18 juli, 2024
Days
Hours
Minutes
Seconds
Nyheter

Conor McGregor misstänks lida av stafylokocker inför matchen mot Dustin Poirier

Av

Anton

01/07/2021
Conor McGregor

UFC-stjärnan Conor McGregor kan möjligen lida av en hudinfektion enbart dagar innan sitt trilogi-möte med Dustion Poirier. I en bild publicerad på irländaren inför kampen under UFC 264, tycks han ha stafylokocker på sin högerarm.

Oro över stafylokocker hos Conor McGregor

Inom knappt en och en halv vecka kommer det tredje mötet i oktogonen mellan ”Notorious” Conor McGregor (22-5) och Dustin ”The Diamond” Poirier (27-6, 1 NC) att gå av stapeln under UFC 264 i Las Vegas. Förberedelserna inför supergalan rullar sakta framåt, och förhoppningarna är att inget skall äventyra en av organisationens största tillställningar för 2021. Även om ett offentligt uttalande saknas, har det dock börjat spridas lite oro på sociala medier gällande McGregors hälsostatus inför kampen.

Det är en nyligen publicerad bild på den 32-årige irländaren som ligger till grund för bekymret. På bilden kan en skjortlös McGregor ses sitta på en cykel. En in-zoomning på hans arm tycks vittna om att ”Notorious” lider av en hudinfektion, så kallade stafylokocker.


Stafylokocker är bakterier som i sig oftast inte är besvärande. Dock kan de ibland öppna upp immunförsvarets dörr för mer illasinnade åkommor såsom matförgiftning eller infektioner i öppna sår. Ett av de mer kända exemplaren av stafylokocker som potentiellt skall ha resulterat i ett nederlag i oktogonen är Kevin ”The Motown Phenom” Lees (18-6) förlustkamp mot Tony ”El Cucuy” Ferguson (25-6) om lättviktsdivisionens interim-bälte under UFC 216. I den kampen hade Lee en stafylokocker-infektion på bröstet, vilket han yrkar på bidrog till att han besegrades.

Dock bör det i dagsläget inte finnas alltför stora anledningar att oroa sig över Conor McGregor och stafylokocker. Inget har ännu sagts offentligt gällande en potentiell hudinfektionen.

 

Populära Ämnen

Skribentens kontakt

Senaste nyheterna

Nina Back har fått motstånd att möta inför Battle of Botnia 11 i Skellefteå
🥊
Jake Paul Oleksandr Usyks
Oleksandr Usyk kan tänka sig möta Jake Paul i MMA – på ett villkor!
🥊 Usyk till MMA?
Merab Dvalishvili har nytt påstående angående fajten mot Sean O’Malley
🥊
Kimura Discord
Kimura skapar Ny community – Discord kanal
🥊 Ny community för alla
Johanna Persson tränar David Lehnberg
Johanna Persson klar för ny match i Stockholm efter världsmästartiteln – Möter historisk svensk fighter
🥊 Två fighters som skrivit historia
Jake Paul mot Mike Perry
Allt inför Jake Paul mot Mike Perry: Tider & matchkort
🥊 Influencer-stjärnan möter bare-knuckle-mästaren

Här kan du söka!

Search