Nyheter Resultat

Cage Warriors 153: Wasiu Adeshina förlorar mot Decky McAleenan

Det blev en tråkig start på huvudkortet av Cage Warriors 153 då Sveriges Wasiu Adeshina förlorade via armlås i första ronden.

Wasiu Adeshina vs. Decky McAleenan

Rond 1

De börjar med varsin benspark. Wasiu går fram och tvingar Decky att backa, men på bakfoten lyckas han vända en clinchande Wasiu mot buren. Wasiu vänder sig tillbaka till dominant position, han går på nedtagning och lyckas. Decky går på ett armlås, men domaren avbryter snabbt då Decky kom till sin position genom att säta sina tår i buren. De sätter igång igen och Wasiu återfår sidecontrol. Decky går till guard, försöker bygga upp för submission men Wasiu ställer sig upp. Decky följer efter och de båda utbyter svingar. De clinchar men Decky får de bästa av utbytet och får rygg, Wasiu tar sig loss men får käka en hård armbåge på vägen ut. Decky tar återigen rygg, med Wasiu pressad mot buren. Decky försöker svepa men Wasiu försvarar sig snyggt och kommer långt. Nu går Wasiu på nedtagning men lyckas inte. Decky försöker kasta Wasiu men hamnar själv underst. Wasiu ligger i full mount och skickar tung ground and pound. Decky exploderar underifrån ch kopplar ett armlås. Wasiu klappar.

Resultat

Decky McAleenan besegrar Wasiu Adeshina via submission i rond 1.

Föregående artikel

Tobias Harila vänder på matchen – vinner via avslut!

Nästa artikel

MMA SM 2023: Resultat från lördagens finaler i Skövde

Hugo Lindström
Skriven av

Hugo Lindström

Hugo Lindström är verksam i Göteborg. Pluggar film till vardags men är även en av våra skribenter. Ni ser honom springandes med kamera på MMA-galor runt om i landet.

Relaterade Artiklar

Sök