Nyheter

Carlos Condit har slutat tänka på pension

I april förlorade den forna welterviktsmästaren Carlos Condit på submission mot Alex Oliveira. Detta var den fjärde förlusten i oktagonen för ”The Natural Born Killer”. Direkt efter matchen pratade den forna mästaren om att 16 år möjligen var tillräckligt och att det kanske var dags för pension.

Nu så här några månader senare verkar det dock vara annat ljud i skällan. När Brett Okamoto för ESPN kontaktade Condits management-team sas de så här.

According to Condit’s representatives at First Round Management, Condit recently informed them he intends to fight again and wants to return in November or December. He did not mention a potential opponent.

Som bekant verkar det vara svårt för fighters att gå i pension, men även stanna i pension när de väl lagt handskarna på hyllan. Oavsett vad som händer kan vi nog alla komma överens om att Condit har haft en gedigen karriär med ett record på 30-12 varav 28 är vinster på avslut, hans senaste vinst var i maj 2015 när han avslutade Thiago Alves i andra ronden.

Föregående artikel

Bellator 200: Segerintervju med Amir Albazi

Nästa artikel

Tyron Woodley siktar på UFC 227 i augusti

Skriven av

Johan Lorentzon

Relaterade Artiklar

Sök