Bartosz Wojcikiewicz

SC 25: Bartosz Wojcikiewicz vinner huvudmatchen

Simon Tingberg

Superior Challenge 25 är igång och Kimura är på plats och rapporterar live. Nu är vi på kvällens huvudmatch. Där hemmafightern Bartosz Wojcikiewicz möter brassen Carlos Abreu.

Rond 1 Bartosz dominerar med brottningen

Carlos svingar vilt mot Bartosz som då svarar med en nedtagning i mitten. Carlos försvarar sig bra från guard och  Bartosz får inte mycket uträttat från topp. Istället är det Carlos som levererar armbågat mot huvudet. Bartosz får in några slag från topp. Carlos försöker ta sig upp men misslyckas och Bartosz behåller position på topp. Carlos lyckas nästan sparka Bartosz ifrån sig men denne behåller position på topp och träffar med hårda slag. Carlos lyckas ta sig upp men Bartosz pressar upp denne mot buren. Bartosz träffar med en armbåge och följer upp med en nedtagning och levererar hårda slag uppe på topp. Bartosz tar rygg men tappar position och det är nu Carlos på topp. Bartosz lyckas dock vända på det och Carlos försöker sig på en giljotin men misslyckas innan ronden är slut.

Rond 2

Bartosz sparkar men Carlos backar undan. Carlos träffar med en krok och Bartosz går då på nedtagning och får ned det till marken. Carlos försöker trycka undan Bartosz med benen men misslyckas och Bartosz håller sig kvar på topp. På topp så utdelar Bartosz slag. Carlos lyckas ta sig upp men Bartosz fortsätter att pressa mot buren och utdelar där knän mot kroppen följt av en armbåge. Carlos lyckas ta sig ur men Bartosz pressar snabbt upp denne mot buren igen. Domaren separerar dom men Bartosz fortsätter med pressen mot buren och ronden är slut.

Rond 3

Bartosz slår en kombination mot Carlos som backar undan. Bartosz driver framåt med en frontspark och trycker sedan upp Carlos mot buren. Bartosz lyckas ta ned Carlos till marken igen och utdelar slag.  Caros lyckas sparka Bartosz ifrån sig och ta sig upp men blir fortsatt pressad mot buren. Carlos försvarar sig med ett knä mot kroppen. Domaren väljer sedan att separera dom båda. Bartosx går direkt på nedtagning och får ned Carlos som då hotar med en giljotin som Bartosz lyckas ta sig ur. Bartosz slår mot kroppen och försöker träffa med armbågar som Carlos försvarar sig mot.  Ronden avslutas med Bartosz på topp.

Resultat

Bartosz Wojcikiewicz vinner ett enhälligt domslut.

+2
Dana Sad
Dana Happy
one lönekontrakt läckt
Läckt kontrakt får fansen att rasa – ”Och folk hatar Dana White?”
kimura
Hett
Ryan Hall
Ryan Hall på väg tillbaka efter 16 operationer sedan 2021
kimura
Hett
Cat Zingano överklagar resultat
Bellator 293: Invägningsresultat inför nattens gala i USA
kimura
Hett
Conor McGregor om återkomsten till buren – ”Jag är beroende”
kimura
Hett
Sam Ghoroghi
Sam Ghoroghi går huvudmatch på Zone – ”Jag skulle inte tacka nej till ONE om ett år!”
kimura
Hett