Samuel Bark

Cage Warriors 141: Samuel Bark avslutar Tobias Harila i London

Alexander Clausson

I samband med Cage Warriors 141 ställdes Halmstads Samuel Bark mot Västeråsfightern Tobias Harila. Ta del av matchrapport och resultat i artikeln nedan.

Samuel Barks offensiv blev för mycket för Tobias Harila

Svenskderbyn i sportens största organisationer hör inte till vanligheten. Under lördagskvällen ägde dock en sådan fight rum. Harila gick sin sin tredje match i organisationen och hade tagit hem två segrar via slag. Bark hade hoppat in som ersättare med relativt kort notis och genomförde sin debut för organisationen.

Rond 1

Bark gick på offensiven tidigt och Harila svarade med att ta ner sin motståndare till kanvasen. Harila gick till full mount och tog därefter ryggen på sin motståndare. Bark lyckades skaka av sig Harila och kombattanterna återgick till stående striking. Bark initierade clinch och Harila vände upp Bark mot burens vägg. Utövarna separerade. Harila skickade iväg en benspark och Bark svarade med ett högt slag och ett knä mot torso. Därefter fick vi se ännu mer clinch. Bark gick på offensiven och träffade med slag och knän. Bark träffade fortsatt bra med knän, slag och han började även slänga iväg armbågar med lyckat resultat. Bark tog ner Harila till kanvasen. Den sistnämnda lyckades genomföra en reverse och fick topposition. Bark tog sig upp och träffade med ännu ett knä mot torso innan ronden var över.

Undertecknad gav den första ronden till Bark.

Rond 2

Kombattanterna utbytte slag med varandra i samband med den andra rondens inledning. Bark var den aktivare fightern och fortsatte träffa bra. ”Nu är det dags att vakna” klargjorde Jörgen Hamberg i Harilas hörna. Bark gick i clinch igen och ett knä mot Harilas huvud sänkte den sistnämnda till kanvasen. Matchdomaren klev emellan och drabbningen var över.

Resultat

Samuel Bark besegrade Tobias Harila via slag, rond 2.

Bark står nu med ett totalt matchfacit som lyder 5-1-0. Den enstaka förlusten kom via delat domslut mot Harilas träningskamrat Alexander Lööf (4-0-0). Harila står nu med ett totalt matchfacit som lyder 10-3-0.

+3
Dana Sad
Dana Happy
Ryan Hall
Ryan Hall på väg tillbaka efter 16 operationer sedan 2021
kimura
Hett
Cat Zingano överklagar resultat
Bellator 293: Invägningsresultat inför nattens gala i USA
kimura
Hett
Conor McGregor om återkomsten till buren – ”Jag är beroende”
kimura
Hett
Sam Ghoroghi
Sam Ghoroghi går huvudmatch på Zone – ”Jag skulle inte tacka nej till ONE om ett år!”
kimura
Hett
Hamed Tawana
Wolf Fight Promotion 6: Intervju med Hamed Tawana – ”Jag var hungrig!”
kimura
Hett