Cody Garbrandt har hårda ord för TJ Dillashaw – satte stopp för lagkamrats karriär

Cody Garbrandt 2

I november 2013 vann Chris Holdsworth den 18’e säsongen av The Ultimate fighter efter att ha besegrat Davey Grant. I maj 2014 besegrade han Chico Camus och slipade sitt facit till 2-0 i oktogonen och till 6-0 inom MMA. Han befäste sin position som en av de mest lovande namnen inom UFC’s bantamvikt.

Han har inte satt sin fot i buren efter detta.

Anledningen till hans frånvaro har allmänt trots bero på sviterna av hjärnskakningar han drabbats av.  Detta har hindrat honom från att fightas men har ändå tillåtit honom att träna och coacha Team Alpha Male. Orsakerna bakom hjärnskakningarna har länge varit okänt men det är möjligt att UFC mästaren i bantamvikt Cody Garbrandt kan ha avslöjat vad som kan ha bidragit till Holdsworths bortfall.

I ett hetlevrat tweet i onsdags morgon anklagade Garbrandt den förre lagkamraten TJ Dillashaw för att mer eller mindre ha gjort slut på Holdsworth karriär under träning.

Även om Garbrandts tweet är ett vågat uttalande så går det i nuläget inte att helt bekräfta sanningsgraden i det.

Dillashaw som är den tidigare mästaren i bantamvikt kommer att gå en match om titeln vid UFC 213 där han utmanar just Garbrandt. Inför fighten har Garbrandt och Dillashaw coachat varsitt lag och på det sättet tävlat mot varandra i The Ultimate Fighter som börjades sändas i onsdags kväll. Garbrandts tweet kom därför i en perfekt tidpunkt att dra upp tittarsiffror och öka dramatiken inför att de båda gör upp i buren.
Registrera dig på Unibet och få 200% och 50 free spins

Det här inlägget postades i Nyheter och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.
  • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

    Let’s get ready to rumble!!!!!!

Fler Nyheter: