Okategoriserad

Colby Covington anklagar Jorge Masvidal för fusk

Colby Covington UFC

Colby Covington anklagar den nyligen pensionerade Jorge Masvidal för att ha dopat sig under tiden de tränade ihop.

Colby Covington: Jag brukade se Jorge Masvidal dopa sig

Tidigt i Colby Covingtons karriär var han en nära vän till Jorge Masvidal. De två stod i varandras hörnor och var delaktiga under träningen inför deras matcher. Men någonstans längs vägen kom ett stort uppbrott att stå mellan dem. Sedan dess har deras relation plågats av glåpord och ständiga angrepp i media.

Den femte mars, 2022, blev datumet för en match mellan rivalerna. Hatmatchen var ett faktum och istället för att lägga bråket bakom sig, fortsatte det efter att de fem ronderna utspelats. Colby vann matchen, men kom att bli attackerad på gatan av Miami. Masvidal blev gripen för brottet och de två befinner sig i en fortfarande pågående rättegång.

I en intervju med Lowkick berättar Colby att han under tiden av deras vänskap såg Masvidal dopa sig.

He gave everything when he fought me, he came with everything you know. You could tell he still had the six pacek, definitely doing some steroids. I used to watch him inject EPO in his ass – but he was definitely on something.

Jorge Masvidal gick i pension – Colby tror honom inte

Masvidal gick sin senaste match mot GIlbert Burns tidigare i år, men lyckades inte ta hem vinsten. Det blev istället Burns som fick med sig ett domslut efter tre ronder. Masvidal berättade efter matchen att han går i pension.

Covington tror inte på att Masvidal lagt av, utan att det hela bara är ett kort uppehåll för att kunna dopa sig lagom till en comeback. Detta sa han till Inside Fighting:

It’s a fake retirement. We all know people in the UFC that don’t retire. He’ll get out of the USADA pool, probably go do some steroids, and come back.

Tror ni att det ligger något i Covingtons anklagelser?

Föregående artikel

Khamzat Chimaev med kryptiskt meddelande – kan möta Kamaru Usman

Nästa artikel

Nate Diaz hyllar Leon Edwards – vill se honom hålla kvar bältet

Hugo Lindström
Skriven av

Hugo Lindström

Hugo Lindström är verksam i Göteborg. Pluggar film till vardags men är även en av våra skribenter. Ni ser honom springandes med kamera på MMA-galor runt om i landet.

Din önskelista

My wishlist

    Din önskelista är för närvarande tom. Lägg till något och kom tillbaka igen.

Sök