Nyheter

Conor McGregor är tillbaka! – Avslutar Donald ”Cowboy” Cerrone på 40 sekunder (Se knocken här)

Conor McGregor UFC

UFC:s största stjärna är tillbaka!

40 sekunder avslut!

Den forne dubbla mästaren Conor McGregor (22-4 MMA, 10-2 UFC) hade inga problem att besegra veteranen Donald Cerrone (36-14 MMA, 23-11 UFC) under nattens UFC 246. Irländaren lyckades avsluta Cowboy blott 40 sekunder in i första ronden via TKO.

Ny axel-teknik?

McGregor öppnade med en vänster som Cerrone duckade under och klinchade ihop med irländaren. I klinchen lyckades McGregor träffa Cerrone med ett par fina axelsmällar och ett knä som resulterade i att amerikanens näsa började blöda.

När de separerade träffades Cerrone av en huvudspark och föll ned på backen. McGregor började ground ´n pounda tills domaren klev emellan och stoppade matchen.

Enligt FightMetric blev Conor inte träffad av ett endaste slag i matchen mot Cerrone. Det är det första gången som händer i Cerrones 50matcher långa proffskarriär.

14 avslut i rond 1

Vinsten var McGregors första seger sedan vinsten mot Eddie Alvarez i november 2016. Totalt har irländaren vunnit 10 matcher i UFC, varav 8 av dem har varit via avslut. Totalt har McGregor vunnit 20 av sina 22 vinster via avslut, där hela 14 har varit i den första ronden.

Föregående artikel

Nate Diaz tror på läggmatch mellan McGregor och Cowboy – ”This shits all fake”

Nästa artikel

UFC 246: Post-fight presskonferensen med Conor McGregor

Skriven av

Jaser Davari

Relaterade Artiklar

Sök