25 juli, 2024
Nyheter

Donald Cerrone vill ha en re-match mot Tony Ferguson – UFC öppna för det

Av

Jaser Davari

05/07/2019
Donald Cerrone vs Tony Ferguson UFC 238

I juni möttes Donald Cerrone och Tony Ferguson UFC 238. En match som slutade i vinst för Ferguson via ”doctor stoppage” efter den andra rondens slut.

Svullnad

Både Cerrone och Ferguson hade sina ögonblick i matchen och men det var Cerrone som efter två ronder hade mer synliga skador i ansiktet. I slutet av den andra ronden snöt sig Cerrone för att bli kvitt allt näsblod och det ledde till att hans skador kring ena ögat svullnade upp så snabbt att matchen till slut stoppades av UFC:s läkare.

Ferguson landade ett slag strax efter att gonggongen ringt för att avsluta den andra ronden, men det hade inget med stoppet att göra, säger Cerrone.


Re-match

I en ny intervju med MMA Radio säger Cerrone att han vi gå sin nästa match senast i september och att det är en re-match mot Ferguson som han lobbar för.

“Tony Ferguson rematch, I’m begging for it. August, hopefully no later than September. I can’t fight any later than September, because now I’m running into not being able to get two more at the end of the year.”

UFC intresserade


Cerrone säger att UFC är intresserade av en re-match mellan de båda idrottarna. Det sena slaget efter gonggongen i rond två skapade lite kontrovers kring matchens utgång, men de flesta, inklusive Cerrone, anser att det inte hade någonting med matchens utgång att göra.

Innan förlusten mot Ferguson hade Cerrone vunnit tre raka matcher och siktade på att utmana om bältet vid en eventuell vinst över Ferguson.

Ferguson i sin tur har nu vunnit 12 raka matchen och man kan undra vad mer han behöver göra för att få sin chans på UFC:s lättviktsbälte.

Vad tycker ni? Bör vi få se en re-match mellan Cerrone och Ferguson härnäst, eller bör Ferguson äntligen få sin titelchans?


Populära Ämnen

Senaste nyheterna

leon edwards och belal muhammad
Allt inför UFC 304 med Leon Edwards och Paddy Pimblett
🥊 Matchkort, tider och odds
Manny Pacquiao
Manny Pacquiao är tillbaka – möter forne världsmästaren
🥊 45-åringen klar för ny match
MTFL 9.0 huvudmatch
MTFL offentliggör huvudmatch för kommande event – Jonatan Larsson går match på hemmaplan
🥊 ”Har varit på varandras radar länge”
Alex Pereira - Photo Per Haljestam 01
Alex Pereira delar kryptiskt inlägg – i samtal med Dana White
🥊 ”Att ringa eller att inte ringa?”
Leon Edwards och Belal Muhammad
VIDEO: Se omtalade mötet mellan Leon Edwards och Belal Muhammad
🥊 Se rivalernas interaktion!
Tom Aspinall sågar UFC:s P4P-lista
🥊

Här kan du söka!

Search