980x240-ohmbet

Boxningsvärldsmästaren Saul Canelo Alvarez utmanar Conor McGregor

Conor McGregor UFC 60

UFCs fjäderviktsmästare Conor McGregor har långt ifrån få alternativ gällande vad han kan ta sig an härnäst, och nu har ytterligare ett alternativ dykt upp. Boxningsvärldsmästaren Saul Canelo Alvarez (47–1–1 i boxning) har nämligen passat på att utmana McGregor.

Det kanske inte är lika attraktivt som en match mot Floyd Mayweather, som det tidigare var tal om, men här kan ni se vad Canelo hade att säga:

If he wants to try out boxing, then anytime he wants. If he wants to come over to this side of the world and try boxing, anytime he wants, to see that it’s not as easy as he thinks.

Vad Conor slutligen kommer att ta sig för återstår att se, men först måste McGregor bestämma om han vill försvara sitt fjäderviktsbälte eller lämna det ifrån sig.

Det här inlägget postades i Nyheter, Videor och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.
 • Eric

  Conor kommer självklart inte gå boxningsmatch mot folk som Canelo. Han kunde inte slå ut Diaz och Canelo mfl har boxning på en helt annan nivå, och ofta hakor på en helt annan nivå. Du kan inte ha dålig haka i boxning och komma undan med det. Conor blev groggy i båda matcherna mot Diaz (säger inte att han har en dålig haka dock) och blev träffad mycket, tänk vad en boxare av världsklass skulle göra.

  • Qrille Qrokodil

   Löjliga matchningar det här. Sitta och vänta i månader på en match som tar slut på en-två minuter. Nej tack!

  • Johannes

   Lol han blev knappt träffad alls i senaste matchen ju

   • Ric _Ohet

    Tänkte fråga om du hade glasögona på dej och om vi tittade på samma match men märker att det inte är lönt. Svårt att diskutera med någon som i 99% av sina inlägg pratar Conor, jag kan nog inte tillföra nått i ämnet Conor för dej.

    • Johannes

     Nej tivlar på det du.

     • Ric _Ohet

      Hoppas du såg ironin i det hela. Jag menar inte du har rätt om Conor bara att du är så fixerad och insnöad på honom att vad jag en säger kommer inte ändra din uppfattning.

      Kolla statistiken från Erics post så kanske du förstår.

   • Eric

    Que? Diaz landade mer slag än Conor.
    https://s15.postimg.io/gcu2g8h3v/stats.jpg

 • SkönJävel

  Alla vill ha en bit av Conor-kakan.

  • nazcams

   Nu var det iofs Conor som snackat skit om Canelo först

   • SkönJävel

    Spelar ingen roll. Conor är the money fight. Inte Canelo.

    • Adam Ahl

     Canelo Alvarez tjänar dubbelt så mycket pengar som Conor. På vilket sätt är då Conor ”the money fight”?

     • SkönJävel

      För att Conor drar betydligt fler tittare. Att Canelo tjänar mer är irrelevant pga att boxning generellt är bättre betalt.

 • Rob

  Alla ser bara dollartecken nu haha!

 • Ric _Ohet

  Det är lite skillnad på slantarna bara.

  Floyd som kan dra in 100 miljoner dollars och mer på en högprofilerad match, medans Alvarez kan vara glad om han skrapar ihop 10-15 miljoner dollars. Alvarez hittentills högsta payout var förlusten mot Floyd där han fick 12 miljoner dollar.

  Varför skulle Conor gå en boxningsmatch för samma pengar han kan tjäna i UFC?

 • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

  Det vore väldigt konstigt om Conor ens kunde bjuda till dans mot boxare som Floyd och Canelo. Men det är iaf en fight som jag väldigt gärna hade velat se. Speciellt mot Floyd. Tänk om Conor skulle på något mirakulöst sätt knocka Floyd. Det vore en riktig bekräftelse på hur boxningen är död och ett otroligt uppsving för mma och snacka om fansen som han hade fått på sin sida efter det och makten han hade haft. Varav om han skulle förlora då var det ändå väntat och han får en grym payday.

  • Ric _Ohet

   Boxningen är inte död den lever gött och den frodas. Finns fler promotions en någonsin. Finns fler boxare som lever gött på sin sport en någonsin. Bara för att den största gick i pension betyder ju inte att sporten isig är död.

   Som att säga att om Bones,McGregor,Rousey försvinner så är MMA död??

   • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

    Vet inte om jag kan hålla med dig. Boxningen för mig dog med den sista pionjären Lennox Lewis. Han va den sista profilen. Sen efter det så blev tungviktarna ett gäng som kramas mer än vad de boxas. Visst är det trevligt att Badou Jack är där på toppen bla men jag kan inte säga att jag lika gärna kolla på Badous fighter som jag tittar på Alexanders eller Illirs. Förut kunde jag titta det lika gärna men inte längre. Sen i de lägre divisionerna i boxning så dog den när Manny började tappa stinget och fighten mellan honom och Floyd tog för lång tid för att den skulle bli av. Dom här som är grymma i boxningen nu har inte på samma sätt fångat mitt intresse. Men sen kan jag inte säga att jag under en lång tid varit en boxningsfantast men man har ju hängt med.

    Förövrigt så är MMA ändå något relativt nytt och under utveckling därför är det svårare för den att ”dö” även om de högprofil fighters som du nämnde skulle sluta.

    Det är min syn och analys på det hela iaf. Jag säger inte att jag har rätt men så ser jag på det just nu iaf.

    • Ric _Ohet

     Det framgick inte att du menade din syn på det hela, klart alla får ha sin åsikt och tycka boxningen är död.

     Men om man ser till relevansen nutid mot dåtid så har inte boxningen stagnerat, snarare tvärtom så har de mera media övervakning en någonsin om det så är tv,tidningar, internet.
     Profiler kommer och går, vilket boxningen kanske lider lite av just nu. Och boxningen har lärt sig av MMA hur man bygger upp events och fighters. Där har UFCs business model gjort underverk.
     Man behöver inte längre ha 20-0 i record för att vara en bra boxare. Man kan vara 11-5-2 och vara en stjärna.
     Ali Act har hjälpt mycket i riggade events med, vilket har gjort att det finns mer promotors att gå till idag en det gjorde för 10 år sen, mer promotors = bättre payouts för boxarna, bättre arbetsklimat för boxarna.

     Enligt en studie ligger MMA högt upp på listan över nya sportutövare i USA 3e plats mot Boxningens 7e plats. Men då ska vi komma ihåg att boxningen har oxå väldigt många mer utövare totalt.

     Själv ser jag hellre på MMA för det är mer fart och fläkt, inte nödvändigtvis bättre tekniskt.
     Själv ser jag hellre MMA för det finns mer variabler, mer sätt att vinna på, inte nödvändigtvis för att bara 1 par stora handskar gör en boxningsmatch tråkig – mycket taktik inblandat.

     • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

      Väl skrivet

Fler Nyheter: