Nyheter

Andrew Tate uttalar sig om våldtäktsanklagelserna mot Conor McGregor

Efter att ytterligare våldtäksanklagelser lyfts mot Conor McGregor kommenterar influencern Andrew Tate. 

Andrew Tate försvarar Conor McGregor

Återigen befinner sig Conor McGregor i blåsväder efter att ännu en gång ha blivit anklagad för sexuellt övergrepp mot en kvinna. Kvinnan påstår att McGregor ska ha tvingat henne till oralsex på toaletten under en NBA-match.

Kvinnans advokaten, Ariel Mitchell, lämnade in ett kravbrev där ytterligare detaljer avslöjades. Enligt denne ska arenans säkerhetspersonal varit delaktiga i det påstådda brottet då de medvetet hindrade människor från att komma in på toaletten.

Nu har den kontroversiella influencern Andrew Tate uttalat sig om anklagelserna. På sin Twitter skriver han bland annat att folk vill åt ”män med pengar”.

Andrew Tate har flera miljoner följare

Andrew Tate har på senare år blivit känd för sina kontroversiella åsikter. Hans målgrupp är främst unga killar i tonåren men även äldre män.

Till sina följare förespråkar han en stärkt macho-kultur och är självutnämnt ”misogyn”. Profilen har mött stor kritik för sina uttalanden, men även lyckats bygga upp en stor skara följare.

Med ett förflutet som kickboxare har han kommit att bli en frekvent figur i kampsportssammanhang.

Andrew Tate under utredning i Rumänien

Tate utreds, tillsammans med brodern Tristan, för våldtäkt, organiserad brottslighet och människohandel i Rumänien. Efter att ha blivit häktad i december förra året släpptes han tidigare i år, men är fortfarande misstänkt för flertalet brott i landet.

Ytterligare anklagelser har gjort mot bröderna och de sitter i husarrest tills vidare. Tillsammans med kompisen Vlad Obuzic påstås de ha tvingat kvinnor att delta i pornografiskt innehåll samt specifikt tatuera in förövarens (som exploaterat kvinnan) namn eller ansikte på kroppen.

Vid en skyldig dom riskerar Tate 10 år i fängelse.

Föregående artikel

UFC offentliggör huvudmatchen för galan i Europa

Nästa artikel

Max Holloway går huvudmatch mot fanfavorit

Hugo Lindström
Skriven av

Hugo Lindström

Hugo Lindström är verksam i Göteborg. Pluggar film till vardags men är även en av våra skribenter. Ni ser honom springandes med kamera på MMA-galor runt om i landet.

Relaterade Artiklar

Sök