19 June, 2024
Nyheter, UFC

Conor McGregor delar flera träningsklipp efter fansens oro

Av

Ralph Nordahl

08/06/2024
Conor McGregor träning

Conor McGregor vill att världen ska veta att han är redo för sin comeback.

Conor McGregor försöker lugna fansen

Föga överraskande så har flera ifrågasatt Conor McGregors förberedelser inför UFC 303 den 29 juni. Irländaren kommer då återvände efter en frånvaro på nästan tre år för att möta Michael Chandler inom weltervikt. McGregor ställde nyligen in en presskonferens i Dublin och nu undrar en del om matchen ens kommer att äga rum på det tänkta datumet.

Varken McGregor eller UFC har officiellt sagt varför presseventet i Dublin blivit inställd men den tidigare dubbelmästaren har fortsatt att att dela inlägg via sociala medier efteråt. Detta inkluderar flera träningsklipp som han delade via Instagram:

I klippen visar McGregor upp flera tekniker vilket inkluderar hans karaktäristiska strikingstil samt arbete med hans nedtagningsförsvar. Det senare skulle kunna bli användbart mot den vasse brottaren Chandler om denne skulle vilja försaka grapplas.

Det borde nämnas att det är okänt när klippen filmades och det är därför oklart om de är ett betryggande tecken inför matchen den 29 juni.

McGregor delade även nyligen en bild på sig själv där han såg ut att vara vid god hälsa. Han valde dock att inte bifoga en kommentar:

Det är återstår att se om matchen blir av i slutet av månaden och i vilket slag vi får se irländaren i. McGregor har i nuläget tre förluster under sina fyra senaste försök.

Nu har vi ett nyare och bättre system för kommentarer. Skapa ett nytt konto, precis som tidigare, och dela dina tankar!

Populära Ämnen

Skribentens kontakt

Senaste nyheterna

Här kan du söka!

Sök