Nyheter

Bonusarna regnar efter nattens UFC 298

Ilia Topuria UFC

Oktagonen återvände till Anaheim, Kalifornien vid nattens UFC 298 där Alexander Volkanovski besegrades av Ilia Topuria i huvudmatchen.

UFC ger extra mycket bonusar efter nattens gala

Den mycket efterlängtade matchen om fjäderviktstiteln resulterade i en sensationell knockoutseger för Ilia Topuria. Efter att troligtvis förlorat den första ronden kom spanjoren ut starkt i den andra ronden. Han lyckades då avsluta Alexander Volkanovski med en en massiv kombination. Topuria förbättrade i och med segern sitt professionella facit till 15-0.

UFC 298 hade som delad huvudmatch mellanviktsdrabbningen mellan Robert Whittaker och Paulo Costa. Matchen kom att bli en underhållande och böljande affär. Den forne mästaren inledde starkt i första ronden men skakades av en huvudspark från Costa i slutsekunderna. Den andra ronden var ännu en stark en för Whittaker som använde low kicks och vänsterslag för att plocka poäng. Den sista ronden var ganska jämn men Whittaker började att dra ifrån under de sista minuterna. Efter 15 minuter av underhållning tog Whittaker till slut hem matchen via domslut.

Efter galans slut annonserade UFC-representanter vid post-fight presskonferensen att fem fighters skulle plocka hem prestationsbonusar.

Nedan ser ni listan för de som fick ta emot bonusarna värda 50 000 dollar styck:

Nattens match: Stråviktarna Mackenzie Dern och Amanda Lemos stod för ett underhållande krig på underkortet vilket belönades med varsin bonus. Lemos vann till slut matchen via enhälligt domslut.

Nattens prestation: Topuria kammade hem extra pengar för avslutet mot stornamnet Volkanovski.

Nattens prestation: Zhang Mingyang plockade hem en extra 50 000 dollar för knockouten i den första ronden. Detta mot Brendson Ribeiro.

Nattens prestation: Anthony Hernandez tjänade även han in en bonus via en submissionseger över Roman Kopylov.

Föregående artikel

Så mycket tjänade ALLA fajters under UFC 298

Nästa artikel

Dana White om Conor McGregor: ”Pengar komplicerar saker”

Skriven av

Ralph Nordahl

Ralph Nordahl, musiker och kuriosamaskin, gillar att grotta ner sig i nya saker. Har jobbat inom spridda branscher. Gillar helst att skriva, läsa och sjunga. MMA-fan sedan 2017. Har skrivit närmare 4800 artiklar om MMA sedan dess.

Relaterade Artiklar

Din önskelista

My wishlist

    Din önskelista är för närvarande tom. Lägg till något och kom tillbaka igen.

Sök