UFC

Conor McGregor knockar maskot under NBA-finalen

Conor McGregor maskot

Den tidigare dubbelmästaren Conor McGregor var nyligen en del av halvtidsunderhållningen under ett stort sportevenemang i USA.

Conor McGregor vann enkelt

McGregor värmer redan upp inför mötet med Michael Chandler.

Den tidigare UFC-fjädervikt- och lättviktsmästaren var en del av halvtidsunderhållningen på fredagen under den fjärde matchen i NBA-finalen mellan Denver Nuggets och Miami Heat. Stående mitt på planen i Miamis Kaseya Center för att marknadsföra en smärtlindringspray, stötte McGregor plötsligt på sitt motstånd i form av Burnie, Heats maskot, som avbröt ”The Notorious” med ett par gigantiska guldboxningshandskar.

Utan att tveka slog McGregor först ner Burnie med sin välkända vänsterslag och avslutade sedan sitt verk med ännu en vänsterslag.

Se videon på McGregors upptåg nedan

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av ESPN MMA (@espnmma)

Den tidigare dubbelmästaren kan återvända i slutet av 2023

McGregor är en av huvudtränarna i samband med årets säsong av The Ultimate Fighter. Den ovannämnda Chandler agerar huvudtränare i det andra laget. Efter de två inledande avsnitten har McGregors lag ännu inte tagit hem en vinst.

McGregor har inte tävlat sedan juli, 2021. Han kan återvända till buren tidigast i november, senare i år. Förutsatt att han klarar minst två tester av USADA. Irländaren trädde nämligen ut antidopingbyråns testpool under sin frånvaro från sporten och utövare måste återinträda tidigast sex månader innan deras återkomst till buren.

Föregående artikel

Invägningsresultat och faceoffs inför nattens UFC 289

Nästa artikel

Bea Malecki berättar varför hon släpptes av UFC

Skriven av

Alexander Clausson

Chefredaktör på Kimura och historielärare. Är en MMA-fantast som täcker sporten ur ett fan-perspektiv. Sitter i rankingpanelen för UFC, Bellator MMA och BKFC.

Relaterade Artiklar

Din önskelista

My wishlist

    Din önskelista är för närvarande tom. Lägg till något och kom tillbaka igen.

Sök