Okategoriserad

FCR 14 – Bilal Tipsaev möter utländskt motstånd i Västerås

Bilal Tipsaev

Bilal Tipsaev är klar för sin nästa match. 23-åringen kommer ställas mot internationellt motstånd i samband med Fight Club Rush (FCR) 14.

Bilal Tipsaev vill förlänga vinstsviten

Efter organisationens första besök till Stockholm och Solnahallen återvänder FCR till hemmaplan härnäst. Den 26 november smäller det i Västerås.

Den första fighten för galan har offentliggjorts av organisationen. Tipsaev återvänder och är nu ute efter sin tredje raka vinst. Allstarsfightern är obesegrad i organisationen och kommer senast från en domslutsvinst över Glenn McVeigh (2-3-1). Den trefaldiga spanska mästaren Hecher Sosa kommer stå för motståndet. Spanjoren inledde sin professionella karriär med tre raka vinster. Sosa gick sin senaste match i samband med FCR 12. Då stod den Örebrobaserade ukrainaren Karlen Minasian (5-2-0) för motståndet. Den sistnämnda tog hem segern via slag på under minuten in i matchens första rond.

Tipsaev står med ett totalt matchfacit som lyder 4-1-1. Sosas dito lyder 3-1-0.

FCR 14 äger rum på Våsterås Arena. Biljetter till galan finns till försäljning här. Eventet sänds exklusivt via UFC Fight Pass.

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av FCR-Fight Club Rush (@fcr.mma)

Föregående artikel

Superior Challenge 25: Bartosz Wojcikiewicz möter Bellator-veteran i huvudmatchen

Nästa artikel

Alexander Gustafsson möter Ovince Saint Preux i december

Skriven av

Alexander Clausson

Chefredaktör på Kimura och historielärare. Är en MMA-fantast som täcker sporten ur ett fan-perspektiv. Sitter i rankingpanelen för UFC, Bellator MMA och BKFC.

Din önskelista

My wishlist

    Din önskelista är för närvarande tom. Lägg till något och kom tillbaka igen.

Sök