av dom.

      Men jag vet ju självklart att det finns andra varianter av homosexuella människor. Men jag mer drev med Anderson Silva på forumet genom att påpeka hans mjuka och feminina röst som påminner om de homoaexuella personer jag träffat.

     • Styrbjörn

      Det är jätteviktigt att kunna se saker ur flera perspektiv. Men att försöka vända och vrida på det för att hitta ett sätt att rationalisera och visa förståelse för något som egentligen är helt ologiskt och bara borde redas ut istället är för mig inte något produktivt. Genom att försöka förstå och rationalisera något som inte ens egentligen är ett problem kommer ju bara främja det tänket. Naturligtvis ska du använda din förmåga att kunna se det ur flera perspektiv, det är din Empati, Fotis. Mycket viktigt. Men sedan gäller det att kolla på sakfrågan i hand och ställa sig frågan ”Behöver jag ens reda ut det här pusslet? Är detta egentligen ens ett problem?”.

     • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

      Jag kommer fram till att det kan finnas problematik o det ha

  • Pancho Villa

   Jag blir nedslagen när jag läser inlägg som detta.

   Du är förvisso ärlig – vilket är positivt – men de åsikter och känslor du ger uttryck för är minst sagt obehagliga.

   Att säga att man ”hatar” och blir ”äcklad” av människor – individer som lever sina liv utan att på något vis inkräkta på, eller på annat sätt kränka, någon annans livsutrymme det är obehagligt.

   1. Vad beträffande homosexualitet är det som får dig att känna dessa saker?
   - Är din inställning religiöst grundad?
   - Är det själva sexuella akten som du anser vara motbjudande?

   2. Om man i din text skulle byta ut ordet homosexuella / homosexualitet mot t.ex. mörkhyade / svarta – hur skulle du ställa dig till det?
   - Vad skulle du anse om en person som inte ville grapplas med en mörkhyad person?

   Även om jag – som du kanske kan ana – anser att de saker du ger uttryck för är djupt förkastliga (dina åsikter alltså) så är detta inte ett påhopp mot dig som person. Jag vill väldigt gärna försöka förstå hur du resonerar, vad som gör att du ser på homosexuella på det sätt du ger uttryck för. Det är ovanligt, åtminstone i min omgivning, att någon uttrycker åsikter som dessa och därför är det sällan man ges tillfälle att diskutera dem och få inblick i de bakomliggande orsakerna.

   Så, det vore väldigt intressant om du hade lust att svara. Som ett sätt att skapa förståelse.

   • niproos

    Vad löjligt inlägg.får människor inte tycka vad de vill om saker o ting?ganska normalt att man som hetrosexuel äcklar sig på tanken att 2 män suger av o pumpar varandra i röven.betyder la inte att man hatar dem som personer eller för att de är homosexuella för det?ungefär som du säkerligen blivit äcklad av någon tjej som du tycker är tjock eller ful( eller något annat du stört dig på) någon gång som stött på dig.men det betyder la inte att du äcklar eller hatar henne eller alla tjejer för det?låt människor får vara precis hur de vill o få tycka vad de vill.är liksom inte upp till dig eller mågon annan o bestämma eller sätta stämple på för att de inte har samma åsikt eller tycke som du

    • Pancho Villa

     Är det meningen att jag ska bemöta det här?

     - Du får tycke och känna precis vad du vill.

     Och varför du tänker på / eller fantiserar om män som har samlag med varandra det är din ensak.

     Frid vare med dig broder

    • Styrbjörn

     Fast saken är att du behöver inte tänka på sexet så fort du tänker på homosexualitet. Om jag träffar ett homosexuellt par så tänker jag inte direkt på hur det ser ut når de gökar varandra. Vafan har du ingen kontroll över dig själv, människa?! Styrs du så grovt av dina basala instinkter att du inte kan interagera med en gayperson?

     Visst, om jag skulle börja fantisera om att jag låg och blev pådonkad av någon snubbe skulle jag säkerligen inte ha världens aptit. Men måste jag göra det? Nej. Saken är att om dina tankar glider dit har du kanske något du bör utreda om dig själv. Samma med tjocka tjejer.

     Din mentalitet hade jag när jag var 14. Visst är det okej att tycka som du gör, ingen hindrar dig, men det är rätt gay och efterblivet. Det är inte mer än rätt att man informerar om detta. För att försöka påskynda utvecklingen lite.

     • niproos

      Har inte lagt fram min åsikt.men homosexuell är en läggning o den ända skillnaden på homo o hetro är deras sexuella läggning inget annat så givetvis är det den sexuella skillnaden som spelar in när folk har något emot (homosexuella) ganska logiskt eller?..o vem bryr sig för att du tycker det är ok så behöver inte resterande människor i landet eller på planeten jorden tycka det eller hur?o tror inte många av de som äcklar sig på tanken att ha samkönat sex är emot personerna som är homosexuella överhuvudtaget eller vill dem något illa alla har rätt till o vara vad man vill så länge man inte gör något som är olagligt eller skada andra..ja jag har äcklat mig på både tjocka smala fula snygga lösaktiga tjejer mm mm jag har också gillat fattat tycke för tjocka smals fula snygga o lösaktiga tjejet :) jag kan desutom tycka det är äckligt när två män sitter o hånglar på en buss osv men jag skulle aldrig få för mig att skada någon för det eller säga något elakt till personerna i fråga de gör precis vad de vill o jag kan titta åt ett annat håll.kan likaså äckla mig när två hetro människor hånglar likaså där bara ge fan i o titta.så varken homofob eller hetrofob bara en helt vanlig människa som tycker o tänker om saker o ting som precis vem som helst

     • Styrbjörn

      Homosexualitet är per definition sexuell attraktion till samma kön. Men är det allt det är i verkligheten? Finns mycket mer än bara sexet oftast. Man väljer vad man vill tänka på. Jag tänker inte på sexet så fort homosexualitet kommer på tal. Visste inte att andra gjorde det, så för mig var det inte logiskt.

      Återigen har jag sagt att alla måste tycka att det är ok? Nu börjar du på allvar testa mitt tålamod och mitt blodtryck. Det är en sak att jag måste genomlida din grammatik eller brist på för att jag vill vara snäll och faktiskt läsa det du skriver, men ska jag behöva upprepa mig själv nu också så är det kokta fläsket stekt.

      Nåväl, jag förstår vad du säger. Det är okej att tycka så givetvis, men tycker någon annorlunda vill jag gärna veta motiveringarna bakom. För att döma om personen ifråga är kromosomberikad eller ej, om denne bör tas på allvar eller inte.

     • niproos

      Är det ologiskt att man tänker på sexualiteten när man man använder ordet homosexualitet?som sagt ja ända skillnaden är ju att man tänder på samma kön så det känns logiskt.på vilka andra sätt skulle det vara skillnad annars tänker du?jag känner ett flertal människor som är homosexuella o för mig är de en person med ett namn inget annat.men när man pratar om ordet homosexualitet eller homosexuella så är det en annan sak då är det den sexuella läggningen man tänker på.varför annars ha ordet homo o hetro till o börja med?räcker inte homosapiens alt människa?
      Undrar hur många gånget du tagit upp min grammatik här på kimura?är du dyslexiofob? ;) orkar inte diskutera det löjliga ämne mer,men låt människor tycka o tänka vad de vill utan o göra er lustiga på deras bekostnad..jag försvarade fotis med mitt innläg till pancho inget annat o jag förstår vad fotis menar tror inte han har något emot homosxuella överhuvudtaget.vilket var det jag ville få fram

     • Styrbjörn

      Känner också att homosexualitet diskussionen är ganska utagerad mellan oss. Vad du inte verkar förstå är dock att jag som sagt HINDRAR er inte från att tycka vad ni vill, men lägger man ut sin åsikt får man ju vara med på att folk granskar den och kan man inte motivera sina tankar bakom det på ett intelligent sätt (som Fotis knappast gör) så kan jag ju inte ta det seriöst och då avfärdar jag åsikten rakt av. You feel me? Har ingenting med PK-ism hit och dit att göra.

      Jag personligen har nog inte rättat din grammatik särskilt ofta, 1-2 gånger förut kanske. Jag har inte gått på något personangrepp alls, jag påpekade din stavning och det har inget att göra med dig som person. Som jag förövrigt inte har något problem med, vi har haft vettiga diskussioner i allmänhet du och jag, så hade jag inte gillat dig hade jag inte ens initierat något. Jag vill ju gärna läsa det du skriver eftersom har jag gett mig in i en diskussion får jag ju anstränga mig till att läsa och förstå det du skriver också, allt annat vore respektlöst. Men sättet du skriver på gör det också väldigt ansträngande att läsa när det är längre texter. Såklart påpekar jag detta för vissa är inte medvetna om sin stavning. Sen om du har dyslexi så är det ju fair enough, kunde ju inte jag veta.

     • niproos

      ;)

   • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

    Ärligt talat så äcklas jag bara av det och det har med den sexuella akten att göra och hur människor kan göra sådant. Lite som en pedofil, nekrofil osv. Sen är anledningen inte religiös utan mer kulturell och något jag växt upp med att hata och det va lätt att ta till sig hatet pga att jag äcklades av handlingen.

    Att hata någon för hur hen ser ut tycker jag är något helt annat. Hur hen ser ut kan hen inte hjälpa. Varav homosexualitet är en enlogt mitt tycke motbjudande handling, men hat mot någon pga utseende är ju fan värre tom enligt mitt tycke. Så kag ser inte rintogt kopplingen där.

    Men jag vet inte jag kan inte hjälpa att jag hatar det, däremot så kan inte alla människor älska allting det ser jag som en omöjlighet. Vill jag arbeta för att ändra mina vyer kring denna fråga? Inte riktigt. Jag vill bara skita i dom och kunna inte bry mig och önska dom ett lycka till från långt avstånd.

    • Pancho Villa

     Tack för ditt uppriktiga svar.

     Även om vi ser olika på saken så är det intressant att få höra hur en person resonerar och motiverar sina ståndpunkter.

     Att från tidig ålder uppfostras i en specifik kultur innebär ju att man i någon mån påverkas av dess värderingar. Det är ofrånkomligt. – Det finns positiva värderingar, och det finns negativa värderingar.

     Min jämförelse med hudfärg handlade om att om man hade ersatt ”homosexuella” med ”mörkhyade” i ditt ursprungliga inlägg så skulle nog många se inlägget som rasistiskt.

     Det finns en likhet mellan de två begreppen på så sätt att varken hudfärg eller sexuell läggning som man själv väljer.

     Som sagt – vi kommer inte att se på saken på samma sätt. Men jag uppskattar ditt ärliga svar.

     Fridens

    • Punchdrunk

     Snacka om att han en sexuellt ockuperad hjärna. Tänk om man tänkte som dig om t.ex. gamla. Påtvingade tankar om hur mormor och morfar ser ut under sexakten. KBT-terapi skulle kanske behövas?

     • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

      Fattar inte vad du vill komma fram till och vad det här med det jag skrev att göra.

     • Punchdrunk

      Du skriver att du äcklas av den sexuella akten. Det är många sexuella akter som kan kännas äcklande, om man nu måste tänka på det. Förstår dock inte poängen med detta fokus, vad myndiga personer gör privat i sängkammaren har inte du med att göra. Om du går runt och känner hat gentemot dessa så har du ett problem som du borde ta itu med eftersom det är högst irrationellt och låter osunt. Speciellt när du skriver ner ditt synsätt, då har du ett ansvar över hur andra människor påverkas.

     • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

      Jag äcklas av deras agerande och tycker inte om att det finns människor som gör sådant. Det är min syn på det. Gör inte det svårare än vad det är. Men frågan är om inte erat hat mot den som hatar homosexuella handlingar är mer ohälsosam än hatet som den som hatar homosexuella handlingar har. För mig låter det lika ohälsosamt.

    • Erik

     Du har fan råg i ryggen fotis som vågar ge uttryck och argumentera för dina i dessa tider rätt impopulära åsikter. Visserligen bakom ett anonymt alias, men ändå :-)

     • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

      Jag tycker inte att jag varit respektlös eller elak. Jag hatar ju handlingen och äcklas av handlingen men personerna i fråga är vad jag skiter i.

     • Erik

      Jag menade det jag skrev, tycker det är strongt av dig att vara ärlig med dina känslor och åsikter kring detta! Tänk om alla rasister och pedofiler kunde vara lika rakryggade och våga blotta sig själva och sina åsikter. Bra gjort!
      Edit: råg i ryggen betyder alltså att ha stora kulor, på modern svenska :-)

     • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

      Wow du jämförde mig precis med Pedofiler och rasister för att sedan ge mig en komplimang? Now that’s weird.

     • Daniel

      Och du jämförde homosexualitet med pedofili för att sedan säga att du vill önska dem lycka till… Minst lika wierd.

     • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

      Touché. Men självklart är pedofiler värre som människor men jag tycker handlingarna är lika äckliga.

     • Voyeur

      Modernt!

     • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

      Hänger inte med vad du vill ha sagt.

     • Voyeur

      Ok, jag ska förtydliga. Du har ju så klart all rätt att tycka som du vill men det är inte speciellt modernt att likställa homosexuellas (sexuella) handlingar med pedofili. Det ena är kärlek mellan två människor och det andra är ett övergrepp.

      Kan ju vara värt att tänka på att homosexuella rätt länge kämpat för att bli accepterade i samhället och att ventilera den här typen av åsikter är förvisso ärligt men också väldigt kontraproduktivt (för dom).

     • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

      Ok Fair enough. Men jag likställer inte handlingen i sig. Jag tycker bara att det är lika äckligt att tända på ett litet barn som att tända på en annan man. Jag äcklas av det och det är min huvudpoäng.

      Därför som jag hellre vill önska dom lycka till från långt avstånd.

     • Daniel

      Förstår vad du menar.

     • Marsman

      Jag respekterar ärlighet nog mer än åsikter – De flesta individer har ganska skeva värderingar och åsikter men väldigt få står för dem..

     • Erik

      Hehe nejdå det gjorde jag inte, läs igen :-)

     • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

      Ok då.

     • Punchdrunk

      Nu är det ju iof väldigt många rasister som blottar sina åsikter, typ överallt och hela tiden. Men är dock mer osäkert på om det är speciellt rakryggat eller modigt, speciellt som anonym på nätet. Sen att skriva illa om homosexuella påverkar ju människor som inte kan rå för det och många gånger mått fruktansvärt dåligt. Lite ansvar får folk ta för sina handlingar. Ibland är det enda rätta att knipa käft och inse att felet ligger hos en själv. Då kan man förslagsvis bete sig som en mogen människa och idka lite självrannsakan. Då kan denne också stå rakryggad efter det.

     • Erik

      Förstår vad du menar, men som jag uppfattar fotis så har han ingenting emot homosexuella människor, däremot äcklas han av själva akten och det ber han nästan om ursäkt för och önskar att det inte var så. Ganska självrannsakande tycker jag, och icke-hatiskt till skillnad från tex rasister, tänk om de kunde vara lika självrannsakande och fundera på varför de tycker det är obehagligt eller läskigt med mörkhyade människor. Dessutom får han fruktansvärt mycket skit men fortsätter att försöka förklara hur han känner. Det tycker jag är strongt.

     • Rolfsmed

      Du hyllar någon som tycker att homosex och pedofilsex är lika äckligt och som skriver ”Jag äcklas av deras agerande och tycker inte om att det finns människor som gör sådant”. Wow.

 • Erik

  Aldrig har det passat bättre än nu:
  ”Is normal.”

  • Fayterz

   Bra gjort Erik.

   • Erik

    Tack Fayterz!

 • HerrObjektiv

  Goat oavsett

 • Styrbjörn

  Gay-ryktet? Ett rykte är väl något seriöst sammanhang? Verkar ju mer som att Silva blir lite retad bara för att han sköter om kroppen lite mer än vad resten av gänget gör? Rykte känns lite väl konstigt.

  Förövrigt har han en väldigt sund inställning till det hela. En inställning jag delar, visst han är inte gay men samtidigt vet han inte hur han kommer tänka om 20 år. Ärlig med sig själv, inget hyckleri.

 • Marsman

  Vi har ju en i MMA sverige som är inte ute ur garderoben om sin sexuella läggning, har vetat om det ett antal år..

  Fick veta det av en tjej jag dejtade för ett antal år sen, hon uppgav aldrig namnet på MMA fightern, men hon var vän/kompis med den andra personen..

  Men det är upp till honom om han vill komma ut ur garderoben, eller stanna kvar.. Skulle vara en bra förebild för kampsportsutövare rent generellt om någon tog steget, eftersom det är en extrem macho kultur..

Fler Nyheter: