Conor McGregor och Road House

Conor McGregor kniper filmroll i remaken av Road House

Johan Lorentzon

Conor McGregor (22-6) satsar på en Hollywood-karriär och medverkar i remaken av den klassiska filmen Road House tillsammans med Jake Gyllenhall.

Conor McGregor satsar på en filmkarriär

Det är fortfarande oklart när MMA-stjärnan Conor McGregor återvänder till oktagonen efter den horribla benskadan han ådrog sig mot Dustin Poirier (28-7) förra året på UFC 269. Nu verkar det som återkomsten till UFC kan få vänta ett tag till då han fått en filmroll i remaken av filmen Road House tillsammans med bland annat Jake Gyllenhall. Ariel Helwani skriver detta på twitter om nyheten och citerar Keren Kessler som är pr-representant för Conor:

Conor har velat satsa på film tidigare

Conor McGregor har velat satsa på film tidigare. Han blev bland annat erbjuden roller i filmerna xXx: Return of Xander Cage och Guy Ritchies King Arthur: Legend of the Sword – roller som han då tackade nej till för att hans fulla fokus låg på MMA. Road House-remaken har varit på gång tidigare, men då med Ronda Rousey (12-2), ett projekt som aldrig blev av. Denna gång är det Bourne Identity regissören Doug Liman som ger filmen en chans och det är tänkt att inspelningen ska börja redan i augusti.

-4
Dana Sad
Dana Happy
dominick cruz
UFC on ESPN 41: Fullständiga resultat från nattens gala
kimura
Hett
Marlon Vera
Marlon Vera ett steg närmare en titelmatch
kimura
Hett
Rory MacDonald
PFL 8 – resultat: Rory MacDonald avslutad i matchens första rond
kimura
Hett
Sadibou Sy vinner
PFL 8 – Sadibou Sy är en seger ifrån turneringsvinsten och 1 miljon dollar
kimura
Hett
Christian Stigenberg
PFL 8 – Christian Stigenbergs match går till domslut
kimura
Hett