Nyheter

Chatri Sityodtong – ”Spännande nyheter för ONE i Europa”

Av

Alexander Clausson

24/11/2023
Zebaztian Kadestam och Smilla Sundell

ONE Championships president Chatri Sityodtong förutser att 2024 kommer bli det största året i organisationens historia.

Chatri Sityodtong storsatsar 2024

Nyligen avslöjade han organisationens planer på att inleda det första kvartalet av 2024 med tre exklusiva liveevenemang. En betydande höjdpunkt är organisationens återkomst till Japan med ONE 165. Medan den första showen i Qatar – nu numrerad ONE 166 – är omplanerad till den 1 mars. Samtidigt är Singapore inställt på att vara värd för ONE Fight Night 19 den 17 februari.

Dessutom antydde Sityodtong om ”några spännande nyheter” för organisationen i Europa. Han hintade om potentiella expansioner och partnerskap som kan höja ONE’s profil ytterligare i regionen. ONE Championship har i skrivandes stund inte anordnat några event i Europa och av organisationens 245 galor har en klar majoritet ägt rum i Asien. Man har även besökt Nordamerika och USA.

Sityodtong berättade även att man har planerat in fem event på amerikansk mark under 2024. Via presidentens LinkedIn.

ONE is getting ready to take over the world in 2024 with our biggest year in history! Let’s go.

Sveriges Smilla Sundell och Zebaztian Kadestam representerar Sverige i organisationen. Sundell är stråviktsmästarinna inom thaiboxning och Katestam är tidigare bälteshållare inom MMA. I framtiden planerar Sundell att tävla inom MMA, vid sidan av sin thaiboxningskarriär. Någonting som hon berättade om under en intervju med Kimura.

Anledningen till att jag funderar på det är att jag redan är inne i världens största organisation, och med mitt kontrakt kan jag köra både thaiboxning, kickboxning och MMA om jag så vill. Det jag vill är att köra alla tre grenar om jag har möjlighet. Dels ser jag det som en utmaning och dessutom en chans att kunna få fler fighter i ONE.

Sundell och Kadestam har inga nya matcher inbokade i nuläget.

Relaterade Artiklar

Din önskelista

My wishlist

    Din önskelista är för närvarande tom. Lägg till något och kom tillbaka igen.

Sök