Nyheter

Laddad matchning bokad till FCR 16 – Wolf Pack-medlemmen möter obesegrad spanjor

Baysangur Makaev

FCR 16 har fått sig ännu en intressant matchning när Wolf Packs Baysangur Makaev återvänder för att ta sig an Theo Alvaro Bashford.

Baysangur Makaev vs. Theo Bashford

FCR 16 fortsätter att byggas på med spännande matchningar. Det senaste tillskottet är Baysangur Makaev, som tränar tillsammans med Khamzat Chimaev som en del av det beryktade ”Wolf Pack” som uppstått i Allstars lokaler. Mot honom ställs den obesegrade Theo Alvaro Bashford.

Makaev har gått två proffsmatcher, varav en slutade med vinst samt en med förlust. I debuten blev han knockad av Samuel Bark, men kunde därefter följa upp nederlaget med en dominant seger mot Pawel Szumlas.

Baysangur Makaev

Theo Bashford har likt Makaev gått två matcher, men med skillnaden att han lyckats kamma hem vinsten i samtliga. Han kommer från samma stall som landsmannen Hecher Sosa, som också tävlar för FCR.

FCR 16 – Tillfälligt matchkort

Galan ser ut att mynna ut i en riktig storgala med svenska mått mätt. Bland annat ser vi Nabbe Malki återvända tillsammans med Hammarbyklacken med sig. Utöver det får vi se Liam Pitts kliva in i buren efter ett år ifrån sporten.

Andreas Gustafsson återvänder, efter succén i polska KSW, till svensk mark för att gå huvudmatch. Ännu har ingen motståndare blivit officiell.

Tillfälligt matchkort

  • Andreas Gustafsson vs. TBA
  • Nabbe Malki vs. Ebrima Faal
  • (A-klass) Liam Pitts vs. Enes Ahmemulic
  • Zoran Milic vs. Rohulla Yousofi
  • Raymond Johansson vs. Dimitris Dimitriadis
  • Baysangur Makaev vs. Theo Bashford

Biljetter till eventet går att köpa här.

Föregående artikel

Dana White: UFC har inget intresse av att vara ”woke”

Nästa artikel

Eddie Hearn vill jobba med Francis Ngannou – föreslår match mot Anthony Joshua

Hugo Lindström
Skriven av

Hugo Lindström

Hugo Lindström är verksam i Göteborg. Pluggar film till vardags men är även en av våra skribenter. Ni ser honom springandes med kamera på MMA-galor runt om i landet.

Relaterade Artiklar

Din önskelista

My wishlist

    Din önskelista är för närvarande tom. Lägg till något och kom tillbaka igen.

Sök