Cody Garbrandt: ”I’d knock Conor McGregor the f**k out in a boxing match”

Cody Garbrandt

Cody Garbrandt stod för tre knockouter i första ronden förra året, och briljerade i boxningen mot tidernas bästa bantamviktare Dominick Cruz i titelmatchen som gav Garbrandt bältet via decisionseger. I en podcastintervju med ESPN säger han att han har högtflygande planer för framtiden, mot ingen mindre än Conor McGregor.

I think going in a boxing ring with Conor would be great, or in MMA. . . No ill will towards the guy but I actually believe I’m a better boxer. I feel like I’m one of the best boxers in the UFC.

I’ll go in there and knock Conor the f**k out in a boxing ring, just to be honest. There’s no difference, southpaw, orthodox, that guy could come out and fight on his hands for all I give a f**k. I would knock him out, that’s it. I have the best boxing in the game, in the UFC, and I’m ready to showcase it on another level.

Conor McGregor UFC 60

Cody Garbrandt har 11-0 i MMA-record, men även ett imponerande record på 32-1 i amatörboxning. Innan det blir tal om en fight mot lättviktsmästaren ska han först försöka försvara bantamviktsbältet mot TJ Dillashaw på UFC 217 den 4 november.

Registrera dig på Unibet och få 200% och 50 free spins
Det här inlägget postades i Nyheter och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.
 • Metallica

  Han låter som en idiot. Precis som jag när jag trodde att jag kunde livnära mig på att spela på oddset……1000kr på 3 av dagens lägsta odds;)
  Nu förstår jag hur kompisarna såg på mig.

  • RealHastaLaMuerte

   Vem skriver du till egentligen? Har du ingen vän att prata med om ditt tidigare spelmissbruk. Haha

 • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

  Gulligt. Men tigern behöver lugna ner sig här och veta hans gränser. Han kan börja med att möta Conor i mma. Kanske om Cody kan försvara 135 bältet och sen ta 145 bältet då kanske Conor tar sig an Cody i en 145 fight. Så Cody bör jobba hårdare än så om han vill ha den stora fighten.

  • jari edvardson

   dä va vådligt vilka krav som ställs.. det är bättre cody har lite is i magen.
   tills conor har gjort rätt för sig ,,med stor sannolikhet kommer conors krav minska med 90% när första förlusten kommer,,och efter andra så blir det conor som får stå med mössan i hand….conor kryp fram din din håla… eller kasta ut bältet…

   • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

    Conor är och kommer alltid i MMA att vara The A-side. Med eller utan bältet. Han är ett bälte i sig.

 • NikLuk

  ”Roar …”

 • Kewke

  Jag tror inte han är helt ute och cyklar här. Han är för det första betydligt snabbare än conor, han utmanövrerade gåtan Cruz fullständigt. Sen kan han köra i samma tempo non stop, det kan verkligen inte conor. Conors fördel är väl att han nästan uteslutande gått matcher mot mindre motståndare så han vet ju hur man träffar de små jävlarna…

 • https://www.youtube.com/watch?v=ScjdwjXzL2w leosutthiprapa

  Det ska bli så skönt att se när han får smörj av TJ, om han inte drar sig ur förstås, stor risk för det!

 • Olof Svantesson

  Och ronden, inte rundan…

 • Linus Håkansson

  Man börjar aldrig heller en mening med ”och” i svenska,om man ska vara noga. Det är oprofessionellt.

 • https://www.youtube.com/watch?v=ScjdwjXzL2w leosutthiprapa

  och skrivs med litet o och inte efter punkt.

 • Simonlr

  Skall vi vara riktigt petnoga så skall man (av någon konstigt anledning) egentligen inte skriva ihop ”för övrigt”. Reglerna för detta är dock ganska godtyckliga, då uttryck som förutom, förvisso, tvärtemot, tvärtom och återigen får skrivas ihop, medan uttryck som ”dess bättre”, ”rent av”, ”under tiden” och som sagt; ”för övrigt”, bör särskrivas.

  Jag tror helt enkelt att ett gäng pretentiösa och fnösketorra farbröder och tanter på Svenska akademin bara bestämt att det är så, men om leken vi leker här är att klaga på lite småfel i en text så kände jag mig manad att bara påpeka detta.

 • RealHastaLaMuerte

  Som en snut. Som en snitch. Slappna av. Vem bryr sig? Bara du.

 • Rebin Zakhoi

  Finns ingen regel att man inte kan börja med” Och”. Din svensklärare på gymnasiet tant Ingrid hade fel.

 • https://www.youtube.com/watch?v=ScjdwjXzL2w leosutthiprapa

  Lilla William, så arg och gapig hela tiden och inga kompisar har du!

 • Linus Håkansson

  Nej det är mer en oskriven regel. Skrev att anledningen var ”oprofessionellt”. Av samma anledning att du inte skriver ”asså, typ, liksom”. Det är inte förbjudet men man gör det helt enkelt inte för det ser väldigt oprofessionellt ut. Som sagt. Om vi ska vara noggranna, så börjar man inte en mening med ordet ”och”. Det finns andra ord man kan använda som får din mening att se väldigt mycket bättre ut helt enkelt.

 • RealHastaLaMuerte

  Skulle inte förvåna mig om din låtsaspappa heter Jens och är en smällfet sexturist som plockat upp morsan i Thailand. Via den vägen kom du in till Sverige.

Fler Nyheter: