Nyheter Videor

Canelo Alvarez hotar Lionel Messi: Respektlös mot Mexiko

Canelo Alvarez Leo Messi

Förra lördagen besegrade Argentina Mexiko med 2-0 i Grupp C i fotbolls-VM. En av målskyttarna var Lionel Messi. Sättet som han firade segern efter matchen attackeras dock nu av den mexikanska boxningsstjärnan Canelo Alvarez.

Canelo Alvarez hotar Lionel Messi efter kontroversiell video

Efter att ett klipp som blivit viralt läckt ut har fotbollsstjärnan anklagats för att ha sparkat en mexikansk landslagströja och hoppat på den under firandet.

Messi klev ock aldrig på tröjan och råkade bara slå till den lite när han tog av sig skon. Detta hindrade dock inte en rad människor från att bli arga vilket inkluderar boxningsstjärnan Canelo Alvarez.

Boxaren skrev ett par ilskna Tweets där han hotade Messi personligen för agerandet:

Did you see Messi cleaning the floor with our shirt and flag????

He better pray to God that I don’t find him!! Just like I respect Argentina, he has to respect Mexico! I’m not talking about the country as a whole, just about the bulls—t that Messi pulled.

Ni kan se den kontroversiella videon nedan:

När folk försökte förklara för Alvarez att han inte sparkade tröjan medvetet så sade boxaren att faktumet att tröjan låg på marken redan det var en förolämpning.

Föregående artikel

UFC Orlando: Thompson vs. Holland med Jack Hermansson – Matchkort, sändningstider och info

Nästa artikel

Jorge Masvidal synar Leon Edwards ”bluff”: Han vågar inte möta mig

Skriven av

Ralph Nordahl

Ralph Nordahl, musiker och kuriosamaskin, gillar att grotta ner sig i nya saker. Har jobbat inom spridda branscher. Gillar helst att skriva, läsa och sjunga. MMA-fan sedan 2017. Har skrivit närmare 4800 artiklar om MMA sedan dess.

Relaterade Artiklar

Sök