Nyheter

Conor McGregor arresterad i Dublin – Riskerar fängelse

Av

Hugo Lindström

24/03/2022
Conor McGregor UFC invägning

Conor McGregor (22-6) har blivit arresterad i Dublin. Denna gången för trafikbrott, beroende på domen straffbart med fängelse.

Conor McGregor körde vårdslöst

I tisdags blev Conor McGregor stoppad av polisen i Dublin. Han uppskattas behöva betala kring 50 000 i böter och avtjäna upp till ett halvår i fängelse. Han är släppt med en kommande rättegång framför sig. Ett uttalande av hans advokat avslöjade att McGregor ska ha klarat både alkohol och drogtest. Enligt denne ska han ha varit på väg till gymmet för att träna under incidenten.

Mr. McGregor was driving to the gym when he was stopped by Gardai for alleged road traffic violations. He passed the drug and alcohol tests taken at the station.

Mr. McGregor körde till gymmet när han blev stoppad av polisen för påstått trafikbrott. Han klarade drog och alkoholtesten på stationen.

Inte första gången McGregor har problem med lagen

McGregor har flera gånger tidigare skapat rubriker då han haft problem med lagen. Senast han hamnade i blåsväder var efter att ett klipp på honom som visade när han attackerade en äldre man på en pub fick spridning.

Andra saker som irländaren dragit till sig uppmärksam med är incidenten när han och ett gäng kompisar attackerade en buss som Khabib Nurmagomedov (29-0) med mera satt på. Han kastade en bagagevagn på bussen vilket skadade fighters som fick glassplitter på sig.

De flera möten med lagen har fått fans att tvivla på om Conor faktiskt kommer att kunna komma tillbaka till buren, och om han i så fall är densamme som fångade bälten i två olika viktklasser? Tror ni att McGregor någonsin kommer kunna återfå de fokus som tog honom till toppen? Eller är hans karriär över efter alla brott och kontroverser han har i bagaget?

Relaterade Artiklar

Din önskelista

My wishlist

    Din önskelista är för närvarande tom. Lägg till något och kom tillbaka igen.

Sök