Conor McGregor blir av med lättviktsbältet

Conor McGregor 12

Flertalet källor bekräftar nu att lättviktsmästaren i UFC, Conor McGregor, faktiskt blir av med sitt bälte. Den ryska sidan ‘Tass’ kom ut med uppgiften först och menade att irländaren blir av med bältet när Tony Ferguson vs. Khabib Nurmagomedov blir officiell. Nu har även FOXSportsAsia bekräftat att McGregor blir av med bältet. Matchen skall enligt ryska ‘Tass’ vara klar men kommer officiellt bli utropad av UFC under UFC 220 som äger rum i helgen. Andra källor nära matchningen mellan Ferguson och Nurmagomedov säger följande.

 

Dana White hade följande att säga om irländaren.

I don’t think Conor wants to fight until August. But if he waits until August or September, that’s around two years since the belt has been defended, and that can’t happen. Not only to the sport, but to the other fighters. This is game of time. Time is your enemy in this sport, or any other sport.

When you’re a professional athlete, time is your enemy, and we can’t let this thing go on forever and not give other guys the opportunity. Tony Ferguson has been around for a long time and has earned his dues, Khabib has earned his dues, and the list goes on and on.

Conor McGregor steg senast in i oktagonen under UFC 205, 12: november, 2016, där han besegrade Eddie Alvarez för att bli UFCs lättviktsmästare.
Registrera dig på Unibet och få 200% och 50 free spins

Det här inlägget postades i Nyheter och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.
 • Kimura guest

  Nu börjar det likna något. Vore ju helt perfekt om Tony vs Khabib blir om riktiga bältet.

 • jari edvardson

  skönt att få in lite syre i ufc igen,om uppgifterna stämmer

 • Eric

  Är han den första som blir av med två olika bälten för han inte vill försvara dem? Historisk indeed.

  • walkofknockout

   Fortsätter att skriva historia :)

  • Kenny Starfighter

   Handlar inte om att han inte vill försvara bältena.
   UFC vill inte betala det som krävs för att få in honom i buren igen.

   • Eric

    Rätt usel anledning när man är den högst betalda MMA-fightern i världen kan jag tycka. Sen tror jag inte ens det är så, eftersom han sagt att han tänkt tävla igen i september. Han vill nog att Khabib och Tony slår ut varandra och hoppas nog att Khabib vinner, så han får sin match mot honom i Ryssland. Han har en punchers chance mot Khabib som är öppen och ofta åker på saker. Tony tror jag kan bli värre nästan. Men svårt att gissa ärligt talat, så olika stilar.

    • Kenny Starfighter

     Dana White har sagt att han tänkt tävla i September igen* Danas ord och det katten skiter ut, e typ lika mkt värda.

     Varför är det en dålig anledning att inte få betalt vad man anser är värd för att bli slagen i huvudet?
     Han vet att han är den största inom ufc, han kommer dra in multum med pengar för dom. Det är ufc själva som skapat det här, inte McGregor.
     Varför ska han ta en match å tjäna runt 10x mindre pengar än vad han gjorde i sin senaste match?

     Allt skit snack om att han inte vill försvara sina bälten är bara ren nonsens, finns inget vill, viljan har han och det har han bevisat flera ggr inom sin karriär med att ta matcher mot folk som ersätter, folk som väger mer osv. Jävla keyboardwarrior skit bara.

     • Voyeur

      Nattuggla?

     • Kenny Starfighter

      Trodde Nattugglor var aktiva på natten och inte dagen.. kan ha fel såklart, är inte så påläst när de kommer till djur. Tycke sj att jag besitter mycket mer information om MMA än djur

     • Voyeur

      Sorry, var en alldeles för subtil referens. Jag tänker på den här goingen: https://www.youtube.com/watch?v=4jCeRVPkYNw

      Kvinnan spårar ur mot slutet och använder ordet skit flitigt. :)

     • Erik

      Jag tror att Conor har begärt rätt orimliga summor för att tävla, något som UFC varken kan eller vill betala. Det är rätt uppenbart att han fått hybris.

     • DonaldNorman

      Hybris är väl dumt att säga. Om du vore stenrik skulle du knappast sticka och jobba för småpengar och risk för hälsa.

     • Erik

      Tror inte UFC erbjudit honom småpengar precis… Bara spekulation såklart men tror som sagt han begärt helt orimliga summor som UFC helt enkelt inte kan tillmötesgå.

     • DonaldNorman

      Nej men om du är set for life kanske det är småpengar att riskera hälsa och saka familjeliv. Risk vs belöning.

     • Gkfksjzj

      Han tjäna runt 8-10 miljoner dollar på sina sista matcher i UFC,för varje match. Är de småpengar enligt dig för en match?

      Hans problem är girighet. Han vill ha ännu mer pengar. Allt han bryr sig om är pengar. Väldigt dåligt för oss fans. Han kommer köra högst 1 match i år (kommer troligtvis vara i September mot Khabib).

      Finns risk att detta om den blir av,bli hans sista MMA match. Han kommer nog köra 1-2 Boxningsmatcher till. Sedan kanske gå över till WWE så som Ronda nyligen gjort,tjäna en slant där sedan lägga av med detta.

      Kan säkert bli att han går över till Hollywood sen och medverkar i ett par filmer.

     • DonaldNorman

      Nu tror jag du var lite trög i huvudet. Det handlar inte om vad jag tycker, men om vi ändå ska tala om mig så tycker jag det är mycket pengar just nu i min livssituation med 8-10 miljoner dollar. Jag hade tackat ja till den matchen så det hade du också fel i.

      Nu talar vi om en kille som har tjänat runt 150 miljoner dollar på bara fighting, gud vet vad han tjänar på sina företag och sponsring, har du 1-2 miljarder kronor(minst) på kontot kanske inte prioriteringen är att svälta i ett par månader, träna flera pass om dagen och riskera skador på kroppen/hjärnan inte träffa sin relativt nyfödda son för en i sammanhanget liten summa.

      Men vad vet jag om honom, det kanske bara är girighet/hybris. Men jag hade gjort likadant som Conor, dock uppträtt på annat vis.

     • Kenny Starfighter

      Såklart han har fått hybris?
      Vem skulle inte ha fått det efter att va den första sedan -93 att hålla två bälten i ufc och sedan dra in runt 100milj dollar i en match?

      UFC har hypat sönder honom sedan första matchen i UFC, det är deras egna fel att de gett honom så mkt spelrum och nu biter det dom i röven.

      Men som sagt, tror inte de handlar om viljan att fightas, snarare viljan att tjäna det han tycker han e värd efter att UFC dansat runt honom och till banken sedan första matchen han gick

     • Erik

      Håller med, UFC har skapat ett monster de inte har kontroll över längre.

     • Picknickname

      Skalll i ärlighetens namn bli skönt att bli av med honom så sporten kanske kan få lite mer fokus igen…

     • Picknickname

      Man kan ju undra. Står inte han som alla andra fighters under ett kontrakt? Hatar när man inte är smart nog från början och ingen annan än en själv skall väl betala för det!? Många fighters som gnäller mitt i ett kontrakt. När kontraktet löpt ut så sätter man sig i en ny förhandling. Det bästa av allt är att det gäller båda parter. :-)

     • Styrbjörn

      Men lägg ner med din ”keyboardwarrior-retorik”. Eric har ju rätt och för fram det sakligt. Vad är det med er indoktrinerade Conorfans och er fascination med begreppen ”haters” och ”keyboardwarriors” som ni gillar att stämpla folket så fort de har en annan åsikt?

     • Kenny Starfighter

      Det är en retorik som folk hela tiden ska dra till med när de sitter bakom sitt tangentbord
      att folk inte vill, är fega osv när det handlar om varför de inte går match.
      Där av drog jag den termen.

      Det jag svarade på var endast anledningen till varför matchen inte blir av förmodligen är pga pengar, inte viljan eller fighterhjärtat osv som så många hela tiden vill slänga ur sig.

      Ufc har skapat Connors penga behov, nu får de bita i det sura äpplet i slutändan när de har satsat alla sina kort på honom och låtit honom gå matchen mot Floyd som bevisade hur mkt pengar han faktiskt kan tjäna.

      Sedan är såklart Khabib och Tony farliga matcher båda två, men i slutändan har jag svårt att han någonsin skulle ducka någon, det har han för mkt stolthet över, som alla fighters.

     • Styrbjörn

      Vad jag har problem med är att de som är fans till Conor och Ronda stämplar folk till höger och vänster som ”haters” eller ”keyboard warriors” helt obefogat ibland. Visst ibland är det någon som bara sitter och häver dynga hela tiden, men folk som faktiskt är sakliga och argumenterar ska inte behöva genomlida samma stämpel.

      Det är exakt som den här ”PK”-fascinationen där man får en PK-stämpel för vad som helst. Känns mer som ett verktyg att ta till när man vill slippa en jobbig diskussion.

      Nu till sak: Tror du verkligen Conor har kvar fighterhjärtat? Jag ser det inte. Jag tror att pengarna har gjort honom ”vek” i den benämningen. För mycket av det goda livet, det är klart man inte vill gå ut och bli slagen i nyllet när man precis har fått en unge och mer pengar än vad man kan göra av med. Det kan man inte klandra honom för att vilja dra sig från att komma tillbaks. Men bara för att har varit en ordentlig kämpe (finns ingen som kan förneka det) så betyder det inte att det inte kan försvinna, eller i alla fall få sig en törn.

      Jag håller med dig att UFC har skapat ett monster. Men de flesta av oss har sagt det från början, UFCs agerande kommer att bita dem i arslet. Och det har det gjort också.

     • Kenny Starfighter

      Jag förstår va du menar.
      Jag är ett Ronda fan bara för jag vetat om henne sedan judo tiden och när hon var på g upp var hon ett sweetheart, ufc målade dock upp henne som bad girl och hon tog på sig de för mycket imo, men ändå imponerande karriär.
      Jag är ett Conor fan, såg hans matcher i CW men samma här ufc har målat upp honom till en gud och han rider bara på båten.

      Men just snacket om att folk ska vara fega eller att de duckar folk osv är bara en jävla keyboardwarrior inställning till varför folk inte går matcher, ALLA i ufc är så jävla mycket mer vågade än någon annan som sitter och trycker på Kimura eller något liknande forum. Det handlar inte om feghet. Det handlar inte om att ducka någon, undvika någon.

      UFC gav Connor en chans på LW bältet när han precis hade knockat Aldo på 13 sekunder, han tog såklart chansen, utmaningen och pengarna. RDS ställde in och Fram steg Nate på kort notis och Connor hoppade då upp ännu en viktklass för att få till matchen. Han förlorar mot Nick & vägrar ta någon annan match än rematch mot Nick, i WW för det var där han förlorade på grund av sitt ego och stolthet. Bara att göra en sån sak tyder på hur mycket han vill hålla sitt legacy. De e såna saker som gjort att han inte har försvarat sitt bälte. Inte för att han duckat något, eller inte vill försvara sitt bälte.

      I slutändan är det UFC som startat cirkusen och det är deras egna fel att det blivit som de blivit med Connors bältes försvar, det är inte Connors fel.

     • Styrbjörn

      Fast jag tror att de flesta när de anklagar någon för att vara ”feg” eller dylikt så menar de relativt till övriga fighters. Inte att någon är feg generellt, man förstår ju att en person som vågar gå in i buren ska ha respekt för det. Men det är skillnad när man väger det mot andra fighters. Och det får man göra.

     • Kenny Starfighter

      Klart man får väga det mot andra fighters, men att använda den termen är bara helt fel imo.

     • Picknickname

      Man kan inte få 10x mindre pengar! Hur skulle det rent matematiskt ens gå till??? Ni Conor Lovers är som en stor sekt som helt saknar objektivitet.

     • Kenny Starfighter

      Va ju såklart en siffra jag bara slängde ur mig.
      Conor vet hur mkt pengar ufc drar in på de galor han är med i
      Han har säkert bra koll på hur mkt totala lönen är de betalar ut osv, därför sätter han krav efter det.

      Ska han acceptera ufc’s ”låga” löner när han vet att det finns mer att hämta?

     • Picknickname

      Jo men läs vad jag skrev. Man kan inte få 10 ggr mindre i någonting. Man kan möjligen få en tiondel av något? Man kan däremot få 10 ggr mer av något… Matematiska regler och sådant Du vet.. :-)

     • Kenny Starfighter

      Men de va väl en värdslig sak som Karlsson på taket skulle sagt

     • Daniel

      Ordbajseri kallas det

     • Eric

      Om han tycker han förtjänar dom pengarna för att bli slagen i huvudet var det ett korkat karriärsval att börja med MMA. Självklart tycker han inte så, egentligen, då han blivit slagen i huvudet gratis.

      Det är väl inte skitsnack, han har ju aldrig försvarat ett bälte och han har haft bälten i två år nu. Han har istället gått fyra andra matcher där han inte behöver försvara något bälte. Att ta matcher mot ersättare på kort varsel gör folk precis hela tiden, det är när någon inte gör det det brukar påpekas. Att göra det bör vara givet. Speciellt när man som han inte gjort det när han ska försvara ett bälte utan när han var på väg till bälten. Och speciellt när man gör det till en image tidigt att man är villig att möta vem som helst och på kort varsel. För att tjata om det är det få personer som känns som de duckar det riktiga motståndet lika mycket som Conor.

     • Kenny Starfighter

      Varför är det ett korkat karriärsval när han redan har tjänat dom pengarna för att bli slagen i huvudet?

      Han mötte Nick i första matchen när han skulle gå titelmatch mot RDS, då i 2 viktklasser högre än den han då tävlade i t.ex
      Det är de definitivt inte många som hade gjort.

      Återigen, det e tack vare att UFC har utnyttjat honom och hans fame som gjort att han har tjänat så mycket pengar, men UFC har precis som alla företag tjänat otroligt mkt mer än vad Conor & han inser hur mkt han är värd företaget för de har lagt alla sina kort hos honom, dumt nog, extremt dumt.
      Där av hybrisen.

     • Erik

      För helvete, jag tror att jag just läst igenom samtliga kommentarer i en debatt som varit saklig, konstruktiv, sansad, och ingen har gått till personangrepp. Det kan inte vara kimura jag är på??

     • Kenny Starfighter

      Welcome to the oldschool,(vet att du är gammal i gamet) fan så jag saknar det här haha. håller mig bara i bakgrunden nu mera, men ibland går ens fingrar igång och diskussionerna blir precis som de va förr i tiden.

     • Nils Albertsson

      Du har en del poänger men samtidigt blir väl ändå frågan: Hur kan DU veta vad som driver McGregor? Hans situation ser i dagsläget helt annorlunda ut jämfört när han slogs på prelims mot Brimage i Globen.

      Han vet i dagsläget sitt värde, han vet också att han med största sannolikhet skulle förlora både mot Tony och Khabib. Han vet att bältet inte betyder något (annars skulle han försvarat det) Han vet också om att det krävs tid att styra upp en gameplan mot vilken av ovan nämnda herrar för att han ska vinna.

      Han är smart utifrån sina egna intressen. Om det handlade om att bara vinna fighten, försvara sitt bälte och visat vem som är bäst i världen, då hade han väl gjort det?

      För att klargöra: Jag dömer inte honom i sitt agerande, jag hade säkert gjort samma sak i hans situation, men för sporten MMA, som vi fans älskar, har hans tid som champ varit bedrövlig.

      Oavsett roligt trashtalk, fina knockouter och smaklösa isbjörnspälsar….

     • Kenny Starfighter

      Jag vet inte jack shit, men att säga att han inte vill försvara eller är feg och duckar pga en förmodan förlust är bara fel.

      Ingen förutom McGregor kan säga vad som driver honom förutom han själv.

      Klart det sätter MMA scenen on hold, men kolla vad fan ufc ens gör nu för tiden, de fuskar upp allt vad rankings, champs osv är.
      Det är inte Connors fel i mitt tycke. De vill att de ska va championship fights i varje PPV så de slänger ut interimsbälten helt vilt överallt. De skiter i om du förtjänat en plats att möta champen, säljer du inte PPV’s så får du inte titelchansen.

      Bring back the Ferttitas and let’s make UFC great again

     • Nils Albertsson

      Visst förstår du att jag inte säger att han är feg? Det tycker jag ingen är som fightas på UFC nivå. Att sedan vissa är mer kalkylerande i sitt val av matcher är en annan sak.

      Du har rätt, UFC har i dagsläget en enorm skuld att tjäna in. De behöver helt enkelt stålarna. Fortsätter den utvecklingen kommer det att döda sporten på längre sikt.

      Att vara champ måste betyda något. Det måste vara det alla vill nå. Finns väl ingen som spelar VM i ishockey för att inte vinna? Eller i vilken sport som helst? UFC måste ta ett beslut, vill man vara en sport eller enbart underhållning?

      Att skapa en vettig lönestege är ett sätt. Finns säkert många andra sätt också, men att Mighty Mouse inte får PPV för att han inte säljer visar mer på vilken väg man valt och enligt mig är den förkastlig. Tyvärr har Conor bidragit till den.

      Min åsikt javisst, men MMA (UFC) har heller aldrig varit så ointressant som just nu.

     • Kenny Starfighter

      Japp, håller med helt i det du skriver.

      Men varför ska man hata på Conor, för han fått alla korten på sin sida?
      He run’s shit now, vem skulle inte vilja göra det i ett företag du jobbar åt?
      Det är inte hans fel att UFC ser honom som en kassa ko, att han slår alla PPV rekord osv osv hela tiden. Han e briljant på det han gör och ufc behöver honom, han behöver inte ufc som de ser ut för tillfället.

      Men tillbaka till de att han inte vill försvara sina bälten är imo bs.

    • Simonlr

     Usel från vårt perspektiv som jobbar för vanliga fölk-löner, men inte från Conors perspektiv. Att gå från en lön på runt 800 Mkr, tillbaka till 30 Mkr kanske inte är så motiverande helt enkelt.

     Även om det rör sig om hutlösa summor så måste man ju ha förståelse för att ingen vill gå ner i så mycket i lön, och om McGregor nu inte värderar ett bälte i UFC så högt att han vill slåss för de pengarna så måste vi respektera det också. Han har ingen plikt till oss tangentbordskrigare att lägga sin tid och hälsa på något han inte vill göra.

     • Eric

      Det håller jag med om! Men ska man gå runt och påstå att man är den bästa som möter vem som helst när som helst krävs mer än så här för att bevisa det. Det enda han bevisat hittills är att han är den bäst betalda. Han får gärna gå i pension, men var då rak och tydlig med det.

     • Simonlr

      Mmm det kan man ju tycka är lite kefft alltså. Men i slutändan spelar ju McGregor bara spelet, vilket uppenbart funkar och som indirekt görs möjligt av oss fans eftersom det han nu gör säljer.

      Om det skall pekas finger så tycker jag det är herr White och UFC som bär ansvaret eftersom de låtit det gå så här långt. Andra stora sporter lyckas ju tygla sina största stjärnor så att de inte blir större en sporten.

     • Eric

      Det folk reagerar på är nog mest hur han framställer sig och hur hans fans ser på honom, när han sen aldrig riktigt backar upp det. Bara tjat om pengar. Jag förstår såklart varför, och att han kan, men låtsas då inte som du är någon Max holloway som faktiskt försöker bevisa att han är bäst.

      Vi har dock sett andra stjärnor bli stora, sporten klarar sig utan Conor.

    • Johan Wittenström

     Med tanke på hur öppet Khabib ofta går fram med hakan i vädret och har nästan en ”jag byter en smäll eller två i utbyte mot en takedown”stil och att Conor tycka vad man vill om honom per faktum har extremt bra timing och precision i sin striking och lyckats slå ut betydligt mer kompetenta strikers än Khabib på ett sätt som får dom att se ut som amatörer så tror jag Conors chans att vinna mot Khabib är betydligt högre än en så kallad punchers chance.

     Conor kommer dominera Khabib lika hårt i det stående som Khabib dominerar grapplingen. Frågan är om Khabib kommer klara komma in på och ta ner Conor utan att bli knockad på vägen.

     50/50 tror jag denna fight är.

     • Erik

      Tror du har rätt. Khabibs fördel är dock att han hela tiden pressar och går framåt, Conor gillar ju att stå på avstånd och sätta upp sina attacker, får han inte tid till det så kanske han tappar lite timing och precision.

     • Eric

      Ja punchers chance var nog att ta i. På många sätt passar Khabib Conor perfekt. Men om han tar sig förbi slagdistansen blir det jobbigt och oftast när två möts där en är dominant på marken och en på fötterna brukar jag titta på grapplern. Men Khabib har inte bästa nedtagningarna och lämnar luckor.

      Jag lutar som sagt åt att Tony är en värre match för Conor men det är svårt att spekulera kring det, så små nyanser som kan avgöra som man inte ser förrän de faktiskt möts.

  • MMAkungen

   Ja delvis. GSP har ju också haft två bälten i olika viktklasser. Visserligen lämnade han ifrån sig dom på eget bevåg. Men teoretiskt så blev dom två sista bältena han vann aldrig försvarade och han blev ”av” med dom.

   • Eric

    Han har dock många försvar av sitt första bälte, och som du säger lämnade han själv ifrån sig båda direkt när han insåg att han inte kommer försvara inom en rimlig tid.

    • MMAkungen

     Därav förtydligandet ”dom två sista bältena”. =)

  • Barfly_nr1

   Ja, det finns ju olika sätt att ducka fighter.

  • Picknickname

   Han sätter rekord efter rekord! :-)

 • Chingate Wey

  Orale wey!

  Första kloka beslutet på länge i den här soppan.

 • The Red King

  Om Khabib och Ferguson fightas när Conny blir av med bältet så kommer råttan ändå sitta på Twitter om hur han fortfarande är champ osv..

  Hoppas han håller sig borta och blir bortglömd.

 • provalone

  De gör detta för att få maximal hype inför McGregor-Khabib i september. Plus att Conor slipper all press. Då har han aldrig ”förlorat” något av sina bälten. Då är han en champ oavsett. Skulle han förlora mot Khabib blir det iof en annan story.

  • FlyLikeAnEagle

   ”Skulle han förlora mot Khabib…..”
   App app app app
   ”NÄR han förlorar mot Khabib…..”

 • John

  Helt rätt men ett år försent. Nu har bältet varit gisslan i ett år i onödan. Gör som GSP, class act!

 • MMAkungen

  Conor ”the notorious – I will never defend a belt” McGregor

 • Jäzz

  Känns som att allt är uträknat ,med tanke på att han sagt förr att han vill möta khabib i ryssland.Han och ufc tar en risk ifall tony vinner mot khabib då är matchen mellan connor o khabib inte lika relevant isåfall så länge de endå kör matchen om vem som får möta den riktiga champen tonny om bältet som plan b?

  • Mister Skitsnack

   Säkert så att gregor får betalt för att släppa bältet o sen hoppas dom på din teori ;)

   • Jäzz

    För att hypa matchen mellan connor o khabib så släpper han bältet men tänk om tony vinner?

 • Curt Johnson

  Det kan nog bli en liten runk ikväll, ändå!!

 • Holythe83

  Julafton kommer tydligen 2 ggr i år.

 • Erik

  Om de tar ifrån honom bältet måste det innebära att han vägrat en eller flera matcher. Vore intressant att veta vilka.

 • Erik

  Spelar ingen roll, Conor är ett bälte i sig, större än UFC, alla andra måste göra sig förtjänta av att möta kung Conor och få the biggest paycheck of their lives.
  Sådär Fotis, nu har jag gjort ditt jobb, du kan återgå till att sätta upp Conor -posters i pojkrummet.

 • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

  Till alla som läser och skriver olika nyheter. När ska ni lära er att när man kommit till den nivån att man i sig självt är ett bälte då kan man inte ta ifrån honom bältet eller tro att någon annan kan bli champ förrän denne har vunnit över Bältet han själv. Conor är Bältet! Allt annat är bara symboliskt.

  • Styrbjörn

   Ju längre Conor håller sig borta desto mindre relevant kommer han bli. Spelar ingen roll hur stor stjärna du är, det är oundvikligt. Just nu ser det inte bra ut.

   • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

    Med 23 miljoner följare på Instagram och med det kändisskap han uppnått så kommer han alltid att vara fullt relevant.

    • Erik

     I kändisvärlden, kanske. Inom MMA? Nja….

     • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

      Det går hand i hand

  • Lol2k

   Hahah du är helt cp .

   • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

    Det här du rätt att tycka.

  • Erik

   Jag hade ju redan skrivit detta åt dig Fotis, såg du inte det?

   • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

    Nej

    • Erik

     Kom igen då, liiite roligt var det väl? ;-)

     • Kallen

      Det va faktisk skitroligt och ännu bättre när Fotis OCD kickade in och skrev exakt det som förväntades LOL!

     • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

      Ok då

  • fotboll_är_bara_en_JÄVLA_sport

   https://www.youtube.com/watch?v=zCdpAl7Ndjw

   dubbel moral ? han är ej champ i sina egna ögon om han inte helt plötsligt ändrat sig.. Och man kan inte vara ett bälte i sig själv.. då är alla det..

   • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

    Allt han sade där va klockrent och sant. Skillnaden nu är att Conor inte accepterat en fight och sedan dragit sig ur.

    • Norris

     Nej, han drog sig ur utan att ens kliva upp och försvara sin titel. Inte hade han heller värdigheten att själv lämna ifrån sig titeln, som GSP gjorde, när han inte ville möte någon av utmanarna. Han har inte hälsoproblem så det är bara viljan som brister.

     Om han själv är ett bälte bör han ju låta folk utmana om det också. Annars saknar han sportsligt värde och är bara ett spektakel för de som, likt små barn, fortfarande har idoldyrkan och inte bryr sig om sporten.

     • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

      Det sportsliga värdet i det han har gjort är att han dominerat 1 division, demolerat mästaren i divisionen över och är 1-1 i ytterligare en division upp som han aldrig tidigare kört i men accepterade utmaningarna i den och räddade showen. Sen efter det försökte han sig på det omöjliga och stöd upp som en man i 10 ronder. Allt detta jobb har han gjort medans Khabib och Tony inte ens mött varandra ännu. Så av ren respekt för kungen och av sportsligt värde så måste de förtjäna fighten mot King Conor. Det där är verkligheten även fast jag kan förstå din synvinkel.

  • TheVobb
   • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

    Relevans?

    • TheVobb

     Bilden säger allt, behövs inte förklaras med ord…

     • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

      För dig kanske

  • ivey2

   Conor är irrelevant. Nu får vi äntligen se en riktig mästare bli krönad istället, verkligen på tiden!

   • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

    Jag vet, du vet, dom vet och alla vet att man kan inte bli en riktig champ förrän man vinner över den sista bossen och the champ champ.

    • ivey2

     Ingen annan än du som tycker det angående din älsklingsfegis, tyvärr!

     • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

      Nu bevisade du bara hur rätt jag har

     • ivey2

      Logik är inte din starka sida hör jag.

     • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

      Snarare ser Va?

  • Jäzz

   Hahahahaha. och ronda är bältet i Wwe

   • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

    Drottningen

  • BKaRussel

   Förstår vad du menar men Conor har en bit kvar tills han rent sportsligt uppnår den statusen. Det räcker inte med några stora sportsliga meriter och sedan resten show och hype. Conor har inte ens mött de högst rankade inom lättvikten och bör inte betraktas som undisputed champ. Inom schack fanns t. ex. Bobby Fischer som blev världsmästare en gång och aldrig försvarade titeln trots att han var runt 30 år dvs ganska ung. Han betraktades ändå som den bäste eftersom han verkligen hade vunnit mot de främsta flera gånger om. Det är för tidigt (kanske redan för sent?) att kunna säga det om Conor, imho.

   • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

    Han är bäst. Men självklart så måste han visa det. Han kommer visa det när de andra steppat upp tillräckligt snabbt.

  • Guldmamman

   Fotboll:

   Låt Conor få förbli sitt egna bälte så länge han inte utmanar om andras. Han kan köra sin show a’la Harlem Globetrotters där han möter någon strykpåse och får det att se lekande lätt ut. De som gillar honom kommer inte bry sig i vart fall.

   • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

    Han är verkligen en Harlem Globetrotter fast mot toppens topp av UFC.

    • Erik

     Du vet väl att Harlem Globetrotters är ett gäng f.d. duktiga spelare som gett upp hoppet om att bli riktigt bra? Såg dem i Partille arena inför sisådär 500 pers. Det är ingen smickrande jämförelse :-)

     • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

      Det beror på hur du vänder på det. Jag menar att så som dom dominerade mot nobodys på samma sätt dominerar Conor elitens elit

    • Guldmamman

     Han har ingenting i en titelfight att göra. Är man inte aktiv på två år så ska man allt bevisa sig först. De orden har till och med kommit från din mun. Och han skulle dessutom aldrig bli en aktiv champ så det är bättre att låta honom möta GSP alternativt, om han menar allvar med att bli 155-mästare igen, låta honom gå en-två fighter mot typ Kevin Lee och Barboza innan det ska vara tal om titelfight.

     • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

      Kevin Lee måste satsa på en fight mot Barbosa om han är smart. Conor ät undantaget efter allt han har gjort.

 • fotboll_är_bara_en_JÄVLA_sport

  https://www.youtube.com/watch?v=zCdpAl7Ndjw

  Undra om han gnäller eller han har kanske glömt vad han tyckte när han va aktiv =)

 • Totte

  Tror det är bra för conor, nu slipper han tjat från alla gnällspikar på Kimura. Tycker han borde gå ner till 145 och möta Holloway, han kommer nog ha mer framgång där än i 155.

 • Krille Krokodil

  Förstår honom egentligen. Han har pengar så han klarar sig livet ut. Finns ingen anledning för honom att möta någon av dessa två, om det inte är för att han älskar att slåss förstås. Vilket jag finner tveksamt.

 • jari edvardson

  varför får vi bara 2,3,4,5-e hands information om Conors handel och vandel ???
  vad säger han själv ?? det är ju honom det gäller,,står han inte för sitt ord.
  tex vad tränaren osv säger går ju alltid att dementera……har han personligen sagt något om det här med det oförsvarade bältet……har jag missat något !!!

 • Berko

  Rätt åt han

 • John

  Jag sa det förut och jag säger det igen. Conor kommer aldrig gå en mma-fight igen.

  • Erik

   Är helt på din linje, tyvärr, då jag älskar Conor, som fighter :-(

 • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

  Inte det minsta.

 • Slanet

  En glädjens dag! Fotis din byfåne, vad har du för kommentar?

 • Elvis

  Smart drag av McGregor. Nu kan han dedikera kommande 6 månader på att utveckla sin brottning och nedtagningsförsvar. Det kommer behövas mot Khabib. :)

 • Peter

  Kimura rapporterar fake news som vanligt med bjpenn.com som källa haha allt för lite klicks.. ska ni skriva artiklar om twitterinlägg borde ni skriva rykte i rubrik, särskilt när varje respekterad mma journalist skriver att det här inte alls är bekräftat….

 • ElmarJukic

  Detta är inte sant. Ta bort artikeln.

Fler Nyheter: