Nyheter

Austin Trout sänker BKFC:s P4P-etta

Austin Trout

Den tidigare WBA-mästaren i boxning, Austin Trout, har lagt till en till bälte i sin samling genom att vinna BKFC welterviktstiteln.

Austin Trout besegrar Luis Palomino

Trout klev in i ringen på Seminole Hard Rock Hotel & Casino i Hollywood för att möta mannen som många har beskrivit som världens främsta bare-knuckle utövare, Luis Palomino. Den sistnämnda befinner sig på en förstaplats, sett till BKFC:s P4P-lista. En ranking som Kimura är med och tar fram. Fem ronder sken Trouts traditionella boxningserfarenhet igenom i en stick-and-move-klinik och han vann titeln via enhälligt domslut. Siffrorna lyder 49-46, 49-46 och 49-46. Detta är Palominos första förlust inom bare-knuckle boxing, efter nio raka segrar.

Trout fick in 99 träffar under matchens gång, i jämförelse med Palominos 40 stycken slag. I en segerintervju efter matchens slut berättade den tidigare boxaren att han har kommit till sporten och organisationen för att stanna.

I am the champ of the BKFC and I’m going to be here for a long time, so get tired of me. You can get tired of me, but I’m not going nowhere.

Med två matcher inom BKFC är 38-åringen fortsatt obesegrad i sporten. Hans professionella boxningsfacit lyder 37-5-1. I länken nedan kan läsaren ta del av några höjdpunkter från matchen.

Föregående artikel

Resultat och liverapportering från UFC Vegas 85

Nästa artikel

Kritik mot Khamzat Chimaevs placering inför helgens UFC Vegas 85

Skriven av

Alexander Clausson

Chefredaktör på Kimura och historielärare. Är en MMA-fantast som täcker sporten ur ett fan-perspektiv. Sitter i rankingpanelen för UFC, Bellator MMA och BKFC.

Relaterade Artiklar

Sök