20 June, 2024
Nyheter

Colby Covington under UFC 286 – ”Khamzat Chimaev är ett jävla skämt”

Av

Alexander Clausson

19/03/2023
Robert Whittaker, Khamzat Chimaev och Colby Covington

Den tidigare titelutmanaren Colby Covington har ingenting gott att säga om Allstars Khamzat Chimaev. Faktum är att amerikanen inte längre vill höra den obesegrade fighterns namn.

Colby Covington – ”Khamzat Chimaev fick den enklaste matchen”

I samband med den tidiga invägningen inför UFC 286 dök Colby Covington upp och vägde in på gränsen för welterviktsdivisionen. Amerikanen agerade ersättare ifall Leon Edwards eller Kamaru Usman skulle dra sig ur gårdagens titelmatch. Trilogimatchen ägde som bekant rum och Covington spenderade istället kvällen med att kolla på galan och prata med media.

Inför internationell MMA media – däribland Kimura – delade Covington med sig av sina tankar kring Chimaev.

Jag vill aldrig höra hans namn igen. Den jäveln med hundansikte. Cumshot. Han sa allt möjligt om mig i media. Han fick divisionens enklaste match i form av Nate Diaz och han misslyckades ändå med invägningen. Han missar vikten grovt och skrattar bort det som om det vore ett jävla skämt. Han är ett jävla skämt. Han är dålig på att fightas, hans är oprofessionell.

Covington gick även till attack mot media på plats. Enligt amerikanen bör media sluta lyfta frågan om fighters löner så länge media inte börjar betala fighters för intervjuer.

Covington gick sin senaste match i mars, 2022. Då besegrades Jorge Masvidal via enhälligt domslut. Dessförinnan kom amerikanen från en förlust mot den ovannämnda Usman.

Nu har vi ett nyare och bättre system för kommentarer. Skapa ett nytt konto, precis som tidigare, och dela dina tankar!

Populära Ämnen

Senaste nyheterna

Här kan du söka!

Sök