17 June, 2024
Nyheter

Anderson Silva storfavorit inför karriärens sista match

Av

kimura

21/05/2024
Anderson Silva odds

Det meddelades på söndagen att Anderson Silva kommer att ha sin sista fight i Brasilien den 15 juni i São Paulo. Nu är oddsen här.

Avslutat Anderson Silva karriären med en vinst?

Silva möter Chael Sonnen i karriärens sista match. Fighten kom som en stor överraskning eftersom det är med kort varsel, men det kommer att vara en professionell match och kommer att bestå av fem tvåminutersronder.

Efter att fighten tillkännagavs släppte BetOnline oddsen för matchen, och Silva är en klar favorit att besegra Sonnen.

Boxningsodds:

  • Anderson Silva: 1.20
  • Chael Sonnen: 4.25

Anderson Silva (34-11 och 1 NC MMA, 3-2 boxning) tävlade senast i oktober 2022 när han förlorade på poäng mot Jake Paul i boxning. Innan dess vann han på knockout mot Tito Ortiz i boxning och en delad poängseger över Julio Cesar Chavez Jr. i sin första boxningsmatch sedan 2005.

Silva är den tidigare UFC-mellanviktsmästaren och har två segrar över Sonnen i MMA. Han besegrade först Sonnen på UFC 117 med en imponerande submission i femte ronden i en match han var nära att förlora. Därefter vann han på teknisk knockout över Sonnen på UFC 148.

Sonnen (31-17-1 MMA) har inte tävlat sedan juli 2019 då han förlorade på teknisk knockout mot Lyoto Machida, vilket var hans andra raka förlust då han tidigare hade blivit knockad av Fedor Emelianenko. Efter matchen mot Machida tillkännagav han sin pensionering och har hållit sig till det, tills denna match kom till stånd som blir hans proffsboxningsdebut.

Under sin karriär har Sonnen anmärkningsvärda segrar över Michael Bisping, Shogun Rua, Wanderlei Silva och Rampage Jackson bland andra.

Skribentens kontakt

Senaste nyheterna

Här kan du söka!

Sök