Nyheter

Andreas ”Bane” Gustafsson segrade efter årets blodigaste match

Andreas Bane Gustafsson

I samband med huvudmatchen för Fight Club Rush 16 ställdes Andreas ”Bane” Gustafsson mot Toni Lampinen. Ta del av matchrapport och resultat i artikeln nedan.

Andreas ”Bane” Gustafsson gick vinnande ur Västerås blodbad

Rond 1

”Bane” gick på offensiven tidigt och fick in ett par fina smällar. Utövarna hamnade i clinch med varandra och Gustafsson blev upptryckt mot burens vägg. ”Bane” vände på steken och istället var det finländaren som hade ryggen mot buren. Utövarna utbytte några knän mot varandra. Kombattanterna separerade för en kort stund och träffade varandra med hårda slag. ”Bane” släppte loss nävarna och träffade med riktigt bra slag. Lampinen skakades om.

Gustafsson blödde ordentligt efter den första ronden.

Rond 2

”Bane” gick ut offensivt och träffade bra. Lampinen stod upp fint och svarade bra. Gustafsson tappade ut sitt tandskydd. Domaren pausade matchen för att cutman skulle kunna komma in och försöka sätta ett stopp för ”Banes” blödning. Drabbningen återupptogs och Gustafsson skördade flest framgångar med hjälp av sin striking. Lampinen såg också ut att blöda ordentligt. En del av blodet var dock möjligtvis ”Banes”. Gustafsson träffade med en superfin kombination i slutet av ronden. ”Bane” fick ner sin motståndare med sina stenhårda slag och matchdomaren valde att bryta fighten.

Resultat

Andreas ”Bane” Gustafsson besegrade Toni Lampinen via TKO, rond 2

Föregående artikel

Amir Albazi besegrar Kai Kara-France efter tuff femrondare

Nästa artikel

Renato Vidovic tvingas bryta efter brutal ögonpetning

Skriven av

Alexander Clausson

Chefredaktör på Kimura och historielärare. Är en MMA-fantast som täcker sporten ur ett fan-perspektiv. Sitter i rankingpanelen för UFC, Bellator MMA och BKFC.

Relaterade Artiklar

Sök