15 June, 2024
Nyheter

Boxaren ber Conor McGregor om uppbackning – är Floyd Mayweathers fiende för livet

Av

Ralph Nordahl

12/06/2023
Conor McGregor UFC

John Gotti III är inte klar med Floyd Mayweather.

Floyd Mayweather är nu John Gotti III:s fiende för livet

Totalt kaos utbröt under natten till söndag när Gotti och Mayweather drabbade samman i en uppvisningsmatch i Sunrise, Florida. Något stod fel redan innan matchen då fighten fick skjutas upp med flera minuter då herrarnas enorma entourage förhindrade tränarna från att anlända till sina tänkta platser.

Efter 6 ronder utbröt till slut ett gigantiskt slagsmål mellan dessa entourage efter att domaren Kenny Bayless stoppat matchen i den sjätte ronden på grund av herrarnas grova trash-talk och att de sedan inte lydde domarens ultimatum.

Mayweather, som är en obesegrad tidigare världsmästare i 5 olika viktklasser, dominerade tillställningen vilket endast gjorde Gotti allt argare under matchens gång. Det verkar nu som att Gotti fortfarande är arg efter matchen då han tog till sociala medier för att hota Mayweather och klaga på de omständigheter som gjorde att matchen blev avbruten.

Han skrev följande via Instagram med en bifogad bild på masslagsmålet:

Punk b****, Floyd Mayweather, you my enemy for life.

Bum never put me down or stopped me. It was a DQ for no reason.

Ber Conor McGregor om uppbackning

Utöver detta valde barnbarnet till den ökända maffiabossen med samma namn att ge en notis till Mayweathers tidigare rival, MMA-stjärnan Conor McGregor, att han är i behov av uppbackning

McGregor och Mayweather har haft en långvarig fejd som dock avbrutits då och då av ömsesidig respekt och som kulminerade i augusti 2017 i en crossover-boxningsmatch vilket var en av de mest lukrativa kampsportseventen någonsin. Mayweather besegrade då McGregor via TKO i rond 10 år 2017.

Detta var Mayweathers sista professionella matcher och hans 50:e raka seger i en oerhört framgångsrik karriär där han blivit mästare i superfjädervikt, lättvikt, superlättvikt, weltervikt och lätt mellanvikt. Han besegrade där namn som Oscar de la Hoya, Arturo Gatti och Manny Pacquiao med flera.

Efter detta har legendaren gått uppvisningsmatcher mot bland andra Logan Paul där inget resultat dock förkunnades men där tittarna ansåg att legendaren skulle vunnit.

Skribentens kontakt

Senaste nyheterna

Här kan du söka!

Sök