joakim lamotte victor de almeida thaiboxning bulldog fight night

Bulldog Fight Night 9 – Victor de Almeida vill statuera ett exempel

Alexander Clausson

Bulldog Fight Night 9 äger rum imorgon och galan bjuder på en kändismatch. Youtube-personligheten Victor de Almeida kommer ställas mot journalisten Joakim Lamotte. Under torsdagen anordnade organisationen en presskonferens inför galan.

Victor de Almeida: Vi kommer bjuda på en show

Lamotte och de Almeida kommer ställas mot varandra i en thaiboxningsmatch. I samband med torsdagens presskonferens berättade de Almeida om sina tankar inför fredagens match i Göteborg.

Jag tänker så här att det kommer bli en show. Vi kommer leverera. Valuta för pengarna. Framförallt statuera ett exempel att man inte bara kan utmana folk till höger och vänster, hit och dit. Jag säger inte att han (Lamotte) har gjort det, det är inte det jag säger … Vi kommer bjuda på en show. Vi är båda över en viss ålder och i en perfekt värld så ska inte män i våran ålder göra det här och det sa Lamotte så jävla fantastiskt bra härom kvisten när vi hade ett samtal. Sky. No limit. Vi är här för att bjuda på en show, inget snack om saken.

De Almeida berättade även om hur han ser på sin dagsform inför matchen.

Jag känner mig stark. Jag känner att jag har väldigt bra flås. Shout out till Allstars … Formen är bra, jag känner mig stark och jag har någonting när det handlar om ett andra flås, jag går in i någon jävla grej. Jag känner mig väldigt, väldigt on point.

Enligt organisationen kommer den ovannämnda fighten dra igång runt 22:00-23:00 imorgon. Eventet äger rum på Bananpiren i Göteborg. Dörrarna öppnar 16:00 och den första matchen förväntas dra igång 17:15. Biljetterna kostar 600 SEK styck och finns tillgängliga att köpa här. Eventet kommer även sändas live via Aftonbladet Plus.

+1
Dana Sad
Dana Happy
Badou Jack
Badou Jack vinner via knockout i första ronden – Se avslutet här
kimura
Hett
Conor McGregor och Tony Ferguson
Conor McGregor känner ånger över hur han behandlat Tony Ferguson
kimura
Hett
Khabib och Cain
Khabib försvarar Velasquez – ”Anybody with self-respect would do the same”
kimura
Hett
Juliana Peña och Amanda Nunes
Juliana Peña vs. Amanda Nunes 2 officiell inför UFC 277
kimura
Hett
Michel Pereira förklarar utmaningen mot Jorge Masvidal
kimura
Hett