980x240-ohmbet

Andre Soukhamthath får utstå massiv kritik för sitt fighter-IQ

Andre soukhamtath Sean O'Malley

Många ställer sig frågan varför UFC-fighter Andre Soukhamthath valde att ta ned UFC-talangen, Sean O’Malley, på mattan under UFC 222. O’Malley hade problem att stå på bena efter att en fotskada besvärat honom i slutet av matchen. Till allas förvåning gick Soukhamthath på en nedtagning när han av många ansågs ha ‘öppet mål’ att besegra en skadad O’Malley. O’Malley vann istället matchen genom enhälligt domslut och blev till och med intervjuad av UFC-kommentator, Joe Rogan, på mattan efter matchen.

Soukhamthath har efter matchen, enligt honom själv, fått utstå massiv kritik för hur han agerade i slutskedet av matchen och tog till sin Instagram och beskrev allt hat och hur han blivit mobbad av sina ‘fans’. Nedan kan ni se vad Soukhamthath skrev.

Soukhamthath

Nät-troll är ett ständigt problem, framförallt för offentliga personer. Soukhamthath har helt klart fått nog och kan inte förstå hur han, som sätter sin hälsa på spel, kan mottaga denna typen av kritik, som är allt annat än konstruktiv.

Registrera dig på Unibet och få 200% och 50 free spins
Det här inlägget postades i Nyheter och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.
 • vattenn

  man får höra om sina misstag, så är livet

  • howling dog

   … sa han lakoniskt. Andre S hävdar att han får en massa hat, h-a-t, för att han gjorde ett strategiskt misstag. Det är inte samma sak som att ”få höra om sina misstag”.

   • Styrbjörn

    Det kan ju stämma också, skillnad på kritik och rövhåleri, han har säkerligen fått sig några kängor. Å andra sidan så älskar folk numera att sätta etiketten ”hat” på allt möjligt.
    ”Hata inte mannen, hata inte.” – Får mitt blodtryck att gå upp i astronomiska värden. Givetvis finns det näthat, men det verkar bli mer och mer vanligt med att folk inte kan skilja på hat och ”hat”.

    • howling dog

     Kanske det. Jag tyckte dock att kommentaren var lite snusförnuftigt ovanifrån. Dessutom kanske Andre kan skilja på hat och ”hat”.

    • Picknickname

     Jag hatar djurplågeri! Det är jag säker på… Jag hatar inte McGregor för att han tror han är ball som går runt i minkpäls. Men jag ser ner på honom och tycker han är beklaglig som är så okunnig och hänsynslös att göra något sådant… Vad fasen det nu hade med saken att göra!? :-)

     • Styrbjörn

      Jag hatar när någon prasslar på bion, jag hatar när makaronerna klibbar fast om man låter maten stå lite, jag hatar när idioter går skitsegt i en trång korridor. Men framförallt så hatar jag fiskgratäng.

     • Picknickname

      Ja, Du nämner några riktigt jobbiga saker här. Jag hatar dom där jävlarna som inte kan låta bli mobiltelefonen på bion också. Jag hatar även dom som sniglar sig fram i trafiken när dom borde fatta att jag har väldigt brottom just nu. Jag hatar när folk inte kan laga mat så makaronerna klibbar fast. Jag hatar hundägare som gör som jag själv gör ibland och struntar i att ta upp bajset. Kattägare hatar jag bara generellt. Jag hatar kockar som inte kan respektera en köttbit. Hatar när folk inte kan kosta på sig ett tack när man är artig mot dom. Hatar också när det kliar så där förbaskat i öronen…

 • MMAkungen

  Som 100% lekman och där mina senaste personliga erfarenheter från att slåss dateras till någonstans runt 1992 (då jag i 4:e klass hamnade i slagsmål med en klasskamrat), så vet jag inte hur medveten man är om sin motstandares fysiska tillstånd när adrenalinet flödar.

  Lyckligtvis så har jag dock som ”lekman” rätt att tycka, och det gör jag. Jag tycker att man som vältränad och professionell fighter bör kunna se sådana här tydliga saker (som jag och många fler såg), att O’Malley hade uppenbara problem med sin fot/ben.

  Av detta att döma så drar jag min slutsats till att Andres fighting IQ ligger ungefär på samma nivå som Alexander Gustafssons framåtvolter.

  #NoHate

  • Styrbjörn

   Vill bara inleda med att säga att jag håller med och att det inte är orimligt att förvänta sig mer av en proffsfighter när man har sett många andra fighters behålla IQ:n i stressade situationer. Samtidigt kan man alltid ge en viss förståelse beroende på situationen, men det här tyckte jag inte alls var en orimlig förväntan.

   Nu till den huvudsakliga anledningen till varför jag skrev; Vem av er vann fighten du hade i 4:an?

   • Jerry Lehtonen

    Jag gillar inte att skylta med mina vinster, men stjäl någon min oxjärp så levererar jag vänsterspark mot levern omgående. MMAkungen föll ihop som ett indonesiskt korthus. Han var dock inte den enda som föll året 92, gymnastikläraren blev så pass imponerad över min explosivitet i matsalen, så jag fick bli fadder till de yngre grabbarna på lågstadiet.

 • Tommy Nilsson

  Konstruktiv kritik år 2017-2018 = hat

  • Jinn

   Om du tycker sådant är konstruktiv kritik så kan du få lite sådan själv; du verkar undermåligt utbildad.

   • Picknickname

    Fast nu var det ju så att han menade tvärt om! Ganska uppenbart dessutom så nu vet jag inte vad vi skall säga? Undermålig förståelse för ironi kanske!? ;-)

    • Curt Johnson

     Försök ironi på en mma-sida och du kommer få seriösa svar, garanterat!!

    • Tommy Nilsson

     Tack picknick. Uppenbarligen är vissa här så undermåligt utbildade att de inte förstår sig på lite ironi.

     • Picknickname

      Nej, nivån är inte på topp här ibland. :-)

  • tojo77

   Riktigt otrevligt beteende kryddat med dryga tillrättavisanden = konstruktiv kritik 2017-2018 enligt ”realisterna”.

   Alla meningsmotståndare 2017-2018 = SJW.

  • https://www.youtube.com/watch?v=ScjdwjXzL2w leosutthiprapa

   Finns egentligen inget som heter konstruktiv kritik, kritik är negativt i sig och motsatsen blir att ge ros.

   • Eric

    Det kan ju fortfarande vara konstruktivt.

    • https://www.youtube.com/watch?v=ScjdwjXzL2w leosutthiprapa

     Konstruktivt är positivt, kritik är negativt.

     • Eric

      Kritik är inte alltid negativt. Ofta men inte alltid. Det kan vara positivt. Det kan vara neutralt. Det är återkoppling. Konstruktiv kritik är återkoppling med tips på hur det man diskuterar kan förbättras. Att kritisera är att ge negativ kritik, men kritik är inte alltid negativ.

      Jag är övertygad om att du egentligen vet det här. Om inte, testa SAOL eller NE t ex. Men det är vanliga ord så tycker du bör ha hört dem. Tror du alla som jobbar som kritiker spenderar dagarna med att klaga?

     • Picknickname

      Du har givetvis rätt!

     • Picknickname

      Som sagt. Läs vad jag skrev till Dig ovan.

   • Picknickname

    Vad pratar Du om? Du säger nu något som är helt taget ur rymden… Så här är det! Det finns något som heter kritik! Den kan vara negativ, positiv, destruktiv eller konstruktiv. Konstruktiv kritik är som den jag ger Dig nu. Nämligen att jag talar om att Du har fel men samtidigt försöker lära Dig något så Du gör bättre nästa gång. Hade jag bara sagt att Du inte fattar något nu när Du har så fel hade den varit destruktiv kritik”..

 • W0t

  Kan någon förklara vad som egentligen hände i den fighten? Var han på riktigt omedveten om att motståndaren var skadad?

  • DonaldNorman

   Blir man slagen i huvudet och är totalt slut på energi är det kanske inte helt lätt. Men det var ju knappast osynligt.

   • Holythe83

    Absolut men i dom lägena är det väl extra viktigt å lyssna på din hörna som skriker instruktioner till dig?

  • Vaettra

   Den stora frågan är väl – vad fan betyder ”IG”?

   • tojo77

    Och han gör Victorytecknet strax innan. Menar han att han vunnit? Betyder IG I guess kanske? Han kanske är rätt lågbegåvad stackaren.

 • Totte

  Han tog en hel smällar mot huvudet, antagligen hjärnskakning. Tror inte folk förstår hur jäkla efterbliven vissa blir direkt efter en hjärnskakning.

 • Metallica

  Det är väl bara att skita i…hur många etablerade, topp 10 gör inte fel i slutet av ronderna när ”batteriet” blinkar rött.
  Börjar brottas med en kille som nästan är 99% KO,ad

  • Holythe83

   Det e ju en sak att säga att man inte kan tänka ordentligt när du är riktigt trött… men att ignorera sin hörna i ett sådant viktigt skede av fighten när du själv uppenbarligen inte klarar av att tänka för egen maskin.

 • Richierichierich

  Min kritik är också degenererad till gutturala läten. Grugha är allt jag har att komma med. Det är lite synd om han.

Fler Nyheter: