Andreas Ståhl

SC 25: Andreas Ståhl är ny welterviktsmästare

Simon Tingberg

Superior Challenge 25 är igång och Kimura är på plats och rapporterar live. Nu är vi på kvällens delade huvudmatch. Där möter svenske UFC-veteranen Andreas Ståhl brassen Paulo Silva i ett returmöte om organisationens welterviktsbälte.

Rond 1: Andreas Ståhl dominerar på marken

Ståhl träffar med en jabb. Silva försöker sig på en fällning mot benen och Ståhl kliver undan. Silva ligger kvar på marken och Ståhl följer med ned. Ståhl håller ned Silva och träffar med slag mot huvudet. Silva trycker undan Ståhl med benen men Ståhl kommer ned igen och utdelar slag. Silva försöker åter trycka bort Ståhl med benen men Ståhl håller sig kvar och träffar med två håra slag mot huvudet. Ståhl börjar slå mer frekvent och Silva försöker ta sig upp men misslyckas och Ståhl behåller position på topp och träffar med slag mot kroppen. Ståhl behåller position på topp med Silva i guard fram tills rondens slut.

Rond 2: Andreas Ståhl avslutar genom TKO

Silva träffar med spark mot benen men Ståhl träffar i sin tur med en krok. Ståhl pressar upp Silva mot buren men Silva tar sig ur. Silva slår mot Ståhl som backar undan. Ståhl trycker åter upp Silva mot buren och får ned Silva till marken. Silva jagar en triangel med Ståhl försvarar sig bra och får position på topp och utdelar hårda slag på marken. Silva försöker ta sig ur men Ståhl tar då rygg och fortsätter med slag och domaren bryter.

Resultat

Andreas Ståhl vinner genom TKO i den andra ronden

+6
Dana Sad
Dana Happy
Jake Paul med Jorge Masvidal i cirkel
Jorge Masvidal kritiserar Jake Paul – ”Vad fan har du gjort förutom att göda dig själv?”
kimura
Hett
Jon Jones
Jon Jones berättar om sitt nya kontrakt inför tungviktsdebuten
kimura
Hett
Fedor Emelianenko Dana White
Dana White – ”Fedor Emelianenko var aldrig en av de främsta”
kimura
Hett
Jose Aldo, Anthony Pettis och Roy Jones Jr.
Jorge Masvidals Gamebred Boxing 4 bjuder på matcher mellan forna mästare och UFC-veteraner
kimura
Hett
Michael Chandler Dustin Poirier Conor McGregor
Dustin Poirier tippar Conor McGregor vs. Michael Chandler
kimura
Hett