20 June, 2024
Nyheter

Conor McGregor med på listan för dubbelt testade fighters

Av

Hugo Lindström

01/02/2024
Conor McGregor

Det verkar som en comeback är nära för Conor McGregor.

Conor McGregor testad för doping

Som känt krävs en fighter ha testat negativt till doping en period innan de tillåts gå match. Trots nya regler i samband med UFC och USADA’s uppbrott verkar detta vara en princip som kvarstår. Nyligen kom de ut att en majoritet enbart blivit testade en gång i år, men med ett par undantag.

Bland dessa undantag ser vi föga förvånande ett par fighters som redan gått match i år. Däribland Dricus Du Plessis, Mayra Bueno Silva och Sean Strickland. Samtliga av dessa har slagits om bältet nu i Januari. Men det är ingen av dom som fångat allmänhetens fokus. Det hamnar istället på Conor McGregor, vars status varit oklar ett tag nu.

Rykten har cirkulerat men aldrig har något konkret blivit fastställt kring stjärnans återkomst. Men i och med den nya informationen misstänker fans såväl som journalister att han snart är matchaktuell.

UFC 300 står fortfarande utan huvudmatch

Dana White har sagt att UFC 300 inte kommer bli då vi ser irländaren återvända. Detta spekuleras dock vara en strategi för att bygga upp förväntningarna. White har lovat att kortets huvudmatch kommer vara ”wow”. Just därför har somliga inte riktigt släppt McGregor ännu. Särskilt inte nu, när dopingtesterna blivit släppta.

Conor själv har uttryckt sitt intresse för jubileumsgalan, dessutom verkar tilltänkta motståndet, Michael Chandler, även han vara inställd på just UFC 300.

Vad tror du? Blir det McGregor vs. Michael Chandler som toppar UFC 300?

Nu har vi ett nyare och bättre system för kommentarer. Skapa ett nytt konto, precis som tidigare, och dela dina tankar!

Populära Ämnen

Skribentens kontakt

Senaste nyheterna

Här kan du söka!

Sök