Chuck Liddell är redo för comeback

Chuck-Liddell-UFC-Light-Heavyweight-champ-01

Det har länge florerat rykten om en eventuell comeback för veteranen Chuck Liddell och nu verkar det som att ”The Iceman” faktiskt menar allvar.

Liddell medverkade nyligen i TV-showen Celebrity Big Brother där han blev den första att bli utröstad. Innan han fick lämna huset hann det komma fram att Liddell fortfarande tränar regelbundet och är i god form. När han nyligen talade med TMZ Sports om sin tid i showen och varför han ägnat så stor tid i huset åt att träna meddelade han att han ville hålla sig i form för en eventuell MMA-comeback.

It’s still a possibility, for sure. So I didn’t want to get too far out of shape. I was in there boxing the whole time. There’s a lot of stuff that they didn’t show but I was just having a good time in there and staying in shape. I’m staying ready.

Chuck Liddell har inte fightats sedan 2010 då han blev knockad av Rich Franklin under UFC 115. Det innebar Liddells tredje knockoutförlust i rad vilket ledde till att självaste Dana White meddelade att han fått nog. Liddell fick anställning hos UFC, och tilldelades titeln Vice President of Business Development. Kort efter att Zuffa sålt UFC till WME-IMG fick Liddell dock sparken och som ett brev på posten började det ryktas om att ”The Iceman” skulle göra comeback. En som tidigt erbjöd sina tjänster var Chael Sonnen, Liddell hävdar dock att något sådant erbjudande aldrig funnits på bordet. Men nu verkar det som att Liddell inte tycker att det vore en så dum idé att möta Chael Sonnen trots allt.

I’ve said it before in the news, Chael would be a good warmup fight to get back into it. Tito would be great if he’d even consider fighting me. I hear he wouldn’t. He doesn’t want to fight me at all. He’ll fight other people but not me, of course.

Chael Sonnen medverkar för närvarande i Bellators Heavyweight Grand Prix, där han just besegrat Liddells gamla nemesis Quinton ”Rampage” Jackson via enhälligt domslut under Bellator 192 förra månaden. Den nu 48 år gamle Liddell är inte den som är den, om det inte skulle gå att få till en match mot  Chael Sonnen låter han hälsa att han är öppen för förslag.

Den lätta tungviktaren ”The Iceman” Liddell är en legend inom sporten och framhålls ofta, tillsammans med Randy Couture, som den som först lyckades göra MMA till mainstream i USA.

 

 

Registrera dig på Unibet och få 200% och 50 free spins
Det här inlägget postades i Nyheter och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.
 • Erik

  Knappast en nytagen bild va? Kan inte minnas att han någonsin varit så där deffad.

  • Johan Wittenström

   Han var så deffad alla fighter jag såg honom. Detta är dock en pose bild där han spänner magen med bra ljus och skuggor. Alla ser mycket mer rippade ut i photoshoot miljö med bra ljus och skuggor kontra vanliga slumpmässiga bilder.

 • Styrbjörn

  Undrar varför han blev utröstad först ur bb, är han så odräglig?

  • Marcus Wiking

   Brudarna gick ihop från dag 1 och ville se en kvinnlig vinnare. Shannon Elisabeth (mest känd som Nadia i american pie) blev head of household och brudarna fick övertaget i röster. De tyckte att Chuck och hans vän James Maslow var det största fysiska hotet i tävlingarna. Chuck var sämst på att köra det sociala spelet medans hans polare James var duktig på det. Så Chuck röstades ut. Chuck var väldigt omtyckt i huset. Men de försökte plocka ut den starkaste först. Kuriosa är att den gamla NBA legenden Metta world peace aldrig verkade fatta hur big brother fungerar och röstade ut Chuck Lidell. Han fattade senare att han röstat fel och trodde att han röstade för att Chuck skulle stanna.

 • https://www.youtube.com/watch?v=ScjdwjXzL2w leosutthiprapa

  Bra form verkar han vara i, imponerande

 • Stilren

  Någon som kan förklara hur Joshua Burkman är fortfarade kvar i UFC? Han ska köra en match i helgens UFC gala. På hans 11 senaste matcher så har han 1 vinst och 10 förluster?!? Detta är det största skämtet som hänt kampsportsvärlden någonsin!! Någon som vet vad han gjort för UFC att de vägrar sparka ut honom? Jag kan inte tro mina ögon eller min hjärna som registrerar denna information!!!

  • jonzyjonzy

   Han är möjligtvis god vän med någon…. DWhite?

   • Stilren

    Tror inte han är god vän med Dana White. Men även ifall han skulle vara det. På hans 11 senaste matcher så har han 1 vinst och 10 förluster. Det borde vara helt omöjligt att han fortsätter fightas i UFC. Tycker någon borde fråga Dana Wite under en presskonferrans eller liknande om varför de låter Joshua fortfarande fightas. Är väldigt nyfiken på hans svar.

    • jonzyjonzy

     Ja, jag spekulerar, men hade inte B en vända utanför UFC bara för något år sedan?

     • Stilren

      Vad menar du med en vända?

     • TheVobb

      Att han fightades en kortare tid i någon annan organisation utanför UFC…..

     • jonzyjonzy

      Just, Burkman slutade i UFC 2008 och frilansade fram till typ 2014, med ett stopp i WSoF.

      Det var förstås bara spekulationer om Dana White och Bs vänskap, men av någon anledning är han ju kvar i UFC.

    • Kenny Starfighter

     Liten rättelse.
     Han har i sina 10 senaste matcher, 2 vinster 1 NC och 7 förluster

     I UFC har han av 8 matcher 1 vinst, 1 NC och 6 förluster.

     vilket är helt katastrofalt.

     • Stilren

      På UFCs hemsida står det att han har 1 vinst,1 NC och 9 förluster på hans 11 senaste matcher:

      http://www.ufc.com/fighter/Josh-Burkman

      Dock så förlora han matchen mot Hector Lombard,men ändrades till NC senare. Så han har 10 förluster och 1 vinst i hans 11 senaste matcher.

     • Kenny Starfighter

      App app app! de listar bara UFc matcherna.
      Tror du han hade fått varit kvar på UFC’s roster om han inte gått match från ufc 90 till ufc 182? Över 90 PPV galor & samt massa fight nights imellan :-)

      http://www.sherdog.com/fighter/Joshua-Burkman-10003

 • Danteman

  The Iceman var en stor del av att jag började följa MMA. Kollade första säsongen av TUF och fastnade direkt. En sann legendar och pionjär.. Skulle göra ont att se honom bli knockad igen:/ Vilket är relativt troligt med tanke på hur hakan har sätt ut på senare dar.
  Men om han envisas & kör en comeback stöttar jag honom oavsett!

  Tito eller Chael känns väl som två fights som trots åldern.. Känns möjliga att vinna, om än osannolikt!
  Vad säger ni andra?! Kan han lyckas sätta en sista overhand right eller vad tror ni..

  • Stolpskott

   Trots underlig teknik har han ju alltid haft förmågan att få in kusligt pricksäkra slag. Mot Sonnen eller Rampage har en iaf på pappret en realistisk chans.

Fler Nyheter: