Nyheter

”Chito” Vera vs. Cory Sandhagen officiell – Möter varandra i Februari

Marlon Vera och Cory Sandhagen

UFC Fight Night för 18 Februari har fått sig en huvudmatch, en möjlig title-eliminator mellan Cory Sandhagen (15-4) och ”Chito” Vera (20-7, 1 NC).

Marlon ”Chito” Vera vs. Cory Sandhagen

Inför det nya året har vi fått en match att se fram. Två av bantamviktens mest underhållande fighters kommer att dela buren den 18 februari när de går huvudmatch på UFC Fight Night. Cory Sandhagen tar sig an den glödheta Marlon ”Chito” Vera.

Vera har klättrat upp till en femte plats i rankingen, medans Sandhagen ligger ett steg ovanför på en fjärde plats. En vinst hade mycket väl kunnat vara det som krävs för att utmana den regerande mästaren Aljamain Sterling.

Veras segertåg – Sandhagen tillbaka i vinstkolumnen

De två har haft väldigt olika år. Medans Vera tuffat fram med vinster mot både Dominick Cruz och Rob Font, vilket uttökat hans vinstsvit till fyra raka, har Sandhagen bara hunnit med en match. Dock säger den mycket om hans nuvarande form, detta då årets vinst mot Song Yadong satte stopp för en tredje rak förlust. På så sätt lyckades han stanna kvar i viktklassens topp 5.

Vem tror du tar hem det?

Föregående artikel

Alexander Volkanovski om Zabit Magomedsharipovs eventuella comeback – ”I thought that was gonna be a big fight.”

Nästa artikel

UFC 284: Jared Cannonier vill hoppa in mot Robert Whittaker

Hugo Lindström
Skriven av

Hugo Lindström

Hugo Lindström är verksam i Göteborg. Pluggar film till vardags men är även en av våra skribenter. Ni ser honom springandes med kamera på MMA-galor runt om i landet.

Relaterade Artiklar

Sök