980x240-ohmbet

Conor McGregor ber om ursäkt för sitt beteende under Bellator 187

Conor McGregor arg

Det har pratats mycket om Conor McGregors agerande under Bellator 187 förra fredagen, då han knuffade domaren Marc Goddard och slog till funktionären Mike Johnson när han inte fick gratulera sin lagkamrat Charlie Ward.

McGregor har nu gått ut med en ursäkt för hela händelsen via Instagram:

I sincerely apologize for my behavior at last weekends fight event in Dublin. While trying to support a loyal teammate and friend, I let my emotions get the best of me and acted out of line. As a multiple weight UFC champion, executive producer, role model and public figure, I must hold myself to a higher standard. The referee Marc Godard was making a horrendous decision in trying to pick an unconscious fighter up off the floor and force the fight to continue into the second round. Even against the wishes of the said fighters coach. The fight was over. After witnessing my fighter in a fight where the worst happened and the opponent passed away from his injuries on the night, I thought the worst was about to happen again, and I lost it and over reacted. I am sorry to everyone. I sincerely apologize to the Director of the Mohegan Tribe Department of Athletic Regulation, Mike Mazzulli, all the officials and staff working the event, Andy Ryan and his fighter John, two stonch ones that put up a great fight every time. That side will always have my respect, and lastly every one of my fans. I love yous all! I’ve always learned from my mistakes and this will be no different.

A post shared by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on

McGregor ryktas ha blivit  dragen från kortet för UFC 219 till följd av händelsen i Dublin, men det är fortfarande oklart om detta stämmer eller inte.

Mike Mazulli, VD för Association of Boxing Commissions, gick tidigare ut med ett utlåtande om händelsen och undersöker just nu vilka rättsliga åtgärder som går att vidta mot den irländske UFC-stjärnan McGregor.

Registrera dig på Unibet och få 200% och 50 free spins
Det här inlägget postades i Nyheter och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.
 • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

  Riktigt ödmjuk kung. Det är en mäktig bedrift i sig att kunna erkänna sina fel offentligt även fast han inte skulle behöva det.

  • Björnbryne

   Bara massa skit snack. Alla som sett video-snutten ser vilket praktarsle han är. Hans riktiga färger

   • Kallen

    Eller hur! Skitsnack rakt igenom och som Styrbjörnen sa, att han försöker rättfärdiga sitt beteende på det sätt han gör i detta inlägg är bara patetiskt.

   • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

    Det är mycket enkelt att peka finger. Det svåra är att behöva anstränga sig om ens lite och försöka förstå helheten. Alla kan vara ett praktarsle men de som gör om och gör rätt är de som vänder all negativitet till positivitet och de blir de ödmjuka kungarna som Conor. Handlar aldrig om att aldrig göra fel, det handlar alltid om att hantera saker rätt oavsett felen man gjort och mängden.

    • ivey2

     Du kanske borde slå upp ordet ödmjukhet i en ordbok innan du svänger dig med ord du inte begriper?

     • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

      Detsamma.

    • Björnbryne

     Men är du på riktigt? Tycker du Conor är en ödmjuk snubbe?!

     • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

      Självklart. Ödmjukhet utspelas i många former och utseenden.

  • Hendricks

   Tycker du att hans förra tweet som han raderade var en lika mäktig bedrift?

   • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

    I tider av impulsivitet så kan det komma en massa fel. Men att han raderade det visade att han är redo att göra om och göra rätt. Hela en människas liv handlar om att många gånger göra om och göra rätt. Den som gör det tillräckligt många gånger är den som blir framgångsrik pengarmässigt och som karaktär.

    • ivey2

     På vilket sätt har han raderat det? Skulle han våldta någon och komma med värsta tama ursäkten när han blev pressad, skulle du ju ändå hylla han som nån jävla hjälte och övermänniska. Det börjar bli både tröttsamt och patetiskt, inser du inte det?

     • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

      Det enda patetiska är ditt överdrivna sätt att uttrycka dig och se på saker och ting. Sen är det väldigt omoget av dig att inte kunna föra en diskussion.

     • ivey2

      Vad är skillnaden? Nu misshandlar han en funktionär och kommer med en lameass-excuse flera dagar efteråt. Och du hyllar honom som vanligt, fast han betett sig förkastligt. Det är det pinsamma, att du inte kan erkänna att han betett sig riktigt illa.

     • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

      Jag har sagt att det han gjorde var fel. Men ni lyssnar inte.

  • Pat

   Kan ju förvisso vara så att han var tvungen att komma med en offentlig ursäkt för att slippa förödande konsekvenser. Ganska säker på att det var mycket motvillig som han kom med detta uttalande.

   • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

    Tror inte jag. Ödmjuk kung som han är och sättet som han tidigare hanterat förluster på och hur han tidigare inte dragit sig undan för att be om ursäkt för misstag eller saker där han inte ens gjort fel visar på motsatsen till det du säger.

    Förödande konsekvenser händer inte på dom med de pengarna som Conor har. Så du kan ta bort det där från ekvationen direkt.

  • Ny användare

   Det måste vara nån vriden form av ironi som du utövar här? :)

   • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

    Nej jag bara ser saker och ting från ett annorlunda perspektiv och jag kanske kan se det från ett djupare perspektiv.

    • ivey2

     Ja, världen kan tydligen te sig annorlunda ut där djupt inifrån Conors rövhål…

    • Ny användare

     Okej, jag trodde du drev först men inser ju av kommentarerna att döma att så inte var fallet.
     Måste då fråga på vilket vis du ser detta från ett djupare perspektiv än låt oss säga… alla andra? Du är självfallet berättigad din åsikt men jag kan inte låta bli att förundras hur du kan rättfärdiga det beteende han visat upp?
     Jag är tämligen övertygad att om jag eller någon annan person skulle bete sig som ett praktarsle mot folk i tex detta forum, ute på stan eller var som mer eller mindre och senare dundrar upp en liten skriven ursäkt (som han i detta fall troligen inte ens formulerat själv) skulle få den djupa respekt och dyrkan som du ger honom! Således kommer nästa fråga, vad gör att han kommer undan med det i din värld?

     • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

      Jag tycker att jag svarat på allt detta i tidigare kommentarer.

      Hur jag ser det på ett djupare sätt tycker jag är för att jag sätter mig in i situationen från dess helhet och utifrån samma helhet så gör jag en bedömning.

     • Ny användare

      Då tycker vi inte lika.

     • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

      Inga problem. Vore en väldigt tråkig värld om alla tyckte som mig. Vi kan vara lika även fast vi är olika och hitta ett sätt att samspela på.

  • https://www.youtube.com/watch?v=ScjdwjXzL2w leosutthiprapa

   Han kan inte göra annat efter att ha nyktrat till…

   • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

    Fortfarande……… Lever man ett liv som Conor och når de höjderna som han når upp till hela tiden då blir varje dag en utmaning. Det handlar aldrig om hur många fel man gör, det handlar om vad för fel man gör och hur man hanterar allting. Felen Conor gjort är inte värre än någon annan om vi kollar med mikroskåpet/förstorningsglaset, däremot så är sättet han hanterar sina fel och misstag på Kungligt och ödmjukt. För att inte tala om sättet han hanterar förluster på som bara är legendariskt.

    • https://www.youtube.com/watch?v=ScjdwjXzL2w leosutthiprapa

     Hoppas han inser att han inte tål sprit.. Ett bra sätt att undvika att göra bort sig…

     • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

      Kan va lite mer än sprit det där.

  • Picknickname

   Hahaha! Du är ju bara för rolig. Det hände en del innan och du gjorde en så kallad struts. Nu passade det att dra upp huvudet ur sande igen… Hur Du drar Dina slutsatser är för mig en gåta. Kung Conor och Drottning Ronda. Jo jag tackar ja. :)

   • https://www.youtube.com/watch?v=ScjdwjXzL2w leosutthiprapa

    Drottning Ronda hahahahaaaaaaa, klockren

   • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

    Varsågod. Ingen gåta, var mer specifik i din fråga så svarar jag och då blir det ingen gåta längre.

  • tojo77

   Denna ursäkt kom knappast för att McG inte behövde det. Han är inte dummare än att inse att han absolut behövde be om ursäkt innan Titanic får slagsida. Nu har länspumpen satts igång.

   • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

    Helt fel. Han har så mycket pengar att han kan lägga av nu och han skulle kunna komma med bortförklaringar och försvarstal där han kritiserar den andra sidan bara. Men som en ödmjuk kung så tar han sitt fel, står för den och lever för att utvecklas och bli bättre nästa dag. En fantastisk människa är inte en som aldrig gör fel, en fantastisk människa är en som blir en bättre version av sig själv efter de felen denne gjort. Därför är Conor en ödmjuk kung

    • ivey2

     Hade han gjort det skulle div hyllat honom för det också så vad spelar det för roll vad han gör? Han skämmer ut sig själv nästan lika mycket som du gör här i kommentarsfältet.

     • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

      Ok. Whatever. Men jag har aldrig något problem att erkänna fel oavsett om det handlar om Conor, mig själv eller någon annan. Jag är helt objektiv och ger en bedömning utifrån hur jag ser på det.

     • ivey2

      Det har du uppenbarligen, när du tycker det är okej att riskera en annan fighters säkerhet samt misshandla en funktionär. Objektivitet existerar inte i din lilla värld…

     • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

      Misshandla en funktionär? Ok nu vet jag nivån på ditt sätt att diskutera?

     • ivey2

      ? Ja? Skämtar du eller?? På vilket sätt är inte det där misshandel??!

      Har du ens sett videon??

     • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

      Klart att jag har sett den och det sker inget misshandel någonstans.

     • ivey2

      Så om jag går fram och ger dig en lavett helt utan vidare så skulle det inte vara misshandel menar du? Juridik är tydligen inte din starka sida. Din jävla sopa…

     • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

      Det va ingen lavett träffade axeln mer än ansiktet och det var en motreaktion mot någon som puttar honom så att han kan ramla från en farlig position.

    • tojo77

     Pengar? Om nu allt i livet handlade om pengar, men inte ens för Conor är pengat allt. Conor har en legacy och ett eller två bälten som han också bryr sig om. Därför ber han om ursäkt. Fast han gör det på lögnaktiga grunder. Inget i hans agerande pekar på att han bryr sig om den knockade motståndarens hälsa. Det måste t.o.m du kunna se Fotis, om du tar av dig skygglapparna och reflekterar för ett ögonblick.

     • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

      Mycket som inte syns i någons agerande men som ändå kan ha den innebörden.

      Inte allt handlar om pengar men jävligt mycket.

     • tojo77

      Youtubea på Drive och Motivation så får du en känsla för att det finns stöd i forskning för att pengar för de allra flesta är viktiga till en nivå där familjen mår bra, semestern är bokad och räkningarna betalas. Därefter träder andra behov in. Som legacy i det här fallet.

     • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

      Inte all forskning är sann. Liksom. Jag håller inte med. Självklart legacy above all men pengar är väldigt väldigt viktigt och erfarenheten och forskningen bevittnar om att mycket alltid vill ha mer.

     • tojo77

      Vad just du tycker om pengars värde är ointressant. Diskussionen handlar om hur viktig legacy är för Conor, och därmed om hans ursäkt är kopplad till att rädda sin legacy eller för att han, som du påstår, gör det för att han är ödmjuk.

      Jag påstår att han gör det för att inte negativt påverka sin legacy, även om det redan är kört då hans hybris och de negativa effekterna av den jämförs med delar av Jon Jones idiotiska agerande.

      Du själv skriver ”självklart legacy above all” och i det motsäger du dig själv fullständigt.

      Du använder en mycket underlig och svag argumentationsförmåga. Alla har rätt till sina åsikter men vill du kunna mötas i ett samtal någon gång så kan det ibland vara klokt att tänka först och skriva sen. Jag diskuterar inte för att det är kul att ha en motsatt åsikt i evighet. Jag gör det för att lära och utveckla mig. Vad gillar du i de ”diskussioner” du deltar i?

     • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

      Floyd själv som har värsta legacy säger själv att pengarna är det viktigaste och det säger han trots att han har alla pengar i världen. Kolla bara hur alla kändisar strävar efter mer och mer pengar hela tiden. Legacy är känslan och pengarna är livet. Livet får före känslan men känslan känns bättre i hjärtat.

     • tojo77

      Alltså ber Conor om ursäkt för att han bryr sig om sin legacy.

     • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

      Nej för att han är genuint ödmjuk och legacy är plus på kanten.

     • tojo77

      Ok, vi kommer inte längre här. Agree to disagree. Du vet inget om en eventuellt genuin ödmjukhet hos Conor, så väl känner du inte honom.

     • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

      Inte du heller?

     • tojo77

      Det har jag aldrig påstått heller. Jag säger att legacy är viktigt för Conor eftersom HAN säger och visar det och jag tror att det är primärt därför han ber om ursäkt.

      Du däremot påstår att han är genuint ödmjuk. Något möjligen en person i någons närmaste omgivning skulle kunna uppfatta, men inte någon som inte alls känner honom (du).

      Med tanke på hur mycket du kommenterar, i kombination med din mycket bristfälliga argumentationsförmåga, antar jag att du med minsta grad av självinsikt skulle se detta faktum. Det är upp till dig om du vill ta till dig den kritiken, acceptera sanningen och ändra på dig. Eller om du vill göra som Conor och placera dig mol allena på en alldeles egen piedestal.

      Du behöver inte göra eller berätta om ditt val. Jag är inte intresserad av att prata mer än så här med en ologisk vägg.

     • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

      Du vet inte om legacy är viktigt det är lika mycket ett antagande som när jag säger att han är genuint ödmjuk.

     • tojo77

      Och där vann tojo77 by way of KO. Conor själv om sin legacy: https://youtu.be/A_3dTAzg4jw

      Hej då.

     • tojo77

      Nej, det är inget antagande eftersom Conor själv säger att legacy är viktigt här: https://www.youtube.com/watch?v=A_3dTAzg4jw

      Case closed, tojo77 by KO. För övrigt är jag totalt ointresserad av att ”diskutera” med dig framöver när du inte klarar att köpa uppenbara argument, inte ens när du ligger där på marken, knockad.

     • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

      Legacy är viktigt det säger ingen emot. Det jag säger emot är att det är anledningen till ursäkten.

     • tojo77

      Herre jösses allan. Som sagt, case closed. Du ger verkligen inte upp trots att du blir motbevisad gång på gång. Otroligt. Sista inlägget från min sida.

      Och vill du ha sista ordet trots att du inte har ett enda vettigt argument i hela tråden, så varsågod, rättshaverist där.

     • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

      Väldigt omoget av dig att ta till dessa metoder för att du inte har ett svar. Argumentera moget och svara ärligt eller erkänn felet och gå vidare eller svara inte alls.

  • RealG

   Vilken köpek bre

   • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

    Ey jag kommer från svenska och pratar sverige

  • ivey2

   Nog för att du skrivit många skämmiga inlägg i dina dagar, men detta tar fan priset.

   • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

    Ok. Vi säger så. Tack

 • MMAkungen

  Antar att han är nykter från alkohol och droger nu, och möjligtvis lite påtryckningar från chefen.

 • Styrbjörn

  Jag har sett mycket skit genom livet, säkert mer än vissa och säkert mindre än andra. Men att han kan med? Att han kan med att använda ett dödsfall som någon slags skenmanöver för att deflektera (är det svengelskan som spökar eller korrekt?) och mjuka upp faktumet att han tabbade sig. Fy fan vad osmakligt. Finns det människor som på fullt allvar tror att det här är genuint?

  • Contan Fikon

   Jag läste din kommentar först sen ramlade jag över fotis kommentar en bit ner och svaret på din fråga är ja, det finns människor som på fullt allvar tror att det här är genuint!

   • Styrbjörn

    Nyckelordet här är ”Människor”, som jag syftade på. Kodnamn ”Fotis” är en hamster som styr en avancerad android skapad av den Irländska regeringen för att sprida missämja, öka klyftan mellan vissa undergrupper på nätet och på så sätt nå sin slutgiltiga målsättning i totalt världsherravälde.

    • Realhastalamuerte

     Tyst len cok tråkig len

     • Styrbjörn

      Lakk yani försök inte jiddra orten med mig bror habibi snälla tyst wallahi jag kmr bazza dig

     • Realhastalamuerte

      Gå japp din kozin abri

  • tojo77

   Absolut. Conor är överlycklig över Wards vinst och det är knappast dödsfallet som fick honom att vända från glädje till att på en halv sekund gå på Goddard. Så snabbt ställer han inte om från att bry sig om den ene till den andre fightern.

   Kolla igen om någon tvekar: https://www.youtube.com/watch?v=8tbQHHso0oY

  • howling dog

   Eftersom du frågar: deflektera används nog inte i svenskan på det viset. Än så länge. ”Avleda uppmärksamheten från…” är mer idiomatiskt korrekt.
   I sak håller jag med dig. Han slingrar sig som en mask.
   Snygg profilbild förresten. Raoul Duke. En sann hjälte.

   • Styrbjörn

    Tack! Ska lägga det på minnet. Nåväl, jag är för lite svenglisering här och där. I alla fall i icke akademiska texter eller andra informella lägen. Tycker det effektiviserar skrivandet.

    Tackar! Fantastisk film och bok.

  • Samhall

   Conor äger och gör som han vill/fotis.

   • Styrbjörn

    Du lever ju upp till namnet i alla fall ;)

 • Gunnar Gråskägg

  Ingen vuxen individ – nä, ingen över 11 år kan ta detta som något annat än ett manipulativt försök att blidka massorna. Det är både osmakligt oc genomskinligt som fan.

  Hans beteende börjar lukta Jon ”Sociopaten” Jones lång väg.

  Må Thors vrede drabba honom – eller åtminstone kommissionens och UFCs.

 • https://www.youtube.com/watch?v=ScjdwjXzL2w leosutthiprapa

  Han får väl helt enkelt sluta dricka alkohol och kanske annat också, hans hjärna verkar inte kompatibel med vissa kemiska substanser, för en del är det bara så…

  • https://www.youtube.com/watch?v=ScjdwjXzL2w leosutthiprapa

   Smart att du tog bort din kommentar SGE… den var inte vidare klyftig!

 • Airmaxmedia

  ”I would like to take this chance and apologize…..to absolutely nobody!”

  Antagligen hans managment som är inblandade i den här ursäkten, men nu är jag trött på den här historien jag hoppas fortfarande på att en fight mellan Conor och Tony blir av, för nu lär ju Conor inte ha lika bra förhandligsläge som han hade för en vecka sedan.

  • Holythe83

   Med Goddard som domare :)

 • the_immortal
 • AndreiArlovski The Chin Of God

  Goldberg sa att Conors karriär var över genom orden IT IS ALL OVER!!!

  • Picknickname

   Grattis! Skönt att Andrei äntligen fick en vinst. :)

   • AndreiArlovski The Chin Of God

    Tack så mycket, han kommer gå som tåget nu ska du se ;)

  • Oleiniks amazing footwork

   Med Tanke på att Konnor duckar Tonny Fergusson på 219, verkar det som att Tyron Vodley ska gå supermatch mot Nate Dias

 • Marsman

  Conor lärde sig vem som egentligen är hans Boss, Mike Mazzuli

 • Erik

  Fantastiskt. Han har fortfarande inte fattat någonting.

 • Flash_is_still_here

  Det är ju synd om killen. Öppenpsykvården verkar vara riktigt dålig på Irland :(

 • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

  Moget

  • ivey2

   Sant ju

   • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

    Moget

 • Samhall

  Conor är Kung och behöver inte be om ursäkt/Fotis.

 • Realhastalamuerte

  Alla gör fel. Vissa mer och vissa mindre. Bara snorungar som ska peka på andras beteende och brister. Borde lavettera och paketera 99 procent av kimuras kommenterare.

 • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

  Bra

 • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

  Jag menar att Conor var högt upp och blev puttad. Han kunde ha ramlat bakåt och slagit huvudet.

Fler Nyheter: