Nyheter

Colby Covington om matchen mot Jorge Masvidal: Det handlar inte om pengarna

Av

Jonathan Damm

04/03/2022
Jorge Masvidal Colby Covington

Inför helgens match mot Jorge Masvidal så menar Colby Covington att han inte bryr sig om pengarna utan bara om det personliga mellan de två.

Matchen mellan Colby Covington och Jorge Masvidal handlar inte om pengarna

Nu till helgen kommer UFC 272 att äga rum och i huvudmatchen ställs de två welterviktarna och forna vännerna Colby Covington (16-3) och Jorge Masvidal (35-15) mot varandra. Inför mötet har den bittra rivaliteten mellan de två marknadsförts och enligt Covington handlar matchen inte om pengar utan om att avgöra det personliga mellan de två.

Covington tackade nej till pay-per-view intäkter

Under mediadagen inför helgens gala så berättade Covington att han tackat nej till att ta en del av pay-per-view intäkterna inför helgens gala. Han menar att han vill visa för UFC att han hör hemma i organisationen för resten av sin karriär.

I forgoed the pay-per-view. I don’t care about the pay-per-view for this fight. This is a personal fight. I want to come and put on a show for the UFC and show that I’m deserving of being a lifetime UFC fighter.

Jag avstod från pay-per-viewen. Jag bryr mig inte om pay-per-viewen för den här matchen. Detta är en personlig match. Jag vill komma dit och bjuda på en show för UFC och visa att jag förtjänar att vara en livstidsfighter i UFC.

Handlar om att avgöra en blodsrivalitet

Covington menar att matchen mot Masvidal inte handlar om pengar utan enbart om att avgöra det personliga mellan de två.

This is just a personal rivalry, this isn’t about the money. I didn’t come here to fight for money. I took a pay cut, I didn’t care about the money for this fight. This is about settling a blood rivalry. This has been a long time coming. This guy is holding it off as long as he could until he had no chance or no other opportunities. This is the biggest opportunity he could get to pay his alimony and to pay his child support, so of course, he had to come take his losing paycheck.

Detta är bara en personlig rivalitet, det handlar inte om pengarna. Jag kom inte hit för att slåss om pengar. Jag tog en lönesänkning, jag bryr mig inte om pengarna för den här matchen. Detta handlar om att avgöra en blodsrivalitet. Detta har väntat väldigt länge. Den här killen har hållit det borta så länge han kunde innan han inte hade någon chans eller andra möjligheter. Detta är hans största möjlighet att betala underhåll, så självklart var han tvungen att komma och ta en lönecheck för att förlora.

Mötet mellan Covington och Masvidal avgörs nu till helgen då de två ställs mot varandra i huvudmatchen på UFC 272 som äger rum under natten till söndagen.

Relaterade Artiklar

Din önskelista

My wishlist

    Din önskelista är för närvarande tom. Lägg till något och kom tillbaka igen.

Sök