25 juli, 2024
Spel och casino jämförelse

Betting på MMA blir allt mer populärt – det ska du tänka på vid betting på MMA

Av

Zacharias Dahl

20/05/2024
ryan garcia

MMA är en sport som är på stark frammarsch. Både i Sverige och utomlands. Om man följer sporten i stor omfattning har man goda möjligheter att tjäna en slant på betting på MMA.

 

Kampsport i allmänhet och inte minst MMA får allt mer uppmärksamhet och intresserar en allt bredare målgrupp. Det har många bettingsidor med svensk licens tagit fasta på i form av att erbjuda ett allt större utbud av odds på MMA.

 

Det handlar om allt ifrån odds på enskilda matcher till vinnarspel. Oddsen är ofta höga och de flesta spelbolagen som innehar svensk licens satsar numera på MMA.

 

Vad ska man då tänka på vid betting på MMA? 


 

Du ska inte minst tänka på att välja en bettingsida med redan nämnd svensk licens, som är godkänd av Spelinspektionen. På så sätt slipper du betala skatt på eventuella vinstpengar, säkerställer att bettingsidan håller en hög kvalitet i allmänhet, kan sätta dina egna insättningsgränser och ansluta dig till Spelpaus om du känner att spelandet börjar bli osunt.

 

Ett annat tips är att välja en bettingsida med en bra välkomstbonus, som kan användas på MMA-betting. På så sätt får du möjlighet att bekanta dig med den aktuella bettingsidan och testa den, samtidigt som risken ofta är låg (i vissa till och med obefintlig, förutsatt att det handlar om en bonus utan insättning).

 

Vi har valt att lyfta fram några exempel på bra bettingsidor för MMA:

 

Unibet
Höga odds, stort MMA-utbud, bra bettingbonus, snabb kundtjänst och mycket annat.


 

Expekt
Ytterligare en klassisk bettingsida som har det mesta. Däribland till exempel en eminent oddsbonus och bra nivå på oddsen.

 

Bet365
Världens största spelbolag. Bet365 har inte minst suveräna spelfunktioner, i form av till exempel livebetting och cash out. Bet365 är alltid att räkna med i alla avseenden.

 

Betfair Spelbörs

En av spelbörserna som finns på marknaden. Du spelar därmed mot andra spelare och inte spelbolaget. Oddsen är rent generellt höga och du kan aldrig – till skillnad från på vanliga bettingsidor – bli limiterad, oavsett hur bra det går för dig.


Populära Ämnen

Senaste nyheterna

leon edwards och belal muhammad
Allt inför UFC 304 med Leon Edwards och Paddy Pimblett
🥊 Matchkort, tider och odds
Manny Pacquiao
Manny Pacquiao är tillbaka – möter forne världsmästaren
🥊 45-åringen klar för ny match
MTFL 9.0 huvudmatch
MTFL offentliggör huvudmatch för kommande event – Jonatan Larsson går match på hemmaplan
🥊 ”Har varit på varandras radar länge”
Alex Pereira - Photo Per Haljestam 01
Alex Pereira delar kryptiskt inlägg – i samtal med Dana White
🥊 ”Att ringa eller att inte ringa?”
Leon Edwards och Belal Muhammad
VIDEO: Se omtalade mötet mellan Leon Edwards och Belal Muhammad
🥊 Se rivalernas interaktion!
Tom Aspinall sågar UFC:s P4P-lista
🥊

Här kan du söka!

Search