980x240-ohmbet

Colby Covington skickas hem från UFC Fight Night: Sydney

Colby Covington

I samband med gårdagens bråk mellan tungviktaren Fabricio Werdum (22-7-1) och Colby Covington (13-1), har Covington skickats hem från den kommande UFC-galan i Sydney tidigare än planerat. Detta hävdar MMA-reportern Ariel Helwani i sitt senaste inlägg på mikrobloggen Twitter:

Bråket resulterade i att Fabricio Werdum hivade en boomerang i ansiktet på Colby Covington som fick lindriga skador ansiktet. Covington har, efter incidenten, anmält Werdum och ett eventuellt åtal kan väckas för misshandel.

Covington var, av UFC, skickad till galan i Sydney som gästfighter. UFC Fight Night: Sydney äger rum nu på lördag den 18:e november där brasilianaren Fabricio Werdum möter polacken Marcin Tybura (16-2).

Registrera dig på Unibet och få 200% och 50 free spins
Det här inlägget postades i Nyheter och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.
 • Simon

  Det är väl åklagaren som väcker åtal?? Inte den drabbade, han anmälde nog händelsen men tvekar strakt på att han fick väcka åtalet, gör om gör rätt..

  • Olof

   fan vad jobbig du är…

  • Rebin Zakhoi

   Nu mådde du bättre va? :)

 • Kimura guest

  Mer exponering för Colby…

  Han håller på att göra sig ett namn den här snubben. Han må vara en tönt men han är mer känd för den breda publiken än vad många veteraner i viktklassen är. Det kommer gynna honom.

  Vet inte om man ska skratta eller gråta.

 • Bongo

  Snubben borde nog bränna sitt pass, vad ska han utomlands bland massa smutsiga djur o göra.

 • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

  Det räcker inte. Killen uttalade sig rasistiskt igen. Borde straffas hårdare.

Fler Nyheter: